Přejít na obsah

Heuer

Peta-Biker

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
  Ondraj napsal:
Tyhle vintage hodinky (většina) stejně mají koule a charisma.

Viď, osobně považuji Enicary za jedny z nejhodnotnějších vintage modelů, které se dají sehnat za relativně solidní peníze. V NOSU v pohodě okolo 1000?. Řada Sherpa je opravdu skvělá s perfektními in-house kalibry.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Peta-Biker napsal:

Famózní sbírka. Když jsou takhle rozložený na panelu, tak je pěkně vidět, jak byla kolekce Heueru zajímavá, pestrá a elegantní. Nejsem sběratel, ale je zcela bez diskuze, že Heuer patřil (a vlastně stále patří) do zlatého fondu hodinařiny. Nikoli pro nějaké komplikace nebo vysokou hodinařinu, ale právě pro schopnost vyrobit hezké, funkční a cenově dostupné hodinky s nadčasovým designem...

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

• Po roku...
  V 8. 7. 2009 v 8:44, 'Peta-Biker' napsal:

Úžasná sbírka <a href="http://www.flickr.com/photos/34019036@N05/3558864422/in/set-72157612478507133/" target="_blank">Heueru</a> od <a href="http://www.flickr.com/photos/34019036@N05/collections/" target="_blank">jednoho fandy do hodinek a architektury...</a>

Tak to je nářez ! Ani jsem netušil, že taky dělali digi, pro mě asi největší zajímavost je použití dvou displejů-klasický a led:

chrono/split

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Měli by jsme spojit síly a dát dohromady chronomag heuer sadu. Já mám devět kousků, Štěpíno asi jedenáct, to už jsme na půlce tý pěkný čokolády. Má tam ale spoustu špeků, o kterých tady nevím. Ale třeba by někdo příjemně překvapil. :jawdrop:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...