grga_pitic Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 (upraveno) Dneska dorazily - prvni dojmy Krabice v niz prisly priserna, jakasi imitace hliniku s kusem vixlajvantu jako pruhledem, k tomu car papiru popisujici historii techto hodinek. Co se tyce samotne casomiry - zatim nemuzu rict nic jineho nez slova chvaly. Pekne nerezove pouzdro, plne dynko s napisem odkazujicim k roku 1963, na ciferniku barev jak u kolotocu, ale tak nejak to k temhle hodinkam patri. Moc pekne plasticke zlate indexy, hvezda jak na kremlu a rozsypany caj davaji temhle hodinkam nezapomenutelne kouzlo. Presnost zatim vyborna, po 12 hodinach 1 s. Realne foto dodam pozdeji. PS. V realu vypadaji asi tak 800x lepe nez na fotkach. A kdyz jsem platim u pumpy, baba na ne cumela tak ze mi zapomela vydat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. července 2009 uživatelem grga_pitic
Gilius Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 super!!!!! Gratuluju......!!!! Tyhle se mi líbí moc........
Teatime Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 Ty sou hustý, řekl by můj čtyřletý potomac, který se kamarádí s puberťáky. Skoro je mi líto, že - byť nedůsledně - bojkotuji Číňany.
little_w Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 to je fakt husty... kde se to da poridit, prosim te? chapu to spravne, ze jsou to "echt", tedy opravdu a realne historicke hodinky, ne moderni napodobeniny?
pikec Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 Paráda mě se moc líbí hlavně ten čaj dole. Moc gratuluji.
grga_pitic Odesláno 10. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2009 to je fakt husty... kde se to da poridit, prosim te? chapu to spravne, ze jsou to "echt", tedy opravdu a realne historicke hodinky, ne moderni napodobeniny? Kamo, tak to bychom asi za cca. 180 euro asi chteli ponekud hodne. To vis, ze je to reedice podle puvodnich hodinek. Ale nepostizenym hodinkovou manii muzes tvrdit, ze ti je daroval 135 lety cinsky starecek s vousy az na zem, mistr kung-fu a jinych bojovych umeni, ktery pote co jsi u zabloudil v cinskych horach a ztratil se, se te ujmul a osetril tve rany. Pote si u nej prozil nezapomenutelny tyden. Muzes rict, ze na konci tohoto tydne ti chtel dat darek a tak vytahl tyhle hodinky ktere byly jeste na mumifikovane ruce cinskeho letce...nebo tak neco, sak mas fantazii tak si neco vymyslis Jinak koupil jsem tady prodejce nejaky p. Ivo je pohodar, klidne mu muzes zavolat i s dotazem, mluvi vyborne anglicky a je ochotny. Jen dodani je delsi - dycky cekaji az se jim nashromazdi vice objednavek http://www.watchunique.com/featured/1963-air-force.html
little_w Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 kdybys napsal tu cenu hned, tak bych snad pochopil, ze za 180 bych chtel hodne... takhle to chapu az ted jeste pak pripis neco o rezerve natahu (asi to bude standardnich 35-40 hodin, tipuju) a rozmeru. z fotky tezko rict, jestli to ma 36mm nebo treba 44. a na te strance jsem to nenasel. jo, a to "tady", jak jsi je koupil, to je jako v Ostrave nebo jak to myslis? jo, a diky za rychlou reakci.
grga_pitic Odesláno 10. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2009 Je tam link - pod textem - obavam se ze lepe uz prodejce identifikovat nedovedu
Hasňa Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 Tak tu rudou hvezdu bych si teda na ruku dat nemohl. Ani omylem.
grga_pitic Odesláno 10. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2009 (upraveno) Tak tu rudou hvezdu bych si teda na ruku dat nemohl. Ani omylem. OK pisu si "Hasna si nikdy neda na ruku hodinky s rudou hvezdou. Ani kdyby to bylo omylem:" Tak uz to mam poznamenane a pokud se potkame slibuju, ze ti tyhle hodinky nebudu cpat na ruku Upraveno 10. července 2009 uživatelem grga_pitic
horal Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 Omlouvám se. Za povšimnutí stojí i pohled proskleným dýnkem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
grga_pitic Odesláno 10. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2009 (upraveno) Prodejce u ktereho jsem kupoval prosklene dynko nenabizi kazdopadne plne vypada tak nejak autenticteji (pokud se tomu u techhle hodinek da tak rikat) edit - na me nemyte pazoure vypadaji takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. července 2009 uživatelem grga_pitic
Adam99 Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 (upraveno) Prodejce u ktereho jsem kupoval prosklene dynko nenabizi kazdopadne plne vypada tak nejak autenticteji (pokud se tomu u techhle hodinek da tak rikat) Ale to je přeci z Tvého odkazu zde Edit: pardón má tam out of stock Upraveno 10. července 2009 uživatelem Adam99
Gilius Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=10102
tyfo Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 Moc pekne hodinky, gratuluji, uz kdyz jsem videl ty fotky ve vlakne co dal odkaz Gilius jse mi dost libily ale tak nejak si je neobhajim proc je koupit skoda.
Vit Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Odesláno 11. července 2009 Hezké hodinky, podobné dělá i Eddie z Timefactors: PRECISTA PRS-5 zde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
grga_pitic Odesláno 11. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2009 Vim o nich - jednu dobu jsem o nich premyslel. Tyhle ale vypadaji prece jenom vice "kolotocove"
Vit Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Odesláno 11. července 2009 Vim o nich - jednu dobu jsem o nich premyslel. Tyhle ale vypadaji prece jenom vice "kolotocove" Pravda je i to, že nápis Precista moc čínsky nepůsobí...... (mohli to převézt na čínské znaky, pokud to jde)
Andreas.ks Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Odesláno 11. července 2009 Omlouvám se za OT - k těm precista - jen se mi to zdá nebo opravdu mají na straně tlačítek "víc pouzdra" než na druhé straně?
Baker Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Odesláno 11. července 2009 Omlouvám se za OT - k těm precista - jen se mi to zdá nebo opravdu mají na straně tlačítek "víc pouzdra" než na druhé straně? Nezda, predlohou byli Hamilton RAF military chrongraph. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se