bluman Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 37 minutes ago, African said: Od vinylu k LGBTI a hamižnosti Čekám kdo mi ještě napíše, že kvalita sexu s pětidírovou nafukovačkou je na daleko vyšší úrovni než s vlastní ženou uh, sorry , to asi vyznelo inak, ako som myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Tak u reprodukovane muziky preferuje někdo high fidelity, někdo high ritual value... peace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Rituál value. Kvíz: Kdo je autor?Konečně s větrem usínám, přišel mě místo tebe obejmout,rituál zněl a rýhou údolívracím se ránem za tebou,to já se vracím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 před 2 hodinami, instant napsal: co ty vies ludia si dnes vezmu kdekoho len ked vie varit.. plus teda keby mi niekto napisal ze ma lepsi sex s nafukovackou nez s mojou zenou, tiez by ma zaujimalo kde tu nafukovacku kupil.. S Tvojou zenou? Teda tvoja zena vs nafukovacka? Mas relevantny nazor tretej strany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 (upraveno) double Upraveno 9. prosince 2023 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 před 31 minutami, Hasňa napsal: Rituál value. Kvíz: Kdo je autor? Konečně s větrem usínám, přišel mě místo tebe obejmout, rituál zněl a rýhou údolí vracím se ránem za tebou, to já se vracím. Kamelot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Moje dospívání. Dodnes je v místní hospodě s klukama občas hrajeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Jak se tady onehda vedla debata o KEF LS60 - máte je někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Byly onehda jedny na bazaru za 70k, nebo kolik. Uf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Teď je bílý pár v inzerci za 2900 eur, ale až ve Francii. Stejně si raději počkám, zda časem přidají Dirac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 To je i podle mě asi jediná věc, která jim chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 52 minutes ago, Duke650 said: Jak se tady onehda vedla debata o KEF LS60 - máte je někdo? ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 26 minutes ago, Duke650 said: Teď je bílý pár v inzerci za 2900 eur, ale až ve Francii. Stejně si raději počkám, zda časem přidají Dirac moc dobra cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 1 hour ago, EpsteinBarr said: S Tvojou zenou? Teda tvoja zena vs nafukovacka? Mas relevantny nazor tretej strany? no nemam ale keby sa niekto nasiel, rozhodne by ma to zaujimalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 před 4 hodinami, instant napsal: co ty vies ludia si dnes vezmu kdekoho len ked vie varit.. Zas sa do mňa navážaš náčelníku? Už som hovoril, že má aj pekné kozy. A pred svadbou mala aj dobrú povahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 před 4 minutami, McStinger napsal: Zas sa do mňa navážaš náčelníku? Už som hovoril, že má aj pekné kozy. A pred svadbou mala aj dobrú povahu. Ty si tretia strana? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 pred svadbou su vsetky sladke jak kilo cukru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 A sú ochotné počúvať vinyl, aby som nebol OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 před 2 hodinami, bluman napsal: ja A spokojenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 3 hours ago, Duke650 said: A spokojenost? Spokojnost urcite ano, akurat ja nemam moc s cim porovnavat, tu som uplne zelenacske ucho. Ale ak by mal niekto zaujem v Bratislave ich omrknut resp. pocuvnut, rad ho pozvem na kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se