Návštěvník maxipesfik Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Výstižný příspěvek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Výstižný příspěvek Na rozdíl od tvých příspěvku z něj mluví osobní zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Chlapi, nechcem skakat do vasej konverzacie, no nemohli by ste len tak nezavazne cvaknut resp. zavesit na toto forumk par fotiek zostavy, ktoru mate doma vyskladanu, kvoli inspiracii... thnx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 (upraveno) Instant tady už dřív nějaký fotky dával. Nebo možná spíš do psího vlákna, jeho sestava byla na fotkách hyperaktivního domácího mazlíka. Maxipesfik určitě na focení domácí sestavy nemá čas, protože sbírat na internetech hodinky, parfémy, boty, džíny a nevím co ještě, většinou od pofidérních značek, aby tady mohl tapetovat všechna témata, zabere dost času. Když mu někdo napíše s dobrým úmyslem mu naznačit, že ty jeho příspěvky s jedním obrázkem a odkazem kamsi, nikoho nezajímají, tak se ješitně urazí a začne kolem sebe kopat. Upraveno 20. ledna 2016 uživatelem ondra.palas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 OK, tak jedna malá pro inspiraci... Kvůli času (protože mi toho bylo líto - nevyužíval jsem to) jsem to ale redukoval, takže dnes to vypadá o něco "normálněji" :-) Ale byla to pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Nejvíce lidí oceňovalo, když jsi se tu před časem srdceryvně loučil. A teď s ocasem mezi nohama připlazil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Nice, keby si mohol popisat jednotlive komponenty , mozno najvac ma zaujima koncak... dik OK, tak jedna malá pro inspiraci... Kvůli času (protože mi toho bylo líto - nevyužíval jsem to) jsem to ale redukoval, takže dnes to vypadá o něco "normálněji" :-) Ale byla to pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Dali Gravity (koncový stupeň 2x100W v čisté A-třídě) - zajímavostí je asi 120kg čisté váhy a 2kW stálý příkon... Dali Detal plně symetrický předzesilovač. Dali 40SE reprosoustavy (v jedné reprosoustavě s hmotností 80kg jsou 4ks basových repro - 2 "koukají" ven a druhé dva jsou s nimi spojeny magnety a "foukají" do bassreflexu + 2x středy a 1x výšková kalota od Seasu). Dělený CD/DVD přehrávač Theta Digital (mechanika Carmen, DA převodní Generation V). A pak doplňkové věci - tape deck Sony ES808 a gramo AU-RA G1 (ten měl býv vyměněn za Clearaudio rerference, ale už na to nedošlo...). Receiver NAD 705 sloužil už jen jako tuner a předzesilovač pro MM přenosku. Propojení custom kabely od jednoho studia z Prahy. Většina už z toho odcestovala do Polska :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Waw, no znacky si nepoznam, ale asi to bude tak bombicka. Tak asi takto si predstavujem inspiracny screen. Dik uote name="WRXSTi" post="1606471" timestamp="1453308313"]Dali Gravity (koncový stupeň 2x100W v čisté A-třídě) - zajímavostí je asi 120kg čisté váhy a 2kW stálý příkon... Dali Detal plně symetrický předzesilovač. Dali 40SE reprosoustavy (v jedné reprosoustavě s hmotností 80kg jsou 4ks basových repro - 2 "koukají" ven a druhé dva jsou s nimi spojeny magnety a "foukají" do bassreflexu + 2x středy a 1x výšková kalota od Seasu). Dělený CD/DVD přehrávač Theta Digital (mechanika Carmen, DA převodní Generation V). A pak doplňkové věci - tape deck Sony ES808 a gramo AU-RA G1 (ten měl býv vyměněn za Clearaudio rerference, ale už na to nedošlo...). Receiver NAD 705 sloužil už jen jako tuner a předzesilovač pro MM přenosku. Propojení custom kabely od jednoho studia z Prahy. Většina už z toho odcestovala do Polska :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 WRXSTi velky palec nahoru za celkovy dojem a jmenovite za Dali a za v Evrope ne moc provarenou Thetu (miluju story jejiho zakladatele Moffata)Je videt ze jsi vybiral srdcem / uchem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 jó to už je dávno ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Nejvíce lidí oceňovalo, když jsi se tu před časem srdceryvně loučil. A teď s ocasem mezi nohama připlazil... skoda ze nie si sutazivy typ, no.. ale skusil som urobit dobry skutok Výstižný příspěvek tiez si myslim. Nejvíce lidí oceňovalo, když jsi se tu před časem srdceryvně loučil. A teď s ocasem mezi nohama připlazil... nechcete mi chlapci zalozit fanklub? woodoo babiky idu na mna.. palmone: ja mam toto fotky som sem uz daval, dvd mam verziu od Onkya ta ma aj SACD. repraky mam rozbabrane v inej miestnosti - vid obrazok, hram sa ked mam trochu casu wrx - pekne pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Dik, no pocul som, ze na hudbu je lepsie pouzit samostatny cd player, vystup s integrovaneho DVD nieje to prave mne chlapik odporucil samostatnu CD mechaniku Sony X33ES (esprit sada). Je na tom nieco pravdy? skoda ze nie si sutazivy typ, no.. ale skusil som urobit dobry skutok tiez si myslim. nechcete mi chlapci zalozit fanklub? woodoo babiky idu na mna.. palmone: ja mam toto fotky som sem uz daval, dvd mam verziu od Onkya ta ma aj SACD. repraky mam rozbabrane v inej miestnosti - vid obrazok, hram sa ked mam trochu casu wrx - pekne pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Chlapi, nechcem skakat do vasej konverzacie, no nemohli by ste len tak nezavazne cvaknut resp. zavesit na toto forumk par fotiek zostavy, ktoru mate doma vyskladanu, kvoli inspiracii... thnxJá sem vlastně ani nepatřím, jsem houby audiofil a po zralé úvaze jsem stereo sestavu rozprodal / downgradoval páč moje představa o akustických úpravách obýváku je nekompatibilní s představami zbytku rodiny :-( Dopracoval jsem to jen na tento level: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 No myslim si ze ani ja tu velmi nepatrim, ale tato tematika je velmi nakazliva. Ta zostava Vincent, je fakt suprova. Já sem vlastně ani nepatřím, jsem houby audiofil a po zralé úvaze jsem stereo sestavu rozprodal / downgradoval páč moje představa o akustických úpravách obýváku je nekompatibilní s představami zbytku rodiny :-( Dopracoval jsem to jen na tento level: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 (upraveno) A v práci na stole u PC jedu toto železo Questyle + Denon + KEFhttp://www.6moons.com/audioreviews2/questyle2/2.html Upraveno 20. ledna 2016 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Dik, no pocul som, ze na hudbu je lepsie pouzit samostatny cd player, vystup s integrovaneho DVD nieje to prave mne chlapik odporucil samostatnu CD mechaniku Sony X33ES (esprit sada). Je na tom nieco pravdy? ..Tazko sa mi k tomu vyjadrit ak tu nemam popisat dve strany. Tak asi len tolko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Instant: na ty Focaly si pamatuju - skvěle provedený a pro domácí kino správně seřazená řada Duke650: obzlášť to co máš v práci je super - taky sem k tiššímu poslechu používal tuhle řadu od Denonu. Jinak už se naštěstí za audiofila taky nepovažuju - tak na 10let sem tomu dost propad a ty lidi v tomhle okruhu jsou hrozný magoři Tady se jen mění hodinky po týdnu od koupě,tam se hádali,jestli je slyšet rozdíl v síťovym kabelu za 1000 nebo 5000 korun... Ale ten čas v klidu si poslechnout pořádnou muziku na super aparatuře mi chybí. Palmone1: nevěřim,že někdo pozná kvalitativně rozdíl mezi CD puštěnym na DVD přehrávači (kterej většinou stejně upsampluje na DA převodníku 16bit CD na 24bit) a na čtení dat z CD používá silnější laser oproti samostatné mechanice pro CD - obzlášť na sestavě primárně pro domácí kino. Jedinej rozdíl je snad v pohodlí ovládání - některý DVD přehrávače neumí jednoduše "play" pro CD bez připojení k TV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 ze studentských let 2x12 fullrange, tehdy to ještě živila tesla, postupně jsem dokoupil tři sony a něco málo postavil sám. bohužel teď na to vůbec není místo, takže je vše zabaleno a uloženo v krabicích na půdě a doufám, že se to co nejdříve vrátí do obýváku, až bude hotový nejvíc se těším na akustické úpravy místnosti. dost jsem teď degradoval, v kanclu mám špunty on samsung mobilu a microsoftí headset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 nechci tady prudit, ale nevite, co je todle za masinu? nejaky vrcholny b&w myslim tak nejak vypadalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se