Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 538
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Na souvětí "prosím vás, moc se v tom nevyznám, poraďte mi, co musím udělat, abych mohl přejít ke konkurenci" reagují všichni operátoři překvapivě bystře. :-)))

Odesláno

Potěšilo mi O2. Po příjezdu do Německa mi poslali textovku, že od teď mám příchozí volání za 1,50,- a odchozí za 3,50,- českých za minutu. 

Honzo to není zásluha O2, nýbrž regulaci EU ;)

(pracoval na tom jeden kolega, tak mu trochu přihřívám polívčičku)

Odesláno

Nevíte někdo jak získat výhodnější volání u Vodafone ? Mám to pro dceru, studentku, zatím jí platim 300 kč a vím, že se dá za tu cenu volat i psát SMS do všech sítí, ale nevím jak na to. Jediná výhoda u Vodafone je strop a dál už nejede. Prostě neumí šetři :( 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Umíte někdo domluvit u T-mobile rozumnější limity na vstup do programu pro významné zákazníky? Potřebuju to pro novou firmu a zatím na to nedosáhnu (je to jen pár čísel, některá flat)...pokud ano, tak prosím SZ

• po měsíci...
Odesláno

Za 3 měsíce mě končí závazek u T-mobile , mám dvě čísla na jedné firemní faktuře.

Má představa "neomezené hovory a sms". Klidně sdílená data pro obě čísla - ideálně 2GB+

díky za pomoc

Odesláno

Zatím jsem dostal super nabídku od mého T-Mobile , když si u nás smlouvu prodloužíte ušetříte 150,-Kč . Čtu dále a zjišťuji , že když nepodepíšu tak mě to automaticky zdraží ... 

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Pokud nejste spokojeni s VF tak se zdá, že se půjde beztrestně vyvázat pokud jste uvázani smlouvou. http://www.mobilmania.cz/clanky/vodafone-ma-nove-datove-tarify-podfuk/sc-3-a-1332504/default.aspx

Otázka je kam přejít.

Jaký je aktuálně nejvýhodnější flat na trhu???

Upraveno uživatelem Beet
  • po měsíci...
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hellou boys, není tady někdo z Vodafone/O2/T-Mobile/čehokoli, kdo by mně dokázal pomoci s nabídkou VPN sítě pro celkem cca 300 klientů, s uploadem cca 1GB/měs./klient? Potřebuju odesílat data od klienta řekněme někam na cloud. Tzn. potřebuju upload, ne download. Díky moc, kdyžtak SZ.

• Po letech...
Odesláno

Zdravím, je tu někdo, kdo by dokázal udělat super tarif u T-Mobile? Jestli to půjde i na IČO, tak je to výhoda. Nyní platím 549kc za neomezené SMS, volání 2hod zdarma, což mi postačuje, a data 200mb je zoufale málo. Na infolince mě poslali do prdele, že prý jestli chci neomezený, tak 699kc a do toho snad ještě platit SMS. Díky

Odesláno

Gusto, pošli do prdele celý slavný Tý-debajl. Standardní retenční nabídky u Vodafone (a dtto "vstupní" u jeho virtuálů) bývají kolem 450 za FLAT hlas+SMS a k tomu tuším 1,5GB dat - pro bídné soukromníky s dvouletým úvazkem, u korporátu a státních institucí nebývá problém dostat se na půlku (u nás manželka+děcka, mě ještě rok běží úpis). Přes infolinky už nevyřídíš ani zblo, ani na to retenční oddělení tě nepřepojí - dnes musíš písemně zažádat o výpověď smlouvy a přenos čísla (nikdo Tě nenutí to dokončit), teprv pak možná pochopí že to myslíš vážně a začnou ti sami vyvolávat s "retenčníma" nabídkama...  :shit:

Odesláno

Radku.. na rodné číslo aktuálně flat volání a sms plus 1,5GB dat výjde na 350-380 Kč vč. DPH.

A dovolím si tvrdit opak - tarif bych řešil zásadně přes infolinku, na retenční oddělení přepojují všichni, pokud zrovna nenarazíš na nováčka - potom se stačí zdvořile rozloučit a zkusit zavolat třeba za hoďku.

Odesláno

no teďko, co nabízí za tarify, to by člověk blil...a ta jejich magenta, tyvle co to kua je  :eek: Myslel jsem, že by se někdo našel, kdo dokáže udělat zajímavou nabídku. Když jsem četl pod článkem T-mb na FB reakce lidí, co mají za tarif a kolik platí, tak už pohár trpělivosti přetekl. Sem u nich už cca 16 let a serou na mě. Smouvu mám do října tohoto roku....Zkusím ještě jednou infolinku, když bude nejhuře a uvidí se...jakou mi dají nabídku na IČO

Odesláno

ja jsem zdrcnul nabidku jednoduse

zavolal jsem na outu a rikam ze bych chtel individualni nabidku

blabla bla nejde to

podivejte se, ja vam rikam, ze me zacinaji volat z konkurencnich firem a delat nabidky, protoze mi za 2 mesice konci uvazek, tak se ptam co mi muzete nabidnout vy jako stavajicimu zakaznikovi a kdyz mi nekdo nabidne lepsi podminky, tak proste pujdu tam

byly dve moznosti - varianta a super specialni tarif (jo.. koukam na ty vase stranky a je to uplne standardni tarif)

aha..tak byla varianta B a ta se jmenuje 20% sleva na stavajici

no tak mi to poslete, prosim, na mail a ja na to mam takovy svuj srovnavac v excelu a uvidime

tak se chvili pani kroutila a nakonec poslala

rekl jsem ji, ze ji moc dekuju a ze do konce tydne se ji ozvu a budu reagovat na tu nabidku - nevim jestli to bude pro me nejvyhodnejsi, ale rozhodnu se

a vysledek je:

FREE 1,5 GB- neomezené volání, neomezené SMS, 1,5 GB internet - 749,- Kč / sleva 20% -599,-Kč/ 100,-Kč sleva za Internet = 499,-Kč

nevim, jestli je to moc uspech, ale za me spokojenost

do kalendare jsem si zapsal nove datum kdy zase pomackat cenu a tim ted koncim

mam to jako soukroma osoba.

Odesláno

Posílej je do riti, dokad to pujde... Ja mam 430 s dph, neomezene 1,5 gb dat... Baba na pobocce mi udelala dvě ceny, stim ze nechci, tak to postoupila výš... Do týdne volal kdosi z oddělení cehosi a 430 kč, volat kam chci a 1,5 gb dat

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...