Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

Před měsícem jsem koupil Fiio X1. Nefungoval, tak jsem ho druhý den vrátil. Mám mu dát ještě šanci a koupit znovu nebo se podívaat po něčem jiném?

FiiO většinou funfguje dobře. Asi jsi měl smůlu. Když počkáš pár dní, bude na trhu FiiO M3. To bude menší, možná o chlup levnější, má lepší baterku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, myslím, že tím slůvkem výborně ses i Ty ve svém tvrzení posunul za akceptovatelnou mez. No flame.

Jak říkáš - no flame, ale kluci kolik z Vás mělo v uchu víceměničové špunty? Něco od Heir, Noble nebo JH? Většina lidí co já znám by za špunty nedala víc jak 3k. Když někdo dá 5k, už je to rarita. Majitele špuntů přes 10k znám asi 3 a to počítám i sebe. Netvrdím, že kvalita roste s cenou, ale kousky od některých firem za ty prachy fakt hrajou, protože jsou vyladěný. A upřímně, špunty od Sennheiseru mezi ty hrající firmy fakt nepatří.

Odkaz ke komentáři

Proc se fiio, spunty apod resi v tomto tematu, kdyz je tu jine na prenosne audio?

No abych nebuzeroval, nedavno jsem poridil Luxman 555A II... Potreboval bych poradit nejake "prozatimni" bedny z druhe ruky do 40k... Spis na elektroniku, ale poslechnu si krome metalu a dechovky vse. Mohou byt i regalovky, mam mensi byt, ale preferuji sloupy, ktere nejsou narocne na prostor. Diky za rady.

Odkaz ke komentáři

JBL je často opomijena značka, ale neprávem. Já mám doma bedny s měničema Focal, preferuji absolutně čistou, nezabarvenou, nezkreslenou, tvrdou, hifisti by řekli "nemuzikální" reprodukci, tedy opak Xavianu, Sonus Faberu a podobných, a ty JBL hrály velice, až překvapivě čistě. Dynaudio super, ale za jiné prachy.

Odkaz ke komentáři

K áčkovému integráči od Luxmanu (ikdyž tedy model s označením "555" jsem nikde nenašel) by se asi hodily nějaké dražší bedýnky a spíš menší, ale chápu, že malá bedna nikdy tolik neuspokojí :-) Nedávno jsem "musel" vyměnit obří reprobedny Dali 40SE za menší od Dynaudio 1.8 MkII a ikdyž jsou super, už to prostě není ono. Ze starších bych velice doporučoval Totem Manitou (reproduktory do Dynaudia, regálovky s snad nejhlubšími basy co jsem měl možnost slyšet), z nových možná nějakou lepší řadu od Canton (i vzhledem k preferovanému charakteru zvuku). Jinak zesilovač musí být super!

Upraveno uživatelem WRXSTi
Odkaz ke komentáři

Potreboval bych poradit nejake "prozatimni" bedny z druhe ruky do 40k... Spis na elektroniku, ale poslechnu si krome metalu a dechovky vse. Mohou byt i regalovky, mam mensi byt, ale preferuji sloupy, ktere nejsou narocne na prostor. Diky za rady.

Náhodný tip:

http://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/reprosoustavy/kef/kef-reference-201/

http://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/reprosoustavy/kef/kef-reference-203/

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dodnes jsem neveril, ze by vymena sitoveho kabelu mohla udelat se zvukem radikalni zmenu. Mylil jsme se. Zakoupil jsem i jine repro kabely a je to mazec.

Měl jsem i síťovou pračku Accuphase a to je pak teprv mazec. Akorát pak slyšíš i myši běhat po trávě, pokud je otevřené okno...

Odkaz ke komentáři

S těmi kabely je to tak napůl. Kdo z nás má ve zdích baráku "audiofilní" kabeláž že? Většinou máme obyčejnou "konfekci" Pak už ten kousek od zásuvky ve zdi k aparatuře moc zázraků nenadělá.

Ale faktem je, že za sebe jsem byl spokojený se stíněnou kabeláží Supra LoRad plus hliníkový jezevčík/pasivní filtr Supra MD06. Nebyl to rozdíl den a noc, ale bylo to o něco lepší

Taky pomáhá mít aparaturu na jednom jističi a ostatní domácí spotřebiče plus světla atd. na jiných jističích. Už kvůli elementárnímu rušení resp. kolísání napětí, vnášeném do obvodů pračkou, lednicí atd.

No a síťová pračka je asi to nejlepčí co svým milášškům dopřát

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...