Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 6 minutami, Duke650 napsal:

Furt lepší chvilková pakárna s mikrofonem než voodoo s gramofonovým ramínkem / přenoskou /

Tohle mě už mine, ale vzal sem pro jistotu ještě CD přehrávač :D :D :D

Takže komplet až v pondělí.

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno
před 24 minutami, YPO napsal:

Používáte někdo Qobuz?

Nejde se mi tam zaregistrovat.

Funguje to vůbec v CZ ?

Co jsem se dočetl, tak oficiálně do ČR neplánuje Qobuz jít. Lidi to řeší všelijakým obcházení, např. má kamoše v Rakousku a jede na jeho účet. Jinak včera jsem aktualizoval Spotify a vyběhla na mě bezeztrátová kvalita:

spot.jpg.9d9772fd745a41c4160c28f93b1a20b3.jpg

• Díky 1
Odesláno
9 minutes ago, YPO said:

Sem to po letech pustil a ono to hraje zadarmo :D - to nebejvalo ne ?

Bejvalo, zadarmo s reklamami a tiez som mal pocit, ze v tej zadarmo verzii boli vselijake pochybne nahravky/verzie pesniciek. Pamatam si, tusim to bol Poison, ze aj ja po 2 flaskach rumu by som to odspieval urcite lepsie ako v tej nejakej "koncertnej" verzii to dal Alice Cooloper 🤣. Ale je to uz par rokov dozadu, potom som zacal platit family ucet.

Spotify ma tu vyhodu, ze ak mas streamer s podporou chromecastu, dokupis k tomu nejaky google smart speaker a vies to (vacsinou) pekne ovladat hlasovymi povelmi 😉

• Like 1
Odesláno

Já jsem právě Spotify i Tidal odstřihnul, protože to nefungovalo korektně PC x hifi.

Teď mi Spotify hodinu drnčelo a vypadá to, že cajk, ale platím si Apple Music a tak to i zůstane.

Odesláno

Tak Spotifi mi jede taky bezeztratově, ale jen na mobilu, a to je mi na pr....Přes streamer(Advance acoustic microstreamer WTX)jede jen kvalita 96kb/s-0,04Gb/h.Zkoušel jsem už všechno, ale lepší kvalita nejede.Na netu jsem četl, že pokud streamovaci zařízení jede jen na 2,4Ghz, tak smůla :-((....a to moje jede zrovna jen na frekvenci 2,4Ghz.Router mam dual band 2,4Ghz/5Ghz, ale jak píšu výše, streamer jede jen na 2,4Ghz, a tam je ta rychlost wifiny 30mb/s.Na 5Ghz, je rychlost 290mb/s.Internet mam vedeny optikou od Pody, technologie GPON 1Gb/s.Máte nějakou radu?....kromě toho že si mám koupit jiný streamer :-))

Odesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk

Odesláno

Volal jsem na Podu, ze v mém tarifu mam mit rychlost 1000Mb/s., ale mám jen max. rychlost 300Mb/s(na frekv. 5Ghz).Pani mi řekla, že ano, rychlost 1000Mb/s, ale po kabelu :-))))Tak jeste na dalku zkusila aktualizovat soft., ale jede to zase stejně "pomalu".Taky jsem četl, že když je routr stary víc jak 5let, je dobré ho vyměnit za nový.

Odesláno

tak zkusim vymenit ten routr a uvidime...moc tomu ale na te frekv. 2,4Ghz, nedávám šanci.

Odesláno
před 10 minutami, YPO napsal:

Tak sem se přes VPN a novej email na Qobuz dokázal zaregistrovat, ale skončil sem na paypalu i debitce.

Kurvy zasraný :D

Úplně nerozumím té touze po quobuz když je tady tidal, ale třeba mi něco uniká 

Odesláno
před 2 minutami, Duke650 napsal:

Úplně nerozumím té touze po quobuz když je tady tidal, ale třeba mi něco uniká 

No vyzkoušet to - to je celý. Tidal už znám.

• Like 1
Odesláno

Na letišti vidím prodej placek prvně a docela výběr....no jo ale kam je nacpat když jsem potkal ráno borce a vezu asi pět kilo masa a sýrů ... už takhle nadváha jak prase😅  LP jedou, už se těším domů až nějakou roztočím :guitar:

20251011_113149946.JPG

20251011_094059555.JPG

20251011_094050701.JPG

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Pojďme si zasoutěžit :D

Narazil sem zas po letech na Zlatozuba, kterej má jednu skladbu dlouhou hodinu a jedenáct minut.

Existuje ještě něco delšího kromě nějakých DJ setů?Snimekobrazovky2025-10-11v16_01_08.png.471d5f2fd0531da59187ac4c7765f53f.png

Odesláno
6 hours ago, Pelikan73 said:

Volal jsem na Podu, ze v mém tarifu mam mit rychlost 1000Mb/s., ale mám jen max. rychlost 300Mb/s(na frekv. 5Ghz).Pani mi řekla, že ano, rychlost 1000Mb/s, ale po kabelu :-))))Tak jeste na dalku zkusila aktualizovat soft., ale jede to zase stejně "pomalu".Taky jsem četl, že když je routr stary víc jak 5let, je dobré ho vyměnit za nový.

1000 Mb/s mas rychlost od providera po Tvoj router. To nema nic spolocne s tym, ako rychlo mas pripojene svoje zariadenia do toho routera. Po 2,4Ghz wifi v realnej prevadzke bezne nedas viac ako 100Mbps. Po 5Ghz wifi tiez realne 1000Mbps nedas. Takze 1000Mbps jedine po pripojeni gigabitovym kablom. Ale aj pripojenie kablom moze byt len 100Mbps, ak mas nejake starsie komponenty len 100Mbps (kabel, sietova karta, switch, router).

Odesláno
1000 Mb/s mas rychlost od providera po Tvoj router. To nema nic spolocne s tym, ako rychlo mas pripojene svoje zariadenia do toho routera. Po 2,4Ghz wifi v realnej prevadzke bezne nedas viac ako 100Mbps. Po 5Ghz wifi tiez realne 1000Mbps nedas. Takze 1000Mbps jedine po pripojeni gigabitovym kablom. Ale aj pripojenie kablom moze byt len 100Mbps, ak mas nejake starsie komponenty len 100Mbps (kabel, sietova karta, switch, router).

ja jediné co mám připojené kabelem k routru je TV.Jinak jedu všechno vzduchem, tj. notebooky, mobilni telefony a taky ten streamer.Všechno mi jede bez problému, jen ta bezeztrátová kvalita zvuku nejede.nastavit.Napojil bych si streamer kabelem bez problému, ale není kam napojit, streamer nemá konektor pro připojeni kabelu.
https://www.gramofony-desky.cz/produkty/hi-fi/advance-acoustic-wtx-microstream/4619.html?gad_source=1&gad_campaignid=17335583952&gbraid=0AAAAADfPhpvYumChFTAn8CXD4l9RB3eHu&gclid=Cj0KCQjwgKjHBhChARIsAPJR3xcc1OsgiWdv9CM4VWB_G0x4NLo0ixnMjkZdGmDAToMcEQwUQSOkp6waAsOHEALw_wcB
Streamer ovládám přes aplikaci přímo od Advance....ale bezeztrátova kvalita mi nastavit nejde :-(...nevím kde je tedy chyba, jestli ve streameru nebo v Podě?

Odesláno

píše mi to:toto zařízení neni kompatibilní.....ani ta kvalita 320kbs nejede, jede jen 92kbs....tak nevím63d03bb935cd7c6597789eba46d158fc.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...