tenge Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Mrknu kde je vůbec mají a jak to je s nabídkou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 v Hradci určitě něco je.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Kulhánek na Dukelský tam taky nějaký koloběžky myslím má ...I když zrovna takovýhle asi těéžko ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 (upraveno) Tak jsem tak prosel recenze plus to co bych rad a dobral jsem se zatim ke 3 modelům..mate s nima někdo zkušenosti?Mibo expres, kostka hill3 a kostka hill fun. Bude to pro me denně 8-10km po relativní rovine, polnačkach a cyklostezce.. Upraveno 15. května 2015 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 osobní zkušenost nemam, ale šel bych do Miba... když do kostky tak spíš to Hill 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 njn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 (upraveno) Tady to žije víc jak v hodinkovejch vláknech Upraveno 15. května 2015 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Tak jsem dnes viděl to Yedoo mezeq new disc, docela dobrý, jen proti kostka hill těžší .. Ale zase kostka je o trojku výš.. Co je důležité při vyberu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Pocit jezdce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Měl jsem kostku 20/20 a nějak mi svým rozložitym řízením i širokým stupatkem nesedla. Vyměnil jsem za mibo express 20/20 a spokojenost. Každej to má jinak. I se mne mibo líbí mnohem víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Tak po dnešní zkušební jízdě to mezeq nebude. Skočil jsem do 26/20 a váhám mezi kostka tourer3 nebo mibo malaga..a ještě ty jejich barvy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Mam kostku ale doporucuju mibo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_R Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Take jsem pro Mibo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 ohledně velikosti kol - u nás je to hodně kopcovitý a jezdím dost terény, takže mi vyhovuje 16/12. kdybych dnes šel do nový, tak 16/16 max.když je to nacpaný na 4 atmosféry, tak to jede dobře/rychle i po silnici. navíc je hezky obratná a skladná. konečně novej plášť, hned jsem to byl projet. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Naše malá (19 měsíců) sedlá Mini micro :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 (upraveno) Nebyl čas a teď jsem se k tomu zase dostal..je velký rozdíl mezi Kostka Tour 3 a Kostka tour fun (mimo 4 tis. CZK rozdílu)? chápu asi náboje a brzdy..ale je to tak markantní rozdíl aby to za tu čtyřku navíc stálo? JE to stejný jak s kolem..přijdeš do krámu a řeknou ti "ale jo..je dobrá..ale pokud chcete skutečně jezdit a ne se na tom nadřít, tak musíte min. za osmičku...ale lepší je tohle mibo za desítku...lepší náboje atd... Nechci koupit levnou věc a dřít se na tom a pak to zahodit. Ale taky nechci kupovat zbytečně něco drahýho..dík Upraveno 26. května 2015 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Tezky v tomhle radit. Kamarad malem zavrhnul kolobrndu uplne, kdyz si ji prvne zkousel v pujcovne a dostal kus se zdemolovanejma konusama. Pak koupil novou opet z konusama a uz najezdil tisice km a je spokojenej. Ja pokud bych to Mel Jen na poppjizdecky, asi bych do drahejch lozisek nesel. Ale protoze jezdim I trasy desitky km dlouhy, tak jsem si je dopral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 tak jsem koupil...slečna v prodejně se na mě podívala svýma modrýma očima a řekla mi...proč si budete kupovat škodovku, když si můžete dopřát mercedes...no tak jsem koupil mercedes...Kostka tour 3...po dvou dnech a 20km dobrý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolda Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Má ji taky a jeětě zapřaženýho psa a nemůžu si vynachválit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se