Prochy68 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Mam uz pomalu dva roky K-Bike K7, zadna masova produkce (garazovka) ale nemuzu nic vytknout, zapouzdrena loziska, super geometrie a dobra cena. Co vic si prat.
mmako Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 (upraveno) OK, tak comming-out, no dobrá. Momentálně máme na čtyři lidi sedm koloběžek a bude jich víc. Ujíždíme na tom všichni už hodně let...Začalo to u Kostků, já si nemůžu vynachválit zakázkovou Hill 20/20 vyrobenou nějaký rok předtím, než začali dělat sériově Hill Twenty. Mám ji taky trošku jinak osazenou :-)Našla by se tu K5ka, samozřejmě černá. Ale taky jedna trošku speciální K7čka...to je půjčená fotka, taky mám jednu vlastní. Jak je se na chronomagu sluší, má pěkné číslo v limitce :-)No a třeba tohle - když mě přestali pouštět v Bratislavě do kanclu s K5kou, začali mě tam pouštět s tímhle.Na městské přesuny cca 3 - 5 km naprosto v pohodě, víceméně ji pořád vozím v kufru, hodí se každou chvíli. Výhodou jsou dvě brzdy, odpružený předek i zadek a přitom dost nízký došlap. K dostání za pár korun v Decathlonu...Tak a je to venku :-) Jo - a taky sbírám hodinky... Upraveno 12. června 2015 uživatelem mmako
mmako Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Kdybych měl doporučit, tak nespíš Frienda, kterého upekli Pepa a Ilča Nistlerovi z kolobezky-pro-dospele.cz. Je to specialitka na základu K7čky, kola 2 x 16". Do města ideální, je lehká, konstrukčně perfektní - o ty úzké náby se neukopnete, neprovokuje vzhledem, když je k něčemu zamknutá atp. Protože vím, kam všude si troufnu s K5kou a nejlepší manželka na světě na té Footzille, nebál bych se na tom ani do decentního "terénu" (přiznejme si, že tam, kde se neodrazím nohou, stejně neprojedu, takže o jakém terénu je řeč... Hillku jsem pořizoval v době, kdy nebyla jiná možnost mít větší zadní kolo a nemít vepředu ooobr galusku. Teď se ze dvou stejných stal jakýsi módní trend. Asi bych přemýšlel, jestli jít do nové (trošku mi nesedí některé ty úpravy, trošku širší stupátko u starého modelu celkem oceňuju a nelíbí se mi, jak se mění osazování komponentami), nebo spíš směrem Michálek = Mibo. I když na to, co jezdím (30 - 50km) to není úplně potřeba řešit.
Prochy68 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 K7 s 2x16" bych celkem vyzkousel pro porovnani, ale standard K7 me zatim pro moje potreby staci. Ta posledni vypada zajimave, do auta bych ji uvidal, asi se zajedu podivat do Decathlonu :-)
Andrew_C Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Naše domácí stáj :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Shodou náhod mám stejně jako mmako Kostku Hill Speed 20/20 z doby před začátkem výroby Twenty (osazená je komponenty Deore XT)Ale ten Rebel je bomba - je lehoučkej a v dospěláckém provedení (má akorát jiná řídítka) to bude super kolobrnda
MAD68 Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 (upraveno) OK, tak comming-out, no dobrá. Momentálně máme na čtyři lidi sedm koloběžek a bude jich víc. Ujíždíme na tom všichni už hodně let... Začalo to u Kostků, já si nemůžu vynachválit zakázkovou Hill 20/20 vyrobenou nějaký rok předtím, než začali dělat sériově Hill Twenty. Mám ji taky trošku jinak osazenou :-) Našla by se tu K5ka, samozřejmě černá. Ale taky jedna trošku speciální K7čka... to je půjčená fotka, taky mám jednu vlastní. Jak je se na chronomagu sluší, má pěkné číslo v limitce :-) No a třeba tohle - když mě přestali pouštět v Bratislavě do kanclu s K5kou, začali mě tam pouštět s tímhle. Na městské přesuny cca 3 - 5 km naprosto v pohodě, víceméně ji pořád vozím v kufru, hodí se každou chvíli. Výhodou jsou dvě brzdy, odpružený předek i zadek a přitom dost nízký došlap. K dostání za pár korun v Decathlonu... Tak a je to venku :-) Jo - a taky sbírám hodinky...Cena přes 3000,- tedy za pár korun není. Za tu cenu se dalo koupit skládací MIBO. Mobilně z Hongmi Upraveno 21. srpna 2015 uživatelem filo-boxer
mmako Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 (upraveno) Hrušky s hruškama prosím. Skladností (a hlavně komfortem skládání), kvalitou zpracování a jízdními vlastnostmi je srovnatelné možná Micro Flex - a to stojí dvakrát tolik. Cokoliv z produkce Mibo, Kostka atp. nesložím za vtěřinu a nepronesu bez futrálu mezi regály s obleky.. Jinak za tři tisíce můžu mít taky dvě ocelové velké čínské z Hervisu a nebo devět skládacích od Shellky to je pravda. Ale... Nicméně pokud někdo umí skládací Mibo pro dospělé za tři tisíce, vzal bych si prosím rovnou dvě. Protože já se pod osm nedostanu a třeba Tiny je za necelých deset... Upraveno 16. června 2015 uživatelem mmako
MAD68 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Já narážel na pár korun. To bych si ji i koupil a ne za 3kKč. Každý má na peníze jinou váhu. Mobilně z Hongmi
wave ceptor Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Mad68: dej odkaz na to skládací Mibo za ty prachy. Dík. A neodesílej mobilně z Hongmi
bandicoot Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Tak a je to venku :-) Jo - a taky sbírám hodinky...Ta skládačka je supr. Jak se to pere s městskou dlažbou?
MAD68 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Mad68: dej odkaz na to skládací Mibo za ty prachy. Dík. A neodesílej mobilně z HongmiPsal jsem dalo. Cca před 3 roky v zimě.
mmako Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Bandicoot: když jsi schopný tolerovat trochu toho drnčení (kola jsou plná), tak překvapivě dobře. Nejvíc asi pomáhají ty gripy - jemné gumové žebrování. Potom teprve tlumič předního kola, zadní závěs spíš méně. Nový model má ještě gumu na stupátku, co jsem teď koukal, ale já mám raději ten smirek na starém. Dělají i víc odpružený model, "sus" v názvu tuším. Nemá přední brzdu, trochu jiné skládání.
wave ceptor Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Tu je test http://priblizovadla.cz/oxelo-town-9-ef-odpruzena-skladacka-pro-celou-rodinu/
bandicoot Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Dětské kolobrndy se začínají rozpadat, asi svoji hliníkovou posunu jedné z dcer a pořídím tohle. Je krásná.
mmako Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 To skládání je machrovinka :-) Dopoučuji vpadnout do Decathlonu a vyzkošet si je tam - jsou velmi ochotní. Třeba si nakonec odneseš úplně jinou. Ještě drobnost - nevím, jestli jí Petr Lindner zmiňuje v té recenzi. Výhodou značky Oxelo je, že se prakticky všechno dá koupit jako náhradní díl - kolečka, ložiska, osy, pružiny, ... Kdyby cokoliv...
Moty Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Řeším skládací malou do auta, je ta oxalo tak super nebo je zbytečný dávat 2x tolik než za jiný? Bite my shiny metal ass with Tapa
bandicoot Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Oxelo je super, výměna u nás doma proběhla a naprostá spokojenost u všech. Obzvlášť to odpružení je skvělá vychytávka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 A ma cenu si připlatit za to rychloskladani a své brzdy? Bite my shiny metal ass with Tapa
bandicoot Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 To nevím. Pro sebe jsem to vyhodnotil jakože ne. Nepotřebuju to. Ale jsou i kolobky jen s brzdou nebo jen s rychloskládáním, nemusí to byt oboje najednou. Ta rychloskládací byla těžší. A úplně mi nesedla celkově. Jezdil jsem b Decathlonu na vsech možných asi hodinu. Ale fakt je, že účinnost brzdy na blatníku je celkem nízká. Na rychlou reakci při jízdě z kopce to není.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se