instant Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Tak navrhol to Chomenko z B.A.T. to je pan konstrukter. Zaujimave ze si zaponci najali prave jeho, kedze vacsina jeho prace su elektronky. Ale obe strany zjavne vedeli co robia. Ked tak teraz pozeram, ten molex had su asi groundy z tych xlr konektorov? Uz som to zasroboval a zalozil, nebudem to uz otvarat.. dufam Inac je to taky fajny zosilnovac, ze mam rovno dva. 14x180W. Spojim kable dokopy a mozem s tym zvarat plechy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 (upraveno) Jen pro zajímavost. Praktickým základem obvodový topologie v moderním hiendu jsou co nejkratší signálový cesty a spoje z co nejkvalitnějších materiálů (Ag např.). A tam kde je možno se pájce vyhnout úplně, nastupují kvalitní konektory/ svorkovnice (Au, Ag, rhodium, etc.) což eliminuje i zbytkový přechodový jevy kov/ pájka/ kov. Problém je, že mechanický kontakty z levnějších materiálů se prostě musí udržovat a ty kvalitní jsou pro střední třídu hifi moc drahý. Nebudu sem záměrně házet značky, který např. ve svejch top modelech reprobeden už jen výhradně svorkují nebo manuálně letovaný lampový zesy- součástka na součástku abych nerozjel zbytečnej flejm. Ideální cesta je svařování, jak to na svejch káblech dělá třeba Audoiquest. No a radioamatéři nevzdělaní přímo v oboru by taky měli dávat bacha, že to co vidí v sofistikovanejch zapojeních vyšších modelů vyhlášenejch výrobců jsou obvykle customparts. Třeba konektory, kondíky, rezistory sice v konvenčních šasí ale z jinejch materiálů, než se daj koupit v gme za 18,50. kč. Atak Upraveno 7. června 2017 uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 tak ale hlavne to treba zvarat za splnu mesiaca, idealne s certifikatom miestneho audiorabina ze dohliadal ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 (upraveno) Imo úplně postačí za úplňku našprtat základy elektrotechniky https://cs.wikipedia.org/wiki/P%C5%99echodov%C3%BD_odpor Upraveno 7. června 2017 uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 (upraveno) "Koupil jsem si konečně pořádný kazeťák " ... ...ani se mi nechce věřit, že to bylo před více jak 25 lety. ..Teď jsem ho vyfasoval od rodičů, že ho nemají kde dát Tak se tady podělím o staronový přírustek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. června 2017 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Sodoma gomora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 du hledat kazety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Jen pro zajímavost. Praktickým základem obvodový topologie v moderním hiendu jsou co nejkratší signálový cesty a spoje z co nejkvalitnějšíchmateriálů (Ag např.). A tam kde je možno se pájce vyhnout úplně, nastupují kvalitní konektory/ svorkovnice(Au, Ag, rhodium, etc.) což eliminuje i zbytkový přechodový jevy kov/ pájka/ kov. Problém je, že mechanický kontaktyz levnějších materiálů se prostě musí udržovat a ty kvalitní jsou pro střední třídu hifi moc drahý. Nebudu sem záměrně házet značky, který např. ve svejch top modelech reprobeden už jen výhradně svorkují nebo manuálněletovaný lampový zesy- součástka na součástku abych nerozjel zbytečnej flejm. Ideální cesta je svařování, jak to na svejch káblech dělá třeba Audoiquest. No a radioamatéři nevzdělaní přímo v oboru by taky měli dávat bacha, že to co vidí v sofistikovanejch zapojeních vyšších modelů vyhlášenejchvýrobců jsou obvykle customparts. Třeba konektory, kondíky, rezistory sice v konvenčních šasí ale z jinejch materiálů, než se daj koupit v gme za 18,50. kč. Atak To je ale snůška hovadin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 du hledat kazety...mám jich plnou bednu, fakt velkou................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 mám jich plnou bednu, fakt velkou.................taky nějaké mám, a na nich 10 cm prachu...a tak to i zůstane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 (upraveno) To je ale snůška hovadin. sme sa s McStingerom ponukali ze kto prvy.. ale zjavne uz nikto nemal naladu navyse je to jedno z poslednych vlakien, kde nebezi a snad ani nebezal flejm. Mozno este topánočkári sa držia, ale tam je iná príčina - tí su tak samoľúbo zahľadení na seba, ze na flejm proste nemaju cas.. ono mi to pripomina vtip o chlapikovi co si v bare objedna kazdy vecer 10 vodiek a vydrbe ich zaradom ale tu desiatu vzdy vyleje na zem. Po tretom veceri sa ho barman spyta, ze preco nevypije aj tu poslednu, naco mu chlapik odpovie, ze z tej poslednej mu je vzdy zle.. tak aj v audiu - vzdy sa najdu ludia, ktorym vadi slusne zapajkovany kontakt kdesi v reprobedni, ale hafo inych po ceste im uz az tak velmi neprekaza. A ze ich je. Ja som mal svojho casu k dispozicii vselijakedrahe kable na hranie, a u 99% bol rozdiel ziadny alebo zanedbatelny. Co je pocut, tak to je ciste striebro, ak ho je vela a v rydzo analogovej ceste, povedzme kable od prenosky. Ci to za to stoji - nech si kazdy rozhodne. Dnes, ked je vsetko digi a o chvilu sa bude konverzia na analog robit jeden centimeter pred reproduktorom, to uz bude aj tak vsetko inac. Jednoducho, ak by toto mal byt hlavny problem dobreho zvuku, svet by bol krajsie miesto. kazdopadne za to moze McStinger, ze ofrflal tie plastove rychlospojky. Teraz tu mame lycanofilsku debatu plnu striebra, uplnku a vysokofrekvencneho zvarania Upraveno 8. června 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Myslím, že flame tu nehrozí, veď len debatujeme. Ale dobre si to napísal, Ó Veľký Muftí p3k: pekný kazeťáčik, normálne na mňa prišla mrchavá nostalgia a v spomienkach sa mi vynoril môj deck, toho času na odpočinku po recyklácii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Když sem p3k dal takové pěkné JVC , tak já taky přidám trochu retro.Funkční,kazety už ale radši moc nehraju a občas pustím jen rádio.Měl jsem je oba radši v kanclu,Sharp už šel ale do světa. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Ja som mal svojho casu k dispozicii vselijakedrahe kable na hranie, a u 99% bol rozdiel ziadny alebo zanedbatelny. Co je pocut, tak to je ciste striebro, ak ho je vela a v rydzo analogovej ceste, povedzme kable od prenosky. Ci to za to stoji - nech si kazdy rozhodne.Integra je netečná ke kabelům? Zajímavé info. Já měl jen 2 zesy, co nijak nereagovaly. Levnej pioneer, poměrně hluchej ale s chytlavým smyslem pro rytmus a pak lampáč McI pochopitelně s výstupním trafem, což je asi důvod. Další možnost jsou levný bedny cca do 30k Kč, kerý prostě nemaj dostatečný rozlišovací schopnosti. Rozdíl mezi mp3 a wav na tom ale slyšíš , že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 (upraveno) Myslím, že flame tu nehrozí, veď len debatujeme. Ale dobre si to napísal, Ó Veľký Muftí p3k: pekný kazeťáčik, normálne na mňa prišla mrchavá nostalgia a v spomienkach sa mi vynoril môj deck, toho času na odpočinku po recyklácii... Když sem p3k dal takové pěkné JVC , tak já taky přidám trochu retro.Funkční,kazety už ale radši moc nehraju a občas pustím jen rádio.Měl jsem je oba radši v kanclu,Sharp už šel ale do světa. Je to chlapi nostalgie jak cyp. A je jak nový, rodiče se o něj starali lépe jak o mne.Když si vzpomenu jak mladý cucák p3k fičel pro ten magič do Tuzexu.. Tedy nejdříve k vexlošovi vyměnit bony, tehdy za 12500 kč...No TVL. Už jen ty prachy, přesně si nevzpomínám kolik byla průměrná mzda, ale mladý p3k měl nástupní plat 1400 brutto Ale jaký frajer tehdy byl... Upraveno 8. června 2017 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 (upraveno) Integra je netečná ke kabelům? Zajímavé info. Já měl jen 2 zesy, co nijak nereagovaly. Levnej pioneer, poměrně hluchej ale s chytlavým smyslem pro rytmusa pak lampáč McI pochopitelně s výstupním trafem, což je asi důvod. Další možnost jsou levný bedny cca do 30k Kč, kerý prostě nemaj dostatečný rozlišovací schopnosti. Rozdíl mezi mp3 a wav na tom ale slyšíš , že jo? Integru mam len asi 8 rokov. McIntosh MC602, meridian 508, bw801, 802, dajake utopie, zvysok si uz nepamatam. Bolo toho vela, pisal som do magazinov recenzie. Minule storocie. Vtedy som bol napr z bw odvareny, dnes sa z takeho zvuku smejem. Kazdemu co jeho jest. Upraveno 8. června 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Bolo toho vela, pisal som do magazinov recenzie. Minule storocie. Vtedy som bol napr z bw odvareny, dnes sa z takeho zvuku smejem. Kazdemu co jeho jest.Hifi & úsměv. A vovovo toom to je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Je to chlapi nostalgie jak cyp. A je jak nový, rodiče se o něj starali lépe jak o mne.Když si vzpomenu jak mladý cucák p3k fičel pro ten magič do Tuzexu.. Tedy nejdříve k vexlošovi vyměnit bony, tehdy za 12500 kč...No TVL. Už jen ty prachy, přesně si nevzpomínám kolik byla průměrná mzda, ale mladý p3k měl nástupní plat 1400 brutto Ale jaký frajer tehdy byl...mi povídej, taky jsen potřeboval mít ve své Škoda 120GLS kazeťák s autoreverzem za 1200 bonů...............psal se rok 1985................ ještě ho mám z nostalgie někde schovanej i s krabicí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 sme sa s McStingerom ponukali ze kto prvy.. ale zjavne uz nikto nemal naladu navyse je to jedno z poslednych vlakien, kde nebezi a snad ani nebezal flejm. Mozno este topánočkári sa držia, ale tam je iná príčina - tí su tak samoľúbo zahľadení na seba, ze na flejm proste nemaju cas.. ...jestli toto tady objeví, tak je vymalováno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Jake jsou nejlepsi papuce na vecerni poslech hifi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se