Návštěvník maxipesfik Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Tohle se mi zamlouvá http://www.spaudio.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 (upraveno) Z jakého důvodu? Slyšel jsi to? Nebo znáš konstruktéra? Nebo zase nic, jen plakátování vším, co Google vyplivne? Upraveno 15. ledna 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Přestaň dělat flame, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 (upraveno) Tak přestaň do všech vláken spamovat. Je to otravné jak Ovčáček. Napsal jsi, že se ti zamlouvá. Zeptal jsem se proč. Odpověď je však zřejmá. Protože nic, vyplivnul to Google. Upraveno 15. ledna 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Před chvílí jsem na ebay.de koupil tento lowend zesik....Chtěl jsem dnes připojit plazmu ke starému zesilovači, ale marně jsem hledal výstup na cinchové kabely, Doba pokročila a TV má jen optický výstup... tak jsem zvědavej na konfrontaci marketingových textů s realitou ...http://www.hifionline.cz/zesilovace/integrovane-zesilovace/1975-yamaha-a-s501/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Ale tak nehovor ze nejaky ten obstarozny ale zachovaly D/A prevodnicek nevykuzlis niekde v supliku.. Ja myslim ze aj low end av receivre uz dnes maju tak mozno jeden analogovy rca vstup.. hdmi, toslink a cau. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Problem neni ve vstupech do zesiku, ale v absenci analogoveho RCA vystupu z telky kam bych narval cinchove kabely, ktere se mi tady vsude povaluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 ja som to pochopil, len som dodal ze RCA uz je skoro na vymretie - asi su moc drahe (chapes - su az dva) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Jaaaj tak to abych priste nepil kdyz pisu... Vcil uz je to jasneProhrabal jsem supliky, zadny DAC jsem neobjevil :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Chlapi vie mi niekto odtialto poradit nejaky BR s variabilnym ovladanim hlasitosti, ktore by som mohol prepojit s mojim "vintage" stereom? Primarne aj def. len na prehravanie filmov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) https://www.minidsp.com/ht-series/nanoavr-hd a k tomu si pripoj akykolvek blueray co uznas za vhodny ovlada sa to samozrejme stylovo z appky. dufam ze rolak, menčestraky a gastanovo hnede nalestene polobotky mas, inac to nebude ono edit: ale bacha nevie to DTS/AC-3 atd, iba PCM Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Ahoj, no to nebude asi ono, ale dakujem za snahu v jednej speci predajni mi odporucili tieto typy: Marantz UD 5007Marantz UD 7007OPPO BDP-103DOPPO BDP-105DYAMAHA BD-A 1040 https://www.minidsp.com/ht-series/nanoavr-hd a k tomu si pripoj akykolvek blueray co uznas za vhodny ovlada sa to samozrejme stylovo z appky. dufam ze rolak, menčestraky a gastanovo hnede nalestene polobotky mas, inac to nebude ono edit: ale bacha nevie to DTS/AC-3 atd, iba PCM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 (upraveno) Tohle se mi zamlouvá http://www.spaudio.cz/Nějak nechápu, proč mají ty zesilovače XLR vstupy a předzesilovač nemá XLR výstupy?? Upraveno 19. ledna 2016 uživatelem elloco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Dobrý postřeh. Ale to je nepodstatné, hlavně, že se to spammerovi "zamlouvá". Ovšem proč, to zůstalo záhadou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Hasňa (!) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Who let the dogs out.. who who who who.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Dlouho ti ta pauza co jsi tu nebyl nevydzela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 (upraveno) urobme sutaz - kto z nas dvoch dlhsie neda na forum prispevok, co ty na to? myslim ze by to tu ludia ocenili. Upraveno 20. ledna 2016 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Nejvíce lidí oceňovalo, když jsi se tu před časem srdceryvně loučil. A teď s ocasem mezi nohama připlazil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Nejvíce lidí oceňovalo, když jsi se tu před časem srdceryvně loučil. A teď s ocasem mezi nohama připlazil... Ty jsi ale kokot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se