Duke650 Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Máš v tom slově jen 6 překlepů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října (upraveno) Začínáme lepit. Akorát má každá deska jinej odstin. No to mě poser. Ještě že to nemá vliv na zvuk. Upraveno 19. října uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Jsem blbej, stačí otočit o 180 stupňů. Akorát došlo lepidlo, výrobce tak trojnásobně přecenil vydatnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Riadne si si zajebal parkety… 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Tak jsem přemejšlel, jestli poslat hi-res Tidal do zesíku zkrzevá S/PDIF, nebo Toslink a zjistil jsem, že obojí má datovou propustnost 48 kHz/20 bitů, což mi docela nasralo... Ale jsem zase o chlup chytřejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Téma Kef poněkolikáté a z mé strany naposledy. Objevila se novinka Kef Q Concerto Meta s přátelskou cenovkou pro mojí hubenou peněženku. Recenze na Hi-Fi Voice Video: Mám se tedy zakousnout a koupit R3 Meta, nebo mi bude stačit Q Concerto ? Ať už o mám za sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října (upraveno) Pokud rozdíl 1000 eur mezi R3 a Q vnímáš jako zásadní, a pokud to budeš krmit tím Denonem bez ambice na jeho upgrade, a pokud máš "normální" poslechový prostor atd... tak ber Q a nebudeš zklamaný. Akorát v tobě možná bude hlodat červíček "mohl jsem mít R3"... Upraveno 23. října uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 16 minutami, Duke650 napsal: Pokud rozdíl 1000 eur mezi R3 a Q vnímáš jako zásadní, a pokud to budeš krmit tím Denonem bez ambice na jeho upgrade, a pokud máš "normální" poslechový prostor atd... tak ber Q a nebudeš zklamaný. Akorát v tobě možná bude hlodat červíček "mohl jsem mít R3"... O peníze ve smyslu nedostatku asi nejde, spíše si to nedokáži při mé četnosti poslechových dní nějak před sebou obhájit. Hlavní stroj budu měnit až odejde do nebe. Poslechový prostor je ničemný, roztříštěný zbytečnými věcmi, které nás obklopují. Kef slibuje prostorovost, která by možná mohla být prostorová i s tím bordelem okolo. Nevím - nikdy jsem to neměl. Díky za názor, až budou někde skladem ve dřevě, tak koupím Q. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října (upraveno) Ještě mě napadla taková hříšná myšlenka, že bych Denon věnoval synovi č.1 a koupil 40N . To už asi s Q nedává smysl ne ? No a už jsem tam s R3 meta za kilo. % jako bych to nenapsal Upraveno 23. října uživatelem Šťovík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Chlape, já sem přilez s vidinou "sterea za kilo" a teď to tu sleduju zpovzdálí s kabelama v této cenovce Můžeš-li, vem R3 a utíkej... repro je to co posloucháš, opravdu se na nich nevyplatí šetřit, ostatní můžeš postupně dokupovat, ale to co slyšíš je reproduktor, respektive zvuk který produkuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Čoveče, já bych to s těma kabelama rychle editoval a pak sem pro sichr aspoň tejden nelez… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Právě teď, nickolas napsal: Čoveče, já bych to s těma kabelama rychle editoval a pak sem pro sichr aspoň tejden nelez… Už to nejde editovat, tak upřesňuju, že samozřejmě myslím jen reprokabely, napájecí a signálové jsou mimo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října (upraveno) před 45 minutami, Andrew napsal: Chlape, já sem přilez s vidinou "sterea za kilo" a teď to tu sleduju zpovzdálí s kabelama v této cenovce Já tomu rozumím, respektuji a chápu. Nicméně každý z nás žije v nějaké ekonomické, sociální, emotivní, duševní, pocitové atd. bublině Takže pořídím Q a budu tu prezentovat, že jsou super, protože moje všechny bubliny jsou věkem unavené edit. ty Q jsou i menší, takže se mi to hodí víc než zvát truhláře Upraveno 23. října uživatelem Šťovík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 51 minutami, Šťovík napsal: Ještě mě napadla taková hříšná myšlenka, že bych Denon věnoval synovi č.1 a koupil 40N . To už asi s Q nedává smysl ne ? No a už jsem tam s R3 meta za kilo. % jako bych to nenapsal Blbě se radí na dálku bez znalosti všech souvislostí, ale když už špekuluješ o trnsferu Denonu na syna, asi bych zvážil salámovou metodu = prvně koupit R3, nějakou dobu provozovat s tím stávajícím železem, a pak časem zvážit nový zesík. Ale jak psal Andrew, zásadní vliv na výsledný zvuk mají reproduktory (teda vlastně jsou až na druhém místě za akustikou místnosti, sebelepší bedny jsou k ničemu, když to rozbijí odrazy a "boule" poslechovky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října P.S. jak čtu poznámku o truhlářovi, tak z toho dedukuju, že nemáš úplně svobodnou volbu pro umístění beden. Oba modely mají basreflex dozadu, takže potřebují za sebou alespoň kousek místa ode zdi. Ty moje R700 taky nejsou v ideální poloze, chtělo by to ještě tak 5 cm, ale dalo se to kompenzovat pomocí DSP (Lyngdorf) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 4 minutami, Šťovík napsal: Já tomu rozumím, respektuji a chápu. Nicméně každý z nás žije v nějaké ekonomické, sociální, emotivní, duševní, pocitové atd. bublině Takže pořídím Q a budu tu prezentovat, že jsou super, protože moje všechny bubliny jsou věkem unavené edit. ty Q jsou i menší, takže se mi to hodí víc než zvát truhláře Pokud Ti můj odstrašující životní scénář dopomohl k tomuto rozhodnutí, tak jsem moc rád a snad se tu za půl roku nevidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 4 minutami, Andrew napsal: Pokud Ti můj odstrašující životní scénář dopomohl k tomuto rozhodnutí, tak jsem moc rád a snad se tu za půl roku nevidíme Vůbec nejsem odstrašen, jsem rád za každý poznatek. Chci se jenom dozvědět, zda se mi při stávajícím železe a na hovno místnosti z hlediska poslechu vyplatí koupit R3 meta nebo Q meta. Nebo je to vlastně jedno a mám si nechat stávající monitor audio, které vlastně nehrají vůbec špatně, ale chtěl bych se posunout kousek dál. Takže otázka na tělo: budou ty R3 hrát lépe než Q ve výše popsané místnosti nebo nebudou ? Jsem rád za každý poznatek od lidí, kteří tomu holdují a rozumí, tak to se mnou nevzdávejte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 17 minutami, Duke650 napsal: P.S. jak čtu poznámku o truhlářovi, tak z toho dedukuju, že nemáš úplně svobodnou volbu pro umístění beden. Oba modely mají basreflex dozadu, takže potřebují za sebou alespoň kousek místa ode zdi. Ty moje R700 taky nejsou v ideální poloze, chtělo by to ještě tak 5 cm, ale dalo se to kompenzovat pomocí DSP (Lyngdorf) Na basreflex bude dozadu tak 10cm bez uzavřeného prostoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října (upraveno) Q jsem neslyšel, ale IMHO hrát "lépe" budou. Plus jinými slovy, budou Ti ukazovat Rolex lépe čas než TH? Na druhou stranu co Ti brání si to jít někam poslechnout? Některá studia nabízí i zápůjčku, nebo v krajním případě vrácení do 14 dnů. PS: také mám na prd místo (obývák) a stávající zesilovač Luxman byl to poslední, co jsem vyměnil... do té doby jsem vyměnil 4 repro B&W (upgradoval) a vždy to bylo děsně slyšet Upraveno 23. října uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Právě teď, Andrew napsal: Plus jinými slovy, budou Ti ukazovat Rolex lépe čas než TH? Nebudou, to vím bezpečně Poslechnout si Q zatím nelze, krom asi Lepšího zvuku, kam už nechci jít. Zápůjčka na konkrétní prostor by byla ideální, ale to je všechno běh na dlouhou trať a dle mého dává smysl v tvém případě, kdy to stojí statisíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se