Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dneska dorazily - prvni dojmy

Krabice v niz prisly priserna, jakasi imitace hliniku s kusem vixlajvantu jako pruhledem, k tomu car papiru popisujici historii techto hodinek. Co se tyce samotne casomiry - zatim nemuzu rict nic jineho nez slova chvaly. Pekne nerezove pouzdro, plne dynko s napisem odkazujicim k roku 1963, na ciferniku barev jak u kolotocu, ale tak nejak to k temhle hodinkam patri. Moc pekne plasticke zlate indexy, hvezda jak na kremlu a rozsypany caj davaji temhle hodinkam nezapomenutelne kouzlo. Presnost zatim vyborna, po 12 hodinach 1 s. Realne foto dodam pozdeji.

PS. V realu vypadaji asi tak 800x lepe nez na fotkach. A kdyz jsem platim u pumpy, baba na ne cumela tak ze mi zapomela vydat :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem grga_pitic
  • Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
:thumbsup_anim: Ty sou hustý, řekl by můj čtyřletý potomac, který se kamarádí s puberťáky. Skoro je mi líto, že - byť nedůsledně - bojkotuji Číňany. :suicide_anim:
Odesláno

Paráda mě se moc líbí hlavně ten čaj dole. Moc gratuluji.

Odesláno
to je fakt husty... kde se to da poridit, prosim te?

chapu to spravne, ze jsou to "echt", tedy opravdu a realne historicke hodinky, ne moderni napodobeniny?

Kamo, tak to bychom asi za cca. 180 euro asi chteli ponekud hodne. To vis, ze je to reedice podle puvodnich hodinek. Ale nepostizenym hodinkovou manii muzes tvrdit, ze ti je daroval 135 lety cinsky starecek s vousy az na zem, mistr kung-fu a jinych bojovych umeni, ktery pote co jsi u zabloudil v cinskych horach a ztratil se, se te ujmul a osetril tve rany. Pote si u nej prozil nezapomenutelny tyden. Muzes rict, ze na konci tohoto tydne ti chtel dat darek a tak vytahl tyhle hodinky ktere byly jeste na mumifikovane ruce cinskeho letce...nebo tak neco, sak mas fantazii tak si neco vymyslis :)

Jinak koupil jsem tady prodejce nejaky p. Ivo je pohodar, klidne mu muzes zavolat i s dotazem, mluvi vyborne anglicky a je ochotny. Jen dodani je delsi - dycky cekaji az se jim nashromazdi vice objednavek

http://www.watchunique.com/featured/1963-air-force.html

Odesláno

kdybys napsal tu cenu hned, tak bych snad pochopil, ze za 180 bych chtel hodne... takhle to chapu az ted :)

jeste pak pripis neco o rezerve natahu (asi to bude standardnich 35-40 hodin, tipuju) a rozmeru. z fotky tezko rict, jestli to ma 36mm nebo treba 44. a na te strance jsem to nenasel.

jo, a to "tady", jak jsi je koupil, to je jako v Ostrave nebo jak to myslis?

jo, a diky za rychlou reakci.

Odesláno (upraveno)
Tak tu rudou hvezdu bych si teda na ruku dat nemohl. Ani omylem.

OK pisu si "Hasna si nikdy neda na ruku hodinky s rudou hvezdou. Ani kdyby to bylo omylem:" Tak uz to mam poznamenane a pokud se potkame slibuju, ze ti tyhle hodinky nebudu cpat na ruku :)

Odesláno (upraveno)

Prodejce u ktereho jsem kupoval prosklene dynko nenabizi :( kazdopadne plne vypada tak nejak autenticteji (pokud se tomu u techhle hodinek da tak rikat) :)

edit - na me nemyte pazoure vypadaji takto

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)
Prodejce u ktereho jsem kupoval prosklene dynko nenabizi :( kazdopadne plne vypada tak nejak autenticteji (pokud se tomu u techhle hodinek da tak rikat) :)

Ale to je přeci z Tvého odkazu zde

Edit: pardón má tam out of stock

Upraveno uživatelem Adam99
Odesláno

Moc pekne hodinky, gratuluji, uz kdyz jsem videl ty fotky ve vlakne co dal odkaz Gilius jse mi dost libily ale tak nejak si je neobhajim proc je koupit :( skoda.

Odesláno
Vim o nich - jednu dobu jsem o nich premyslel. Tyhle ale vypadaji prece jenom vice "kolotocove" :)

Pravda je i to, že nápis Precista moc čínsky nepůsobí......

(mohli to převézt na čínské znaky, pokud to jde)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...