Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ten je tvůj? 

Ne. Mám Mycro SpecialEdition s quartz regulací otáček. Čili nemám tam ty zlatý závaží, který bych stejnak chtěl, ikdyž je nepotřebuju :crying_anim: Na GyroDecku je odladěná Rega, resp. Michell Tecnoarm, přenoska nevím. Na mém Rega RB 303/ Grado platinum ref. loni vyměněná za Benz Micro Ace SL

post-39346-0-84630700-1506074967_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Toom
Odesláno

Co prosím hovoríte na budgetovky Marshall Major II Bluetooth? Nejaké skúsenosti?

Mam je asi půl roku. Použití doma a hlavně na služebky.

Za mě zvuk v pohodě, ale zas nepovažuju se za "audiofila". Hodně dobrá je výdrž baterie, někde udávaj myslim až 25-30h a dalo by se tomu věřit. Ovládání joystickem je taky dobře řešené. Snad jediný co bych zmínil jako mírné negativum je asi trochu větší "stisk" sluchátek, tzn. tlačí na uši vofous víc, než je asi obyklé - mě to ale problém nedělá. Takže kolem a kolem za ty prachy imo dobrej kup.

Odesláno

Dynaudio mňam, mám je rád, poctivé bedny, solidní technika, žádné naleštěné prdy

Toto sú BM5 MKIII, zobral som ich ako nearfieldy namiesto Yamaha HS5. Neskutočne hrajú. Nahlas, potichu, zblízka, zďaleka, stále je všetko vyvážené a čisté.

Odesláno

Má niekto skúsenosti s prenoskami typu MI? Aké sú oproti MM, je to pocutelny skok o triedu vyssie povedzme? Alebo nema cenu do nich investovat a ist rovno na MC?

Odesláno

Např. Grado MI je spousta muziky & zábavy na dlouhý roky. Myslím základní dřevěnou řadu Sonata a Platinum reference. Spolu s Dynavector 10x5 maximum ve svý cenový kategorii. Pak už jen přejít na MC ( obvykle čistší výšky, vzdušnější, lépe konturovaný zvuk s plastičtějším stereoobrazem. Problém je, že ke lepší MC potřebuješ i nákladnější předzes. Čili je to slyšitelně lepší ale i podstatně dražší. ( předpokládá se gramec, raménko a kabel v kat. min. 20-30k)

Odesláno

Teraz mám Sumiko Black Pearl,takže to by bol skok o triedu ďalej. Mám v merku aj Goldring,máš skúsenosti aj s touto prenoskou?

Odesláno (upraveno)

Goldring dobrý, ale Grado lepší. Jde o to kolik hodláš investovat. Současně je na trhu řada vychytanejch setů nad kterejma už nemá cenu moc přemejšlet, jde jen o to vychytat výprodeje/ hifi bazoše za co nejlepší cenu. Už jsem ti to nakonec psal. Kup si Grado nebo

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/20891-audiofilovo-ok%C3%A9nko/page-69&do=findComment&comment=1990445

Tady si můžeš koupit a vočekovat jak to Grado, tak Dynnavector 10x5. Tzn. přenosky s vyšším gainem, který ti zahrajou i na stávajícím předzesu. Nech si tu , co se ti bude líbit a druhou vrať. Jsou to etalony ve svý kategorii, vše ostatní je akorát zdržování :)

Upraveno uživatelem Toom
Odesláno

Premejslim nad bluetooth reprakem, kterej z tehle by ste mi doporucili? Posloucham vsechno mozny. Diky  Budget do 4500,-

BOSE SoundLink Color II 
JBL Charge 3 (nevite jestli jde trochu snizit basy treba pres appku?)
BeoPlay P2
Harman Kardon Esquire Mini
Odesláno (upraveno)

vola sa to tu "AUDIOFILOVO OKENKO"

vlakno pre tieto zariadenia ako su BT reproduktory je tu: LINK. Sucasne by som poprosil admina alebo autora vlakna o jeho premenovanie z "Muzika - sluchatka, prehravace..." na "Sluchatka, prehravace, bezdratove prehravani hudby" kedze o tom sa tam v skutocnosti diskutuje na takmer sto stranach..

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Ja mam Bose Mini II a SLIII. Ten color som nepocul, ale Bose cez bluetooth ma vseobecne celkom slusne hodnoteny zvuk, co mozem len potvrdit.

Dcera chcela nieco malicke do tasky, tak si vybrala JBL Go. V prvom rade som bol prekvapeny, ze z toho vobec nejaky zvuk ide, vyzera to ako hracka z kinderka. Ale prekvapujuco, celkom ok.

V lete vedla nasich lehatok pri vode si nejake baby vkuse nosili charge 3 a vedeli teda narobit celkom slusny hluk navokol.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...