Sphinxx Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Tak to jo ... já myslel vyloženě provoz. V Praze vídám čas od času "kaskadéry", kteří jedou normálně po silnici (auta, autobusy a podobně) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Ne vyhejbam se.. Mam z aut docela strach.. Trochu vetsi jak na kole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 No tak to jsme dva, proto jsem se ptal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Kolobrnda má taky tu výhodu, že z ní lze mnohem jednodušeji "vystoupit" než ze sedla kola. Jsou to samozřejmě krajní situace, ale co člověk pak často jen "doběhne" a spadne jen kolobka. Na kole v obdobný situaci většinou spadnou oba. To ale neznamená, že si člověk nemůže rozbít hubu i na kolobrndě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 No zrovna včera nebo předevčírem pro koloběžkáře letěl vrtulník, kamsi na Šumavu. A spadnout z kolobky hlavou napřed bych taky nechtěl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Ano, mám express na dvacítkách. Starý "hranatý" rám jsem měl na prvním masterovi (skládacím). Rozdíl v tuhosti jsem mezi nimi žádným způsobem nepostřehnul. Tím neříkám, že tam rozdíl žádný není - spíš mi chybí šestý smysl, kterým bych to posoudil. Prostě to necítím dík!mně jsou prostě sympatický ty hranatý rámy, stejně jako to má k-bike.svou kolobku drtim terénama a nešetřím - to se mi na mibu líbí, že zkrátka drží a nebojím se, že to pode mnou někde rupne (cca 93kg živé váhy). čekám teď na novej zadní plášť a už jsem na ní 14dní nestál = absťák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Známý, dospělý chlap s rozumem se takhle vydal že jako bude kůl když si půjčí koloběžku na sjezdz Pradědu od vysílače na Ovčárnu. Asfalt, docela sešup, ale hlavně - mrtě lidí, z té strany je to jak pěší zóna,o víkendech a o prázdninách se tomu vyhýbám.No a přílbu - na co, že jo. V půli kopce se srazil s paní co šla pěšky, bezvědomí, nemocnice, dobitej více jakcikánský hračky, nepěkný fotky co jsem viděl. To jen tak pro ilustraci že to umí bolet stejně jako tlama na biku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 (upraveno) Tak asi si opět koupím kolobku, sezení u pcčka není ono a chtělo by to nějaký pohyb Celkem se mi zalíbila tato, jen mám strach o náboje a typ ráfku. ahoj uz jsi koupil? prej to potřebujem do baráku taky ty 16"/12" kola to asi nema cenu? a taky brzdy... ty špalky asi budou fakt nejlepsi... na to courani a je to blbuvzdorny e: a asi spis vemu tu novou generaci Upraveno 11. května 2015 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Zalezi kudy budes jezdit.. Rovnej povrch jsou lepsi vetsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Narovinu si myslim ze, ta osoba ktera to chce na tom vyjede dvakrat a za mesic to bude lezet... Co vim tak teren asi urcite nehrozi a tady abych se projel bych to musel vyvezt nekam na cyklostezku jinak klasicky okresky treti tridy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 já osobně doporučim cokoli z řady Kostka Tour, mam základní FUN a jsem spokojenej.. jen nesmí mít osoba strach když to trochu trkne o spodek zkrátka se to stává. hoši mi prominou ale pokud ona osoba nemá kolem 180cm tak určitě nebrat nic od yedoo protože mají vysoký nášlap a dřepování by nebylo uplně příjemné.. a i když na tom vyjede jednou za x..tak se nevyplatí brát něco z marketu, protože na tom skutečně vyjede jednou a konec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Kostku asi model KOSTKA HILL Fun... kola 16"/12" mi pripadaj maly a 26"/20" uz na potreby zbytecne velky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 no tak sehnat něco 20/20 nebo 20/16 za mě větší lepší..víc to valí lepší to převalí menší nerovnosti ale má delší rozvor tak to trká o vyšší obrubníky při přejezdu z asfaltu do lesa a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 ale osobně bych zkusil nějakouk půjčovnu nebo specializovanou prodejnu vyzkoušet projet se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Jojo, to určitě udělám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 uvidíš 26/20 je super.. já bych šel klidně do 28/28 ale to už bude mít na mě dost rozvor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Ahoj kluci, potřeboval bych poradit co vybrat. Máma jezdí na kolobce a žena přišla s tím, že by taky ráda nějakou pořídila. Existuje něco rozumnýho na čem může jezdit jak stokilovej řízek se 190 centimetrama a padesátikilová princezna co má metr sedumdesát? Cesty asi víc lesní jak čistě město. Díval jsem se na Mezeq new a Kostka Hill fun a ten mezeq mi přijde dle fotek víc festovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 se ti zdá.. já jako 110kilovej fešák se na tource prohánim jak rusáci v osmašedesátym po národní třídě.. jak jsem psal výše.. Yedoo má výš stupátko než kostka a ostatní, tudíž se víc nadřepuješ.. já bych šel do něčeho většího ..mibo expres nebo mibo Malaga.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 No díval jsem se na mibo a to už je skoro 2x tolik než Mezeq - což už je mimo to, co jsem ochoten do toho investovat, těch 5k mi přišlo jako strop... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Hele v brně jsou půjčovny zvedni sedinku zajdi tam projeďte se půlkou a uvidíš..určo tam budou mít kostku i mibo kbajky asi taky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se