Toom Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Odesláno 22. září 2017 (upraveno) Ten je tvůj? Ne. Mám Mycro SpecialEdition s quartz regulací otáček. Čili nemám tam ty zlatý závaží, který bych stejnak chtěl, ikdyž je nepotřebuju Na GyroDecku je odladěná Rega, resp. Michell Tecnoarm, přenoska nevím. Na mém Rega RB 303/ Grado platinum ref. loni vyměněná za Benz Micro Ace SL Upraveno 22. září 2017 uživatelem Toom
Maxel Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Odesláno 22. září 2017 Co prosím hovoríte na budgetovky Marshall Major II Bluetooth? Nejaké skúsenosti? Mam je asi půl roku. Použití doma a hlavně na služebky. Za mě zvuk v pohodě, ale zas nepovažuju se za "audiofila". Hodně dobrá je výdrž baterie, někde udávaj myslim až 25-30h a dalo by se tomu věřit. Ovládání joystickem je taky dobře řešené. Snad jediný co bych zmínil jako mírné negativum je asi trochu větší "stisk" sluchátek, tzn. tlačí na uši vofous víc, než je asi obyklé - mě to ale problém nedělá. Takže kolem a kolem za ty prachy imo dobrej kup.
McStinger Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Odesláno 22. září 2017 Dynaudio mňam, mám je rád, poctivé bedny, solidní technika, žádné naleštěné prdy Toto sú BM5 MKIII, zobral som ich ako nearfieldy namiesto Yamaha HS5. Neskutočne hrajú. Nahlas, potichu, zblízka, zďaleka, stále je všetko vyvážené a čisté.
bocko Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Má niekto skúsenosti s prenoskami typu MI? Aké sú oproti MM, je to pocutelny skok o triedu vyssie povedzme? Alebo nema cenu do nich investovat a ist rovno na MC?
Toom Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 Např. Grado MI je spousta muziky & zábavy na dlouhý roky. Myslím základní dřevěnou řadu Sonata a Platinum reference. Spolu s Dynavector 10x5 maximum ve svý cenový kategorii. Pak už jen přejít na MC ( obvykle čistší výšky, vzdušnější, lépe konturovaný zvuk s plastičtějším stereoobrazem. Problém je, že ke lepší MC potřebuješ i nákladnější předzes. Čili je to slyšitelně lepší ale i podstatně dražší. ( předpokládá se gramec, raménko a kabel v kat. min. 20-30k)
bocko Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 Stojí zato vyskúšať teda tu MI. Predzosik už riešim. Aj tak nakoniec skončim u MC.
Toom Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 Stojí zato vyskúšať teda tu MI. Predzosik už riešim. Aj tak nakoniec skončim u MC. Nevím na co hraješ teď. Každopádně s tímhle dostaneš cca 75% max. kvality za pár bakůhttp://www.needledoctor.com/Grado-Platinum-V2-Reference
bocko Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 Teraz mám Sumiko Black Pearl,takže to by bol skok o triedu ďalej. Mám v merku aj Goldring,máš skúsenosti aj s touto prenoskou?
Toom Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 (upraveno) Goldring dobrý, ale Grado lepší. Jde o to kolik hodláš investovat. Současně je na trhu řada vychytanejch setů nad kterejma už nemá cenu moc přemejšlet, jde jen o to vychytat výprodeje/ hifi bazoše za co nejlepší cenu. Už jsem ti to nakonec psal. Kup si Grado nebo http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/20891-audiofilovo-ok%C3%A9nko/page-69&do=findComment&comment=1990445 Tady si můžeš koupit a vočekovat jak to Grado, tak Dynnavector 10x5. Tzn. přenosky s vyšším gainem, který ti zahrajou i na stávajícím předzesu. Nech si tu , co se ti bude líbit a druhou vrať. Jsou to etalony ve svý kategorii, vše ostatní je akorát zdržování Upraveno 28. září 2017 uživatelem Toom
MJ. Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Premejslim nad bluetooth reprakem, kterej z tehle by ste mi doporucili? Posloucham vsechno mozny. Diky Budget do 4500,- BOSE SoundLink Color II JBL Charge 3 (nevite jestli jde trochu snizit basy treba pres appku?)BeoPlay P2Harman Kardon Esquire Mini
instant Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 (upraveno) vola sa to tu "AUDIOFILOVO OKENKO" vlakno pre tieto zariadenia ako su BT reproduktory je tu: LINK. Sucasne by som poprosil admina alebo autora vlakna o jeho premenovanie z "Muzika - sluchatka, prehravace..." na "Sluchatka, prehravace, bezdratove prehravani hudby" kedze o tom sa tam v skutocnosti diskutuje na takmer sto stranach.. Upraveno 3. října 2017 uživatelem instant
EpsteinBarr Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Ja mam Bose Mini II a SLIII. Ten color som nepocul, ale Bose cez bluetooth ma vseobecne celkom slusne hodnoteny zvuk, co mozem len potvrdit.Dcera chcela nieco malicke do tasky, tak si vybrala JBL Go. V prvom rade som bol prekvapeny, ze z toho vobec nejaky zvuk ide, vyzera to ako hracka z kinderka. Ale prekvapujuco, celkom ok.V lete vedla nasich lehatok pri vode si nejake baby vkuse nosili charge 3 a vedeli teda narobit celkom slusny hluk navokol.
MJ. Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 vlakno pre tieto zariadenia ako su BT reproduktory je tu: LINK. Dik za nasmerovani, pro me je audio jako audio..... sorry jako Ja mam Bose Mini II a SLIII. dik
instant Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Uplne presne tak to je - ani jedno z nich nestoji za to
McStinger Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Ja som aj vTrabante počúval audio. Dajte radšej nejaké špica zariadenie, aspoň pre oko, nech si napravíme chuť po blútútových krabičkách
EpsteinBarr Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 no neviem, neviem...ale skusim aspon mensi detail
McStinger Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Vyzerá to chutne . Načo sú tam DIP switche? Tie modré myšie klavíre v pravom hornom rohu. Niečo užívateľsky nastaviteľného?
Duke650 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Taky přidám něco, ale z jiného soudku... dnes nainstalováno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se