Přejít na obsah

Koloběžky

Gilius

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak jsem tak prosel recenze plus to co bych rad a dobral jsem se zatim ke 3 modelům..mate s nima někdo zkušenosti?

Mibo expres, kostka hill3 a kostka hill fun.

Bude to pro me denně 8-10km po relativní rovine, polnačkach a cyklostezce..

Upraveno uživatelem tenge
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ohledně velikosti kol - u nás je to hodně kopcovitý a jezdím dost terény, takže mi vyhovuje 16/12. kdybych dnes šel do nový, tak 16/16 max.

když je to nacpaný na 4 atmosféry, tak to jede dobře/rychle i po silnici. navíc je hezky obratná a skladná.

konečně novej plášť, hned jsem to byl projet.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Nebyl čas a teď jsem se k tomu zase dostal..je velký rozdíl mezi Kostka Tour 3 a Kostka tour fun (mimo 4 tis. CZK rozdílu)?

chápu asi náboje a brzdy..ale je to tak markantní rozdíl aby to za tu čtyřku navíc stálo? JE to stejný jak s kolem..přijdeš do krámu a řeknou ti "ale jo..je dobrá..ale pokud chcete skutečně jezdit a ne se na tom nadřít, tak musíte min. za osmičku...ale lepší je tohle mibo za desítku...lepší náboje atd...

Nechci koupit levnou věc a dřít se na tom a pak to zahodit. Ale taky nechci kupovat zbytečně něco drahýho..

dík

Upraveno uživatelem tenge
Odkaz ke komentáři

Tezky v tomhle radit. Kamarad malem zavrhnul kolobrndu uplne, kdyz si ji prvne zkousel v pujcovne a dostal kus se zdemolovanejma konusama. Pak koupil novou opet z konusama a uz najezdil tisice km a je spokojenej. Ja pokud bych to Mel Jen na poppjizdecky, asi bych do drahejch lozisek nesel. Ale protoze jezdim I trasy desitky km dlouhy, tak jsem si je dopral.

Odkaz ke komentáři

tak jsem koupil...slečna v prodejně se na mě podívala svýma modrýma očima a řekla mi...proč si budete kupovat škodovku, když si můžete dopřát mercedes...no tak jsem koupil mercedes...Kostka tour 3...po dvou dnech a 20km dobrý..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...