little_w Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 no a zpatky k hodinkam... mohl bys prosim te jeste uvest miry techle ohvezdickovanejch krasavic? na tom webu watchunique.com jsou neuzitecne blafy, ale podrobnosti k hodinkam ani moc ne. na te fotce na ruce vypadaji docela velke, tak 42-43mm? libi se mi, ale tech 149 juro mi pripada trosku dost.
Gilius Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Jestli se nepletu,maj 38 mm bez korunky. Jak už tu padlo,je to remake hodinek Čínskejch pilotů,strojek Sea-Gull.....číslo nevím. Kdo je má,pěje na ně chválu.......(viz třeba lidi z WUS).
Varadero Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Kontaktoval jsem primo Seagull v Cine a sdelili mi, ze uz tyto remaky leteckych hodinek dlouho nevyrabi, a ze pro zavedeni do vyroby by chteli objednavku na 500 ks a cena by vychazela po prepoctu na 500 EUR. Coz je myslim dost. Obavam se, ze na uvedenych strankach se jedna o faky original Seagullu. Coz zni velice divne. Fake cinskych hodinek. Ale asi je to tak.
little_w Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Kontaktoval jsem primo Seagull v Cine a sdelili mi, ze uz tyto remaky leteckych hodinek dlouho nevyrabi, a ze pro zavedeni do vyroby by chteli objednavku na 500 ks a cena by vychazela po prepoctu na 500 EUR. Coz je myslim dost. Obavam se, ze na uvedenych strankach se jedna o faky original Seagullu. Coz zni velice divne. Fake cinskych hodinek. Ale asi je to tak. tak ted vazne nevim, co si o tom mam myslet. na pocatku tehle konkretni story byly tedy cinske hodinky seagull. po ctyriceti letech zacal seagull delat remake 'original' cinskejch hodinek. a ted tedy nejaky jiny cinan vyrabi cinsky fejk cinskeho remaku cinskych hodinek... to je neco jako oxeroxovana pata kopie z pruklepaku, kdyz to prevedu na dobu psacich stroju, ne? to mi hlava nebere. nicmene tak za kilo (ojro) bych je asi bral. ale kam ten svet speje?
Hasňa Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 No nastesti nikdo nikoho nenuti tyhle braky kupovat. Ze za to nekdo da peniz je pro me takova zajimavustka tohole pestreho sveta.
Varadero Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 tak ted vazne nevim, co si o tom mam myslet. na pocatku tehle konkretni story byly tedy cinske hodinky seagull. po ctyriceti letech zacal seagull delat remake 'original' cinskejch hodinek. a ted tedy nejaky jiny cinan vyrabi cinsky fejk cinskeho remaku cinskych hodinek... to je neco jako oxeroxovana pata kopie z pruklepaku, kdyz to prevedu na dobu psacich stroju, ne? to mi hlava nebere. nicmene tak za kilo (ojro) bych je asi bral. ale kam ten svet speje? Delali je v 60.letech pro armadu. Fabrika je na vychode Ciny cca 4 hodiny od Pekingu. Potom je pry zacali delat znovu, ale uz je delsi dobu nedelaji. V Cine jsou fabriky, ktere se vylozene soustredi na faky ruznych znacek. Asi nejvice Omega, Breitle a Tagy. Na Silk street v Pekingu je muzes koupit v ruzne kvalite od 10 EUR do 100 EUR. Videl jsem PO Chrono jak s katalogu Omegy, vcetne gravirovaneho serioveho cisla. Takze zacali asi delat i tyhle faky puvodnich Seagullu. Jinak Seagull dela moc pekne hodinky. viz: http://www.seagullwatch.com/cn/index.asp Nevim odkud jdou strojky, ale nektere jsou moc pekne.
little_w Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Delali je v 60.letech pro armadu. Fabrika je na vychode Ciny cca 4 hodiny od Pekingu. Potom je pry zacali delat znovu, ale uz je delsi dobu nedelaji. V Cine jsou fabriky, ktere se vylozene soustredi na faky ruznych znacek. Asi nejvice Omega, Breitle a Tagy. Na Silk street v Pekingu je muzes koupit v ruzne kvalite od 10 EUR do 100 EUR. Videl jsem PO Chrono jak s katalogu Omegy, vcetne gravirovaneho serioveho cisla. Takze zacali asi delat i tyhle faky puvodnich Seagullu. Jinak Seagull dela moc pekne hodinky. viz: http://www.seagullwatch.com/cn/index.asp Nevim odkud jdou strojky, ale nektere jsou moc pekne. diky za info. me by slo prave o to, vyzkouset si na vlastni kuzi ten strojek. seagull ma vlastni kalibry. a neni to sice svycarsko, ale uz roky jsou dvornim dodavatelem timexu, napr. (ja vim, taky zadna slava), takze jakous takous kvalitu mit musi.
grga_pitic Odesláno 18. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Na rovinu ohledne techhle hodinek a hodinek vubec - tyhle hodinky jsem si koupil z legrace, protoze se vypadaji jak od kolotocu, maji na ciferniku rozsypany caj a to povazuju za ne zcela obvykle. Staly me nejakych 200 euro i s postou a to je cena za kterou i kdyby zitra prestaly jit tak je s klidnym srdcem hodim do kose. Je mi jedno jaky v tom je strojek , jestli Seagull vyrobeny na svycarskych strojich nebo jestli je tam nejaky jeho klon - tyhle hodinky jsou zabavne barevne a tak trochu mozna i obskurni a hlasite tikaji. Pro me jsou hodinky zabava a konicek a tak nemam za potrebi tady poslouchat Hasnovy cancy o tom jak by nenosil hodinky s hvezdou nebo jak povazuje za komicke ze si nekdo neco takoveho kupuje. ja bych si taky na pazouru nedal Primky, to bych si j radeji nechal uhnit, ale presto kdyz tady nekdo prijde s novyma Primkama tak drzim hubu a nebliju tady pitomosti o tom jak bych tohle nikdy nenosil. Domluvil jsem
B.F.G. Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Tyhle hodinky vnímám jako retro po vzoru hodinek z poloviny minulého století. K tomu paří i hvězda, a celý ten "cirkus" kolem. No a na čínské hodinky paří trocha rozsypaného čaje ne? Chcete to mít v latince? Tak co se tady tak řeší??? Mít na ně, tak si je z fleku koupím!
NIGHTinGALE Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Ty hodinky jsou parádní, Grgo. A ten strap jim vyloženě sluší. Ale nemít průhled, byly by ještě lepší.
Viktor Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Ty hodinky jsou parádní, Grgo. A ten strap jim vyloženě sluší. Ale nemít průhled, byly by ještě lepší. Pokud jsem to dobře pochopil, tak ta verze, kterou Grga koupil, průhled nemá. Což se mi taky líbí víc. Mají svoje "opravdový čínský" kouzlo.
NIGHTinGALE Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Díky, Viktore, už to taky vidím, Grga má dýnko plné. Já když byl v Číně, tak jsem si koupil akorát hodinky, kde velký chairman Mao hrozí/kyne rukou. Kdybych tam viděl tyhle, skočil bych po nich hned.
David_B Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Na rovinu ohledne techhle hodinek a hodinek vubec - tyhle hodinky jsem si koupil z legrace, protoze se vypadaji jak od kolotocu, maji na ciferniku rozsypany caj a to povazuju za ne zcela obvykle. Staly me nejakych 200 euro i s postou a to je cena za kterou i kdyby zitra prestaly jit tak je s klidnym srdcem hodim do kose. Je mi jedno jaky v tom je strojek , jestli Seagull vyrobeny na svycarskych strojich nebo jestli je tam nejaky jeho klon - tyhle hodinky jsou zabavne barevne a tak trochu mozna i obskurni a hlasite tikaji. Pro me jsou hodinky zabava a konicek a tak nemam za potrebi tady poslouchat Hasnovy cancy o tom jak by nenosil hodinky s hvezdou nebo jak povazuje za komicke ze si nekdo neco takoveho kupuje. ja bych si taky na pazouru nedal Primky, to bych si j radeji nechal uhnit, ale presto kdyz tady nekdo prijde s novyma Primkama tak drzim hubu a nebliju tady pitomosti o tom jak bych tohle nikdy nenosil. Domluvil jsem Naprosto s tebou souhlasím. Ze stejného důvodu máme doma nějaké ty Rakety apod. protože je to sranda a moje drahá polovička ráda nosí hodinky, co vybočují z řady. Já sám jsem měl z p*dele Vostoky s velkou rudou hvězdou, ale prodal jsem je a docela mne to mrzí. Grgo, tvé hodinky jsou fajn a doufám, že s nimi příjdeš na příští ostravský sraz...jen tak mimochodem, tvá docházka stojí za prd
Hugo14 Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 (upraveno) Nezda, predlohou byli Hamilton RAF military chrongraph. NIkoli, předlohou byly stejně vypadající Precisty s Val. 7733 Sory za oot. Upraveno 19. července 2009 uživatelem Hugo14
Baker Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 NIkoli, předlohou byly stejně vypadající Precisty s Val. 7733 Dik za opravu, jsou to ony ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
grga_pitic Odesláno 21. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2009 QUOTE(David_B @ 19.7.2009 - 0:46) 297185[/snapback]Naprosto s tebou souhlasím. Ze stejného důvodu máme doma nějaké ty Rakety apod. protože je to sranda a moje drahá polovička ráda nosí hodinky, co vybočují z řady. Já sám jsem měl z p*dele Vostoky s velkou rudou hvězdou, ale prodal jsem je a docela mne to mrzí. Grgo, tvé hodinky jsou fajn a doufám, že s nimi příjdeš na příští ostravský sraz...jen tak mimochodem, tvá docházka stojí za prd Omlouvam se ze jsem neprisel - je mi to strasne lito protoze bych rad videl stare pardaly a rad se seznamil s novymi cleny. Ale malej nam dava jeste poradne zabrat, jeste v tom holt neumime chodit. Na pristim se tkani se ale objevim na 100%, na to vemte jed
Hasňa Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 grga_pitic: "Staly me nejakych 200 euro i s postou a to je cena za kterou i kdyby zitra prestaly jit tak je s klidnym srdcem hodim do kose." "..nemam za potrebi tady poslouchat Hasnovy cancy o tom jak by nenosil hodinky s hvezdou nebo jak povazuje za komicke ze si nekdo neco takoveho kupuje. ja bych si taky na pazouru nedal Primky, to bych si j radeji nechal uhnit, ale presto kdyz tady nekdo prijde s novyma Primkama tak drzim hubu a nebliju tady pitomosti.." 200,-?!! To dela tu storry jeste daleko lepsi. Nemyslim to ve zlem, na rozdil od jinych... Jak rikam, kazdy jsme jiny. A pokud nemas "za potrebi tady poslouchat Hasnovy cancy" a "bliti pitomosti" (fantasticke vyrazivo), tak si na me dej ignorovatko, nebo s tim nelez na diskuzni forum o hodinkach. Nebyl jsem sprosty, dal jsem do diskuze svuj nazor, ve kterem jsem se navic ve svetle novych prispevku jen utvrdil, a to je vse. Nehlede k tomu, ze muj nazor na tyhle hodinky, ale taky hvezdy, hakove krize, Bilou Ligu, Mao Ce Tunga, Kim Ir Sena a jine fajn zalezitosti je daleko stavnatejsi, nez to, co jsem napsal. Kdyz tady dam nejakou fotku, musim byt natolik chlap, abych unesl i to, ze se to nekomu nebude libit a napise to sem. A pokud v opacnem pripade zacnes utocit a plivat, je to znamka vseho, jen ne dostatku sebevedomi a vyzralosti. Hele, lidi, co by si na ruku nedali Primky je tady spusta, v tomhle nejsi nicim vyjimecny. Stejne tak lidi, kteri maji stejne negativni vztah k Rolexkam, Beckam nebo Poljotum. Ale nikdo si tu nevynucuje, ze ty jeho musi milovat vsichni. A kdyz nahodou ne, tak beda mu! Voltairovo:"Nesouhlasim s tim, co rikate, ale az do smrti budu hajit vase pravo to rikat." ti ocividne k srdci moc neprirostlo. Toz tak.
grga_pitic Odesláno 22. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2009 (upraveno) Hasno, mi nevadi ze se ti ty hodinky nelibi - me pritelkyni se nelibi taky a nelibi se ani vetsine mych pratel (a davaji mi to hlasite najevo). Nevadi mi to plne to respektuji - spise se tim bavim - protoze hodinky jsou pro me predevsim zabava (jak jsem psal vyse). . Na tvuj prvy prispevek jsem reagoval s usmevem. Ovsem tenhle prispevek "No nastesti nikdo nikoho nenuti tyhle braky kupovat. Ze za to nekdo da peniz je pro me takova zajimavustka tohole pestreho sveta" uz neberu jako vyjadreni nazoru libi/nelibi. PS. Miluju lidi co pisou takovym tim blahosklonnym stylem (neco jako kdyz se mama bavi s malym deckem) o sebevedomi a koreni svuj sloh citaty klasiku. Vzdycky mam neodolatelnou chut jim vyrazit nejake ty zuby.....toz tak.... Upraveno 22. července 2009 uživatelem grga_pitic
Hasňa Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 (upraveno) Kdyz nemam co na praci, tak si tribim sloh. Kdyz specham, napisu dobre jak cyp, nebo blbe jak cyp a hotovo. Ted je v praci hluche obdobi tak se bavim sepisovanim volovin. Nic ve zlym. Disputace me bavi. Kdyz mam chut. Upraveno 22. července 2009 uživatelem Hasňa
Návštěvník YPO Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 hele cikáne, přeci se nenecháš rozhodit nějakou přizdiprdkou, která se ráda poslouchá - na to máš podle mne dost velký nadhled nazdar ypoušek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se