YPO Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října (upraveno) před 6 minutami, Duke650 napsal: Furt lepší chvilková pakárna s mikrofonem než voodoo s gramofonovým ramínkem / přenoskou / Tohle mě už mine, ale vzal sem pro jistotu ještě CD přehrávač Takže komplet až v pondělí. Upraveno 9. října uživatelem YPO
YPO Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Používáte někdo Qobuz? Nejde se mi tam zaregistrovat. Funguje to vůbec v CZ ?
Diamondking Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října před 24 minutami, YPO napsal: Používáte někdo Qobuz? Nejde se mi tam zaregistrovat. Funguje to vůbec v CZ ? Co jsem se dočetl, tak oficiálně do ČR neplánuje Qobuz jít. Lidi to řeší všelijakým obcházení, např. má kamoše v Rakousku a jede na jeho účet. Jinak včera jsem aktualizoval Spotify a vyběhla na mě bezeztrátová kvalita: 1
YPO Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října před 36 minutami, Diamondking napsal: Spotify Sem to po letech pustil a ono to hraje zadarmo - to nebejvalo ne ?
Diamondking Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října před 14 minutami, YPO napsal: Sem to po letech pustil a ono to hraje zadarmo - to nebejvalo ne ? To nevím, já mám nějaké Family....
bluman Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října 9 minutes ago, YPO said: Sem to po letech pustil a ono to hraje zadarmo - to nebejvalo ne ? Bejvalo, zadarmo s reklamami a tiez som mal pocit, ze v tej zadarmo verzii boli vselijake pochybne nahravky/verzie pesniciek. Pamatam si, tusim to bol Poison, ze aj ja po 2 flaskach rumu by som to odspieval urcite lepsie ako v tej nejakej "koncertnej" verzii to dal Alice Cooloper . Ale je to uz par rokov dozadu, potom som zacal platit family ucet. Spotify ma tu vyhodu, ze ak mas streamer s podporou chromecastu, dokupis k tomu nejaky google smart speaker a vies to (vacsinou) pekne ovladat hlasovymi povelmi 1
YPO Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Já jsem právě Spotify i Tidal odstřihnul, protože to nefungovalo korektně PC x hifi. Teď mi Spotify hodinu drnčelo a vypadá to, že cajk, ale platím si Apple Music a tak to i zůstane.
Pelikan73 Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října Tak Spotifi mi jede taky bezeztratově, ale jen na mobilu, a to je mi na pr....Přes streamer(Advance acoustic microstreamer WTX)jede jen kvalita 96kb/s-0,04Gb/h.Zkoušel jsem už všechno, ale lepší kvalita nejede.Na netu jsem četl, že pokud streamovaci zařízení jede jen na 2,4Ghz, tak smůla :-((....a to moje jede zrovna jen na frekvenci 2,4Ghz.Router mam dual band 2,4Ghz/5Ghz, ale jak píšu výše, streamer jede jen na 2,4Ghz, a tam je ta rychlost wifiny 30mb/s.Na 5Ghz, je rychlost 290mb/s.Internet mam vedeny optikou od Pody, technologie GPON 1Gb/s.Máte nějakou radu?....kromě toho že si mám koupit jiný streamer :-))Odesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
Pelikan73 Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října Microstreamer nemá pripojku na kabel, jede jenom "vzduchem"Odesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
YPO Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října Tak sem se přes VPN a novej email na Qobuz dokázal zaregistrovat, ale skončil sem na paypalu i debitce. Kurvy zasraný
Pelikan73 Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října Volal jsem na Podu, ze v mém tarifu mam mit rychlost 1000Mb/s., ale mám jen max. rychlost 300Mb/s(na frekv. 5Ghz).Pani mi řekla, že ano, rychlost 1000Mb/s, ale po kabelu :-))))Tak jeste na dalku zkusila aktualizovat soft., ale jede to zase stejně "pomalu".Taky jsem četl, že když je routr stary víc jak 5let, je dobré ho vyměnit za nový.Odesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
Pelikan73 Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října tak zkusim vymenit ten routr a uvidime...moc tomu ale na te frekv. 2,4Ghz, nedávám šanci.Odesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
Duke650 Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října před 10 minutami, YPO napsal: Tak sem se přes VPN a novej email na Qobuz dokázal zaregistrovat, ale skončil sem na paypalu i debitce. Kurvy zasraný Úplně nerozumím té touze po quobuz když je tady tidal, ale třeba mi něco uniká
YPO Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října před 2 minutami, Duke650 napsal: Úplně nerozumím té touze po quobuz když je tady tidal, ale třeba mi něco uniká No vyzkoušet to - to je celý. Tidal už znám. 1
African Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října Na letišti vidím prodej placek prvně a docela výběr....no jo ale kam je nacpat když jsem potkal ráno borce a vezu asi pět kilo masa a sýrů ... už takhle nadváha jak prase LP jedou, už se těším domů až nějakou roztočím 1 1
YPO Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října Pojďme si zasoutěžit Narazil sem zas po letech na Zlatozuba, kterej má jednu skladbu dlouhou hodinu a jedenáct minut. Existuje ještě něco delšího kromě nějakých DJ setů?
bluman Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října 6 hours ago, Pelikan73 said: Volal jsem na Podu, ze v mém tarifu mam mit rychlost 1000Mb/s., ale mám jen max. rychlost 300Mb/s(na frekv. 5Ghz).Pani mi řekla, že ano, rychlost 1000Mb/s, ale po kabelu :-))))Tak jeste na dalku zkusila aktualizovat soft., ale jede to zase stejně "pomalu".Taky jsem četl, že když je routr stary víc jak 5let, je dobré ho vyměnit za nový. Odesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk 1000 Mb/s mas rychlost od providera po Tvoj router. To nema nic spolocne s tym, ako rychlo mas pripojene svoje zariadenia do toho routera. Po 2,4Ghz wifi v realnej prevadzke bezne nedas viac ako 100Mbps. Po 5Ghz wifi tiez realne 1000Mbps nedas. Takze 1000Mbps jedine po pripojeni gigabitovym kablom. Ale aj pripojenie kablom moze byt len 100Mbps, ak mas nejake starsie komponenty len 100Mbps (kabel, sietova karta, switch, router).
Pelikan73 Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října 1000 Mb/s mas rychlost od providera po Tvoj router. To nema nic spolocne s tym, ako rychlo mas pripojene svoje zariadenia do toho routera. Po 2,4Ghz wifi v realnej prevadzke bezne nedas viac ako 100Mbps. Po 5Ghz wifi tiez realne 1000Mbps nedas. Takze 1000Mbps jedine po pripojeni gigabitovym kablom. Ale aj pripojenie kablom moze byt len 100Mbps, ak mas nejake starsie komponenty len 100Mbps (kabel, sietova karta, switch, router). ja jediné co mám připojené kabelem k routru je TV.Jinak jedu všechno vzduchem, tj. notebooky, mobilni telefony a taky ten streamer.Všechno mi jede bez problému, jen ta bezeztrátová kvalita zvuku nejede.nastavit.Napojil bych si streamer kabelem bez problému, ale není kam napojit, streamer nemá konektor pro připojeni kabelu.https://www.gramofony-desky.cz/produkty/hi-fi/advance-acoustic-wtx-microstream/4619.html?gad_source=1&gad_campaignid=17335583952&gbraid=0AAAAADfPhpvYumChFTAn8CXD4l9RB3eHu&gclid=Cj0KCQjwgKjHBhChARIsAPJR3xcc1OsgiWdv9CM4VWB_G0x4NLo0ixnMjkZdGmDAToMcEQwUQSOkp6waAsOHEALw_wcBStreamer ovládám přes aplikaci přímo od Advance....ale bezeztrátova kvalita mi nastavit nejde :-(...nevím kde je tedy chyba, jestli ve streameru nebo v Podě?Odesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
Pelikan73 Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října píše mi to:toto zařízení neni kompatibilní.....ani ta kvalita 320kbs nejede, jede jen 92kbs....tak nevímOdesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se