Peta-Biker Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Úžasná sbírka Heueru od jednoho fandy do hodinek a architektury... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Moc pěkný odkaz, díky. Pokochal jsem se Enicary, ty mě zajímají víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Tyhle vintage hodinky (většina) stejně mají koule a charisma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Nevite nekdo co jsou zac ty dole stribrne a cerne s cervenymi remeny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 (upraveno) Ondraj napsal: Tyhle vintage hodinky (většina) stejně mají koule a charisma. Viď, osobně považuji Enicary za jedny z nejhodnotnějších vintage modelů, které se dají sehnat za relativně solidní peníze. V NOSU v pohodě okolo 1000?. Řada Sherpa je opravdu skvělá s perfektními in-house kalibry. Upraveno 8. července 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 (upraveno) Peta-Biker napsal: Úžasná sbírka Heueru od jednoho fandy do hodinek a architektury... Famózní sbírka. Když jsou takhle rozložený na panelu, tak je pěkně vidět, jak byla kolekce Heueru zajímavá, pestrá a elegantní. Nejsem sběratel, ale je zcela bez diskuze, že Heuer patřil (a vlastně stále patří) do zlatého fondu hodinařiny. Nikoli pro nějaké komplikace nebo vysokou hodinařinu, ale právě pro schopnost vyrobit hezké, funkční a cenově dostupné hodinky s nadčasovým designem... Upraveno 8. července 2009 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Úžasná sbírka Heueru od jednoho fandy do hodinek a architektury... neuvěřitelné, jaké poklady se skrývají v kufříku... moje poklona! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzedek Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 V 8. 7. 2009 v 8:44, 'Peta-Biker' napsal: Úžasná sbírka <a href="http://www.flickr.com/photos/34019036@N05/3558864422/in/set-72157612478507133/" target="_blank">Heueru</a> od <a href="http://www.flickr.com/photos/34019036@N05/collections/" target="_blank">jednoho fandy do hodinek a architektury...</a> Tak to je nářez ! Ani jsem netušil, že taky dělali digi, pro mě asi největší zajímavost je použití dvou displejů-klasický a led: chrono/split Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nxt Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 To jsou kousky!! Digitalky za 60./70. let mely prece jen neco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mekki Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 Moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 24. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Sbírka se mu ještě rozrostla : source: D?¸gen's - flickr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalbien Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Spodni rada, treti vprava, vypadaj jak ze serialu navstevnici... jinak uzasnej obrazek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Parádní sbírečka, hned bych si vybral, jen co je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 V 25. 10. 2012 v 10:30, kalbien napsal: Spodni rada, treti vprava, vypadaj jak ze serialu navstevnici... jinak uzasnej obrazek. ford chronosplit - velice raritni zalezitost obzvlaste ve funkcnim stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Velmi pěkná sbírečka.Líbí se mi i ta krabice,dá se někde něco takového sehnat /nejlépe i s polštářkama/ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Velmi pěkná sbírečka.Líbí se mi i ta krabice,dá se někde něco takového sehnat /nejlépe i s polštářkama/ ? --> kdyz nevite co by, najdete to v OBInebov Hornbachu. (myslim ze to je domaci vyroba) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 V 24. 10. 2012 v 18:30, Peta-Biker napsal: Sbírka se mu ještě rozrostla : source: D?¸gen's - flickr Teda Péťo, já normálně nemám slov, je to nádhera... Něco se mi rýsuje (jeden dílek z této pomyslné tabulky čokolády) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 a kurva, sibir ma co robit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Měli by jsme spojit síly a dát dohromady chronomag heuer sadu. Já mám devět kousků, Štěpíno asi jedenáct, to už jsme na půlce tý pěkný čokolády. Má tam ale spoustu špeků, o kterých tady nevím. Ale třeba by někdo příjemně překvapil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 (upraveno) Doporučuju knihu od Haslingera, témeř všechny modely tam jsou detailně nafocené a popsané. Upraveno 26. října 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se