Stepino Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 pred rokem jsem poridil skladaci z Decathlonu - chtel jsem neco na rychle presouvani do/z skoly skolky, kdyz rano vodim a pak pripadne rychle drobne nakupy, taky jsem chtel, aby neprekazela v predsini a mohl ji sebou vzit na dovolenou. po roce me nepustilo to, ze bych chtel neco vetsiho na vylety a tak jsem v mistnim obchode zakoupil cesky vyrobek s letmo ulozenymi koly.dnes zkusim prvni projizdku. foto pujcene
Stepino Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 Ano, v bílém provedení s červenýma doplňkama. Je parádně tuhá a brzdy dost ostrý.
Cova Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Chystám se desetileté dceři (výška 145cm) pořídit nějakou koloběžku 16/12, primárně do města na blbnutí a příměstské výlety. Vzhledem k tomu, že se mi za ni nechce dávat 10+ tis. Kč, lovím ve vodách typu Yedoo (Yedoo City). Nevím ale jak je na tom tahle značka s kvalitou, vzhledem k tomu, že před několika lety jsme koupili nějakou dětskou koloběžku Intrea (předpokládám, že Yedoo patří do téhle firemní stáje) a po několika měsících putovala do sběrného dvora, kvalita slušně řečeno naprosto katastrofální. Změnilo se něco, nebo od téhle značky dát ruce pryč?
paso12 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Chystám se desetileté dceři (výška 145cm) pořídit nějakou koloběžku 16/12, primárně do města na blbnutí a příměstské výlety. Vzhledem k tomu, že se mi za ni nechce dávat 10+ tis. Kč, lovím ve vodách typu Yedoo (Yedoo City). Nevím ale jak je na tom tahle značka s kvalitou, vzhledem k tomu, že před několika lety jsme koupili nějakou dětskou koloběžku Intrea (předpokládám, že Yedoo patří do téhle firemní stáje) a po několika měsících putovala do sběrného dvora, kvalita slušně řečeno naprosto katastrofální. Změnilo se něco, nebo od téhle značky dát ruce pryč?Včera někdo prodával na facebooku ve skupině "koloběžky.cz" Kostka twenty 3 alivio za 6500,-.Je to kvalitní kolobka a super cena.Myslím,že stáří kolobky je cca.půl roků,takže je v záruce.Zakoupená u Koloběžky ZP,což jsou dle mého nejlepší a nejsolidnější prodejci na severní moravě. ;-)
Cova Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 paso 12: No já nevím, nejsem odborník, ale 20/20 pro holku na blbnutí do města mi nepřijde jako ideální varianta, navíc bazarová cena je pořád dvojnásobkem nové Yedoo City...
Mareka01 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Někdo tu na fóru nabízí prakticky novou kolobku už pár týdnů ....
paso12 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 paso 12: No já nevím, nejsem odborník, ale 20/20 pro holku na blbnutí do města mi nepřijde jako ideální varianta, navíc bazarová cena je pořád dvojnásobkem nové Yedoo City... Yedoo má vysoký nášlap a dítě se na tom opravdu nadře.Firma Intrea má sice české kořeny,ale koloběžky yedoo se dělají v číně a následně se posílají sem. Yedoo má vysoký nášlap a dítě se na tom opravdu nadře.Firma Intrea má sice české kořeny,ale koloběžky yedoo se dělají v číně a následně se posílají sem. Do města stačí v pohodě i 2x16,nebo 16/12....o tom žádna,ale volil bych bezpečné značky,které dlouho vydrží,jako je Kostka,Mibo,nebo dražší Morxes.Malej má od 5-ti let Kostka kid maxi 20/12 a už dva roky lítá jak strhaný.... ;-)
Lion Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Yedoo je v současné době dobrá značka, o tom není pochyb... Ta od Motyho by vzhledem ke sníženému nášlapu a silničnímu obutí nemusela být špatný nápad
MAD68 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Ještě bych porovnal váhu. Yedoo bude asi patřit mezi těžší.
Radik Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Ono bohužel i Mibo 12/12 je na svoji velikost dost těžká.
MAD68 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Nenastrojené MIBO 8kg a nastrojené 9kg 12/12
Radik Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Ono hodně záleží na výstroji. 8kg už se dá, ale může to být i 10kg (viz podrobná recenze na Přibližovadlech). Jen jsem tím chtěl říct, že malá kolobka nemusí být nutně lehká.
Lion Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Chtěl bych s Mezqa udělat silniční žiletku. Což znamená ho určitě přezout na nějaké silniční hladké gumy, nemusí to mít bůhvíjakou trakci za mokra či na šotolině, tam stejně moc nejezdím. Měl jsem půjčenou Kostku obutou na Schwalbe Marathon Racer, to nemělo chybu, ale cena obou plášťů je 1300,- Kč...Uvažuju tedy o Schwalbe Road Cruiser, jak jsou na tom? Nebo víte ještě o nějakém jiném výrobci? Už pneumatiky by měly Mezqa snížit o cca 1 cm, intrea nabízí ještě dodatečné snížení, neví někdo jak je to řešeno?? Upraví se rám? Pak ještě uvažuju o lyžině na spodek, ale už to mám stejně dodřený a stojánek používám...
Sphinxx Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Já jen k té nabídce od Motyho. Jeho koloběžka je limitovaná edice, kterých bylo jen pár kusů a je za VELMI PŘÍZNIVOU cenu. Sám jsem ji měl a mohu jedině doporučit. Za ty peníze není žádná kolobka takhle nabitá, jako právě tato v prodeji. Takže kdo uvažujete o tomto druhu koloběžky, jednoznačně doporučuji.
Sphinxx Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 (upraveno) .Uvažuju tedy o Schwalbe Road Cruiser, jak jsou na tom? Já osobně se svou váhou snížení nedoporučuji. V Praze to mám vyzkoušeno a není to dobré ... leda na stezky bez výrazných přechodů povrchu a bez vystouplejších kanálů. Mě třeba dost vadilo při nízkém těžišti z kolobky pořád sestupovat při sebemenším obrubníku. Nicméně k Tvému dotazu - Schwalbe jsou super na hladké povrchy a silniční povrch. Mají úplně jiný odpor než klasická pneumatika, ale jsou dražší a jejich životnost hodně závisí na stylu jízdy, respektive četnosti brzdění. Když brzdíš "na tvrdo", mají životnost do 500 km (moje zkušenost). Ale já jsem s nimi jezdil i v lese a tam se opravdu nehodí. Takže pokud je chceš na kvalitní rovinatou cyklostezku, tak bych neváhal, rozdíl je citelně znát. Upraveno 18. listopadu 2015 uživatelem Sphinxx
Lion Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 (upraveno) Diky, mezi zakladnima kendama a marathonama je rozdil jako krava. Pujdu do road cruiseru Upraveno 18. listopadu 2015 uživatelem Lion
Sphinxx Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 (upraveno) Není zač . Podívej, zásadní rozdíl je i mezi Kendami a Road Cruisery. Já mám Kendy rád pro jejich tvrdou směs, a proto si drží mnohem déle vzorek a dá se k nim chovat mnohem razantněji. Navíc jsou i vhodnější do lesního terénu díky tomu, že mají vyšší profil. Road Cruisery jsou nižší, dají se hodně nafoukat a hlavní výhoda je právě v citlelně nižším odporu, což je na kvalitním asfaltu obrovská výhoda. Navíc jsou uzší než standardní Kendy . Upraveno 18. listopadu 2015 uživatelem Sphinxx
Cova Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Tak jsem dal na doporučení odsud a velmi dobré recenze všude možně a koupil dceři Yedoo City. Nešel jsem po úplně nejnižší ceně a zvolil jsem záměrně prodejce, kde byla cena včetně montáže (kompletní sestavení a seřízení). Dnes jsem vybalil a jsem z koloběžky dost na rozpacích - prázdné přední kolo (prasklá duše), povolené špice na obou kolech, obě kola hážou výškově i do stran, špatně vylisovaný nášlap (v zadní zvednuté části mapa s "rozplizlým" zdrsněním) a to jsem to nějak detailně nezkoumal, byla už celkem tma. Asi jsem čekal trochu víc...
mrazik Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Nová trávítko volného času. Hned jsem to prubnul. Je to na moje mastodontní tělo dřina, ale asi mne to baví. Snad časem i tělo ubude.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se