Duke650 Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Vsadím klidně bedny nebo kolo, že v slepém testu bychom je od sebe nerozeznali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Tak já se svým stařeckým sluchem do sázky rozhodně nejdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Hlavně ať ti muzika dělá radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 (upraveno) Bohužel další blbej koníček co leze do peněz A ještě k tomu jsem ujetej na vintage železo, takže toho máme plnej obývák Dnes jsem dal do světa bedny Pioneer cs 603, ještě než jsem stačil zamáčknou slzu tak už jsem měl v autě Topping d70s. Upraveno 29. ledna 2022 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 před 7 hodinami, Oplt napsal: Tak já se svým stařeckým sluchem do sázky rozhodně nejdu To máš dar, prirodzený analógový dolnopriepustný filter, ostrý digitál Ťa nemôže rozhodiť :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Je tu někdo kdo by mi pomohl s nastavením tidalu? Když přehrávám mqa tak je vzorkovací frekvence jen 44.1 khz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 A můžeš napsat víc o konfiguraci? Tu vzorkování frekvenci kontroluješ kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 (upraveno) Na převodníku topping d70s připojeno po kabelu. Jak internet tak převodník do pc. Při přehráváni z telefonu přes BT je 48khz Upraveno 30. ledna 2022 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Tady k tomu něco je, ale pokud stejná věc jde z tel. na 48 a v převodníku na 44., hledal bych v PC. V Tidalu se podle mě přímo konkrétní frek. nenastavuje, já tedy používám jen mobilní aplikaci a propojeno buď přes Airplay 2 nebo Kef jsou přímo propojeny na Tidal. https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/topping-d70s-mqa-review-dac.18728/page-23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 V PC to máš nastavené jak?Pravý čudl dole v trayi na ikonce s repráčkem > zařízení pro přehrávání > dvojklik na reproduktory > upřesnit > zvolit 48kHz > použít/okPíšu to z hlavy tak sem se možná trošku sekl v popiscích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Kluci musíte se mnou pomalu a né anglicky....trayi ??? Potřebuji to nastavit na pc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Jestli tam máš Win, tak dej přes hledat "ovládací panely" a pak nastavení zvuku, přehrávání. Případně nastavení přes menu a taky zvuk. Jinak byla myšlena ikona dole vpravo ovládání zvuku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Tam nic nastavit nejde. Z pc to pouštím přes usb Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 A výstupní zařízení lze změnit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Hledej toto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Tray je takova ta mala cast s ovladacima ikonkama a hodinama vpravo dole na te spodni liště. Tam bys mel mit moznost, jak pise Ondraj, i prepinat vystupni zarizeni na kterych se zvuk v tu chvili prehrava. A pravym kliknutim otevres panel, kde by se to melo dat upravovat. Tj primo v PC, nikoliv v Tidalu.V tidalu by melo jit zvolit taky vystupni zarizeni, ale ze zkusenosti vim, ze mi to vetsinou automaticky prepne samo na to, co zvolim v PC. Rucne uvnitr Tidalu jsem to musel upravit vyjimecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 A tady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 To nemůžu najít Jen to to Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Tohle jsou vlastnosti analog zvuku v PC. Pod zařízením bys měl mít možnost zvolit jiný digitální výstup, mělo by tam by tvoje zařízení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se