Přejít na obsah

Co mam kazdy den u sebe...

Dantechno

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 222
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ty pistole pouze zvyšují chybějící sebevědomí, nebo se pohybujete v tak nebezpečném prostředí?

A neni to šumák? Hodiny mám v autě, na mobilu, na kompu, na pevným telefonu a taky je nosím. Kudlu nepotřebuju a taky jí nosím.

Doba chlapům bere spoustu původních atributů, musej se mejt, holit, čistě oblíkat, tak aspoň v něčem jsou přirozený. Nějakou formu zbraně chlapi prostě nosili odjakživa.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:suicide_anim: Ty pistole pouze zvyšují chybějící sebevědomí, nebo se pohybujete v tak nebezpečném prostředí?

Záleží, co považuješ za nebezpečné prostředí. Ale v tom, kde se pohybuju já (v podstatě naprosto mírumilovné), jsem byl párkrát rád, že mám něco u sebe. A pak, vidím to podobně jako gunman, je to normální součást oblečení.

Doporučuju třeba tady to počtení:

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011110601

Odkaz ke komentáři

:suicide_anim: Ty pistole pouze zvyšují chybějící sebevědomí, nebo se pohybujete v tak nebezpečném prostředí?

Oboji:-) Me teda vecerni prochazka s tehotnou zenou a dcerou neprijde uz par let v CR bezpecna. Zrovna pred mesicem cikani zmlatili ve Strakonicich kluka a to nevypadal narozdil ode me jako skinhead, proste byl ve spatnou dobu na spatnem miste, na zraneni zemrel. Coz nam Nova zapomela ukazat a pul roku rozmazavat. Pistole mi dava jakousi "jistotu", ze neskoncime vsici na hrbitove, ale maximalne ja v base. V tomhle ma uz naprosto jasno:-( Bohuzel.

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

Toť. Komu se to nelíbí, ať mi zadek políbí:-)) Stejně tu moc lidí bez žadné diagnozy není, páč takoví dělají jiné věci než onanie nad hodinkama:-)

Jen uklidním kolegy pokud bych se dostal do Č.B. na sraz - opravdu ji nosím jen když to uznám za vhodné, což bývá zřídka.

Odkaz ke komentáři

Ale no tak... Nebylo už flejmů na toto téma v různých vláknech dost?

Proč máš potřebu řešit, proč kdo co nosí... Někdo proto, že ho to živí, někdo z pocitu ohrožení (někdo z oprávněného, někdo z neoprávněného), někdo pro jistotu, někdo z frajeřiny, někdo proto, že má malý péro... Ale co je Ti po tom...?

Nás tady taky nikdo nezpovídá, proč nosíme hodinky v cenách ojetých (někteří i nových) aut. A nemyslím, že by naší aspirací bylo to před nějakým vořežprutem zvenčí obhajovat, ne? Své důvody snad známe sami.

Odkaz ke komentáři

Ale no tak... Nebylo už flejmů na toto téma v různých vláknech dost?

Proč máš potřebu řešit, proč kdo co nosí... Někdo proto, že ho to živí, někdo z pocitu ohrožení (někdo z oprávněného, někdo z neoprávněného), někdo pro jistotu, někdo z frajeřiny, někdo proto, že má malý péro... Ale co je Ti po tom...?

Nás tady taky nikdo nezpovídá, proč nosíme hodinky v cenách ojetých (někteří i nových) aut. A nemyslím, že by naší aspirací bylo to před nějakým vořežprutem zvenčí obhajovat, ne? Své důvody snad známe sami.

To jsi napsal hezky. Az zase nekdo bude nekde resit podobne tema, prepostuju tvuj prispevek.

Odkaz ke komentáři

Sice taky nejsem fanda proklamaci typu, ze vecerni prochazka se zenou je duvod k noseni kveru, a chlubeni se pistolema na internetovejch forech, ale tohle vysvetleni se mi libi. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Takze ja nosim mobil (SE Xperia mini pro), penazenku (so vsetkymi dokladmi), kluce (na nich dve USB flesky), aspon dva noze (najcastejsie BM 710 a Buck vantage pro), baterku (EagleTac P20C2 MKII), samozrejme hodinky (VE K-3), nejaku MP3-ku a to je asi vsetko...

a fšimnul sis, že toto vlákno je v sekci Foto Galerie...?

:D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

koukám dlouho nikdo nic, já přidám svou trošku do mlýna

+ mobil kterým jsem fotil

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...