p3k Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Zkus Buty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 (upraveno) Jake jsou nejlepsi papuce na vecerni poslech hifi? Po odstránení izolácie tieto. Prívodné vodiče je pochopiteľne potrebné vymeniť za OFC kábel od miešačky edit: a tak som sa strojil, že ten príspevok číslo 4k miniem na niečo hodnotné, hodinkové... Ale nie, ja ho musím vyplácať na chujovinu. Tak až 5k. Upraveno 9. června 2017 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 (upraveno) ja som na to asi minul 11.000-ci prispevok.. keby si o tom nehundral, nemrzelo by ma to. inac, nemas pocit ze ti robi mierne obtiaze soferovanie? taka noha vyzera byt dost malo prieberciva, pokial ide o pedaly Upraveno 9. června 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 To si ma s niekym mýliš. Ja detské čísla nenosím . Bežne problémy nemám, ale je pravda, že raz som moje trinástky nevedel vytiahnuť z Lotusu Esprit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 McStinger to je bota? Ja to takhle na prvni pohled sacoval na naky gaucik. Akorat jsem nevedel, co je ta bila vec na nem. Nejdriv jsem myslel, ze by to mohl byt tehotensky test, ale nestymovala mi velikost... No ale jestli ten divan je teda bota, jak tvrdis, tak ted uz to fakt neodhadnu. Kazdopadne takovou nohu mit, no potes koste. Neda se to nejak operovat? Ale zas jestli uz sis na ni zvyknul a mas k ni nejaky citovy vztah...me muze bejt tvoje noha ukradena, ze jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Kokso, to som netušil, že niektorí členovia nepoznajú audiofilské elektrické papuče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Vsak ja taky nejsem audiofil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Jaj tak ze ono je to pre zenske.. To je potom oukej. Zenske nohy a ruky popieraju zaklady termodynamiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Milovníci gramofónov, občas sa tu rieši predzosilňovač pre magnetickú prenosku, na linkovú úroveň. Našiel som doma nerozbalený Behringer PP400, ak ho niekto chce, nech sa ozve do SZ a môže si preň dobehnúť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 (upraveno) Jj. Behringer & papuče. Pán se vyzná! Chvíli jsem uvažoval, že to nahlásím, ale musím teď zasvěceně prodiskutovat balistiku svýho flusbroku s klukama na mujglock Upraveno 25. června 2017 uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Čo to tu melieš o gurmánoch? Ponúkam tu zadarmo predzosilňovač, ktorý sa niekomu na vyskúšanie môže hodiť. Nový, zabalený, asi to bol darček k nejakému nákupu. A ak si myslíš, že Behringer vyrába iba sračky, tak žiješ v minulom tisícročí. S Glockom si daj pozor, ak sa v tom vyznáš rovnako, ako v audiotechnike. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 (upraveno) Tak určitě. Behringer je vyhlášenej hiend. A co takhle bicolory ve zlatě? Čendž? http://www.vlahova.cz/cs/naramkove-hodinky-j1106-3.html Upraveno 25. června 2017 uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Tak určitě. Behringer je vyhlášenej hiend. A co takhle bicolory ve zlatě? Čendž? http://www.vlahova.cz/cs/naramkove-hodinky-j1106-3.html Nevieš o tom nič. Osobne moc Behringer v láske nemám, stretol som sa s pár jeho chybnými a nie moc dobre navrhnutými výrobkami. Ale že sa postupom rokov vypracoval na jedného z kľúčových hráčov na poli profesionálnej audio techniky (tzn. vybavenie pre štúdiá, ozvučovanie, muzikantov) a zvýšil kvalitu, to je nepopierateľné. Stačí napríklad mrknúť na sériu digitálnych mixpultov x32, ktoré sú napchaté technikou, o akej sa buď konkurencii iba sníva, alebo ju má za x-násobok ceny Behringeru. Pozri sa na thomann.de na digitálne mixy, ktoré sú najpredávanejšie. Ale asi to píšem zbytočne. Chcel si si skrátka porýpať a tomu sa žiadnymi argumentami zabrániť nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Jak řikáš, úplně v klidu amigo. Šel jsem jenom kolem, pokecat vo gramcích atak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Mám trochu dilema.Stále nemám lepší zdroj zvuku k Vincentovi, než je přenosné iBasso DX90. To poslouchám i na sluchátkáči od Meiera a nebaví mě přendavat kabel 3,5 jack - 2 cinch. Takže buď můžu přikoupit třeba Audioquest Evergreen JR (jack - 2x cinch) jehož nižší variantu Tower již mám:http://www.hifi-audio.cz/audioquest-evergreen-jr-0-6m-p24318/?cid=39 ...a nebo pořídit třeba tohle. Je to velký degradátor zvuku? Bude znatelný ten další přechodový odpor? Zase si říkám, že to není Hama za 35Kč. Líbí se mi, že k tomu nůžu přikoupit třeba i lepší kabel, který pak v budoucnu použiju mezi DAC a zesíkem.http://www.hifi-audio.cz/audioquest-hard-mini-3-5-rca-adapter-p6704/?cid=52 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 To kurvítko tam prosímtě nedávej. Aq obvykle funguje dobře. Ale v těhle levnejch drátech se poslední dobou spíš prosazuje Quad. http://www.futureshop.co.uk/qed-performance-audio-40-cable-1m-p-10551.html#.WVAjP-lpz4Ehttp://www.futureshop.co.uk/qed-performance-j2p-35mm-minijack-to-2-rca-cable-15m-graphite-p-1172.html#.WVAkAOlpz4G Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Jak řikáš, úplně v klidu amigo. Šel jsem jenom kolem, pokecat vo gramcích atak Ja mam NAD PP-1 keby si chcel.. tiez zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Tak určitě. Behringer je vyhlášenej hiend. A co takhle bicolory ve zlatě? Čendž? http://www.vlahova.cz/cs/naramkove-hodinky-j1106-3.htmlTie JVD si nechaj, ved ich mas signovane. Take sa uz nedaruju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Vinyl low end club tady koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se