Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

Návštěvník Oplt

Bohužel další blbej koníček co leze do peněz 😄

A ještě k tomu jsem ujetej na vintage železo, takže toho máme plnej obývák 😉

Dnes jsem dal do světa bedny Pioneer cs 603, ještě než jsem stačil zamáčknou slzu tak už jsem měl v autě Topping d70s.

Upraveno uživatelem Oplt
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Oplt

Na převodníku topping d70s připojeno po kabelu. Jak internet tak převodník do pc.

Při přehráváni z telefonu přes BT je 48khz

Upraveno uživatelem Oplt
Odkaz ke komentáři

Tady k tomu něco je, ale pokud stejná věc jde z tel. na 48 a v převodníku na 44., hledal bych v PC. V Tidalu se podle mě přímo konkrétní frek. nenastavuje, já tedy používám jen mobilní aplikaci a propojeno buď přes Airplay 2 nebo Kef jsou přímo propojeny na Tidal. 

https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/topping-d70s-mqa-review-dac.18728/page-23

Odkaz ke komentáři

V PC to máš nastavené jak?

Pravý čudl dole v trayi na ikonce s repráčkem > zařízení pro přehrávání > dvojklik na reproduktory > upřesnit > zvolit 48kHz > použít/ok

Píšu to z hlavy tak sem se možná trošku sekl v popiscích.

Odkaz ke komentáři

Jestli tam máš Win, tak dej přes hledat "ovládací panely" a pak nastavení zvuku, přehrávání. Případně nastavení přes menu a taky zvuk. Jinak byla myšlena ikona dole vpravo ovládání zvuku. 

Odkaz ke komentáři

Tray je takova ta mala cast s ovladacima ikonkama a hodinama vpravo dole na te spodni liště. Tam bys mel mit moznost, jak pise Ondraj, i prepinat vystupni zarizeni na kterych se zvuk v tu chvili prehrava. A pravym kliknutim otevres panel, kde by se to melo dat upravovat. Tj primo v PC, nikoliv v Tidalu.

V tidalu by melo jit zvolit taky vystupni zarizeni, ale ze zkusenosti vim, ze mi to vetsinou automaticky prepne samo na to, co zvolim v PC. Rucne uvnitr Tidalu jsem to musel upravit vyjimecne.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...