marosh Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 To víš, že si Tě nepletu...:-) Viz Tebou teď popsaný příspěvek. Musí to být peklo ten Canton pseudo sound systém...Já ho teď měl možnost poslouchat v kamarádově Škodě Kodiaq, ale trošku mi ten poslech kalili spoluhráči, které jsem vezl z víkednového soustředění z Bořetic. Celou cestu zpět ještě doháněli, co nestihli vypít ve sklepech na Kraví Hoře...Takže výšky a basy?! Ale kdeže...Navíc, nejsem Hasňa, já trpím hudební sluchotou, ale líbí se mi, jak do toho jdete bez kompromisů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 (upraveno) Právě se mi v Plzni motají nové repro kabely. A někdy bych si taky rád poslechl Meridian v Range Roveru, bo Meridian a Spectral jsou pro mě z navoněného velkokorporátního hájendu asi nejvíc. Canton byli vždycky němečtí příštipkáři. Spolu s Elacem nejplechovější a nejplacatější zvuk všech výstav. IMHO. Upraveno 11. září 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Zítra nafotím jak vypadají origo canton repro vymontované ze superbu... že se nestydí chtít za to příplatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Njn. Canton je proste iba tuctová značka. Zvuk, kde nič, tu nič. Mal som doma Erga 607 DC, museli z domu preč! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Poradí někdo s foobarem2000? Obecně to moc neumím s playlisty. Nevím jestli se musí vygenerovat foobarem a jestli by měl být ve složce se soubory a nebo ve složce ostatnímí playlisty. Proto se jako dřevák pohybuji přímo mezi soubory a přehrávám tak, že je zvolím.Vlastně by mi to vůbec nevadilo, protože jsem si rozchodil na Android telefonu koupený foobar2000 controller a tak to dělám mobilem (není to streamování, jen to tím spouštím v notebooku).Z počátku mi tam chodila vynikající funkce lupa, kam jsem napsal jméno písničky a ono mi jí to našlo. Nemyslím, že to hledalo přes mobil až v notebooku, ale asi to využilo právě playlisty. Teď to nedělá, resp nic mi to nikdy nenajde. Nevíte kde by mohl být problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Zdravím pánové, jsem tu víceméně nový a na tomhle foru především kvůli hodinkám, ale koukám, že tu řešíte i audio :-) to je má další slabost...hlavně stereo hračky z éry 70. a 80.let. Před pár lety jsem kompletně vyměnil vše ve svém stereu za starší kousky a nějak se mi to rozmnožilo :-) podobná nemoc jako s hodinkama že. Je tu někdo na tom podobně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Jo, mimo jiné a modernější kousky patří do vintage třeba zes Denon S10Mk2, repro Quadral Wotan Mk.2 .......... No, a různé zdroje od gramo po PC :-) Spokojeně používáno.Ale tak to je i s jinými hračkami, nože, zbraně, hifi, hodinky atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Zdravím pánové, jsem tu víceméně nový a na tomhle foru především kvůli hodinkám, ale koukám, že tu řešíte i audio :-) to je má další slabost...hlavně stereo hračky z éry 70. a 80.let. Před pár lety jsem kompletně vyměnil vše ve svém stereu za starší kousky a nějak se mi to rozmnožilo :-) podobná nemoc jako s hodinkama že. Je tu někdo na tom podobně?Myslím že asi väčšina. Minimálne s tým vintage začala a postupne nasledoval upgrade... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Jak jsem slíbil, fotka s hodinkama. Marshall stojí na poličce, dělá co má a co se od něj čeká a sluší mu to... Žádný náročný poslech, to je jasné, ale stejně překvapil spíše příjemně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppies Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Já teď jdu po koupi Noble Sage do svého prvního přehrávače pro flac soubory. Bude dobrá varianta Shanling M1 se svým neutrálním přednesem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Já teď jdu po koupi Noble Sage do svého prvního přehrávače pro flac soubory. Bude dobrá varianta Shanling M1 se svým neutrálním přednesem ?Si priplať a choď do Fiio X5 III. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Myslím že asi väčšina. Minimálne s tým vintage začala a postupne nasledoval upgrade...Tak já to mám obráceně z moderních věcí jsem upgradoval na vintage :-) mám slabost především pro japonské audio ze 70.letJe tu nějaký fanda Sansui, Kenwood, Optonica nebo Yamaha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Si priplať a choď do Fiio X5 III.A ty jsi je slyšel vedle sebe? X5 III zrovna kdovíjaký šlágr není a ta M1 je naopak za ty peníze špičková. Já osobně bych k Sage volil tu M1. Ačkoliv otevřeně řečeno, bych si asi nevybral ani ty Sage, pokud bych nezbytně nemusel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 A ty jsi je slyšel vedle sebe? X5 III zrovna kdovíjaký šlágr není a ta M1 je naopak za ty peníze špičková. Já osobně bych k Sage volil tu M1. Ačkoliv otevřeně řečeno, bych si asi nevybral ani ty Sage, pokud bych nezbytně nemusel.Pri všetkom rešpekte, čo to plácaš. Ak toto nieje bohvieaký šlágr tak potom tomu nerozumieš. : 2 x D/A prevodník AK4490, zosilovače OPA1642 a OPA426 (až 480 mW / 16 ohm), štvorjadrový procesor, 192 kHz/24bitov, symetrický i klasický výstup, batéria 3500 mAh, vnútorná pamäť 32 GB, DLNA, WiFi, BT 4.0... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppies Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Každý má jiné ucho. Dnes tu budu mít na test Fiio X3 2 generace a vyzkouším jak se to bude hodit zvukově. Shanling je docela světlý svým pojetím a já raději temnější pojetí. Uvidíme co jak to bude pospolu fungovat. Ty Sage jsou koupil za docela dobrou cenu a po KZ ZS5 snad budou o trochu lepší ;-) Papírové parametry jsou jedna věc a realita druhá. Měl jsem před lety Philips TV s Ambilightem a papírově měla dokonalé paramatry až na to, že manželce nešli přepínat programy a TV měla ráda restarty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Pri všetkom rešpekte, čo to plácaš. Ak toto nieje bohvieaký šlágr tak potom tomu nerozumieš. : 2 x D/A prevodník AK4490, zosilovače OPA1642 a OPA426 (až 480 mW / 16 ohm), štvorjadrový procesor, 192 kHz/24bitov, symetrický i klasický výstup, batéria 3500 mAh, vnútorná pamäť 32 GB, DLNA, WiFi, BT 4.0...Neřeš, jestli tomu rozumím nebo ne a odpověz prosím. Je zbytečný sem vkládat výpis technické specifikace, to samo o sobě nic o kvalitě přehrávače neřekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Každý má jiné ucho. Dnes tu budu mít na test Fiio X3 2 generace a vyzkouším jak se to bude hodit zvukově. Shanling je docela světlý svým pojetím a já raději temnější pojetí. Uvidíme co jak to bude pospolu fungovat. Ty Sage jsou koupil za docela dobrou cenu a po KZ ZS5 snad budou o trochu lepší ;-) Papírové parametry jsou jedna věc a realita druhá. Měl jsem před lety Philips TV s Ambilightem a papírově měla dokonalé paramatry až na to, že manželce nešli přepínat programy a TV měla ráda restarty. Ano má, v tom máš pravdu. Shanling zas až tak moc světlý není. Spíš bych řekl, že je zvukově čistý, s celkem vyrovnaným přednesem s lehkým příklonem k výškám, které jsou zejména u méně kvalitních nahrávek ostřejší. Obecně, ale za ty peníze jedna z top možností.Sage jsou nástupcem Savantů a k těm by M1 možná byla už moc ostrá, ale Sage mají jiné ladění, víc do basu a M1 by k nim mohla pasovat. Podle mne M1 překonává FiiO X3ii o koňské délky. Toho Shanlinga bych tudíž nevyřazoval z osudí. Pozor na jednu věc. Noble Audio jsou citlivější špunty a můžou mít tendenci šumět se špatně zvoleným přehrávačem, např FiiO X5iii :-)Shanling malinko šumí taky, ale výrazně míň. Doporučoval bych kouknout i na Aune M1s, je charakterem podobé Shalingu, ale o třídu lepší a téměř nešumí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppies Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Pro mě co jsem znal jen chi-fi je to skok neskutečný a prozatím mi Fiio X3 2 gen - co mi dnes půjčil kolega plně vyhovuje. Díky i tak za názory i rady :-) Před půl rokem jsem bral sluchátka do 1000 jako ty kvalitnější a kolem 2000 už to bude top. Začínám s audiem a i když doma moc k poslechu šancí nemám ( vzhledem k tomu, že mám prcka a chci se mu věnovat ) tak v práci a cesta do práce je ideální pro to poznat jak jinak hrajou ty písničky, které jsem znal a co mi to tam hraje za nástroje, které jsem dříve neslyšel )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Ano má, v tom máš pravdu. Shanling zas až tak moc světlý není. Spíš bych řekl, že je zvukově čistý, s celkem vyrovnaným přednesem s lehkým příklonem k výškám, které jsou zejména u méně kvalitních nahrávek ostřejší. Obecně, ale za ty peníze jedna z top možností.Sage jsou nástupcem Savantů a k těm by M1 možná byla už moc ostrá, ale Sage mají jiné ladění, víc do basu a M1 by k nim mohla pasovat. Podle mne M1 překonává FiiO X3ii o koňské délky. Toho Shanlinga bych tudíž nevyřazoval z osudí. Pozor na jednu věc. Noble Audio jsou citlivější špunty a můžou mít tendenci šumět se špatně zvoleným přehrávačem, např FiiO X5iii :-)Shanling malinko šumí taky, ale výrazně míň. Doporučoval bych kouknout i na Aune M1s, je charakterem podobé Shalingu, ale o třídu lepší a téměř nešumí. Ano má, v tom máš pravdu. Shanling zas až tak moc světlý není. Spíš bych řekl, že je zvukově čistý, s celkem vyrovnaným přednesem s lehkým příklonem k výškám, které jsou zejména u méně kvalitních nahrávek ostřejší. Obecně, ale za ty peníze jedna z top možností.Sage jsou nástupcem Savantů a k těm by M1 možná byla už moc ostrá, ale Sage mají jiné ladění, víc do basu a M1 by k nim mohla pasovat. Podle mne M1 překonává FiiO X3ii o koňské délky. Toho Shanlinga bych tudíž nevyřazoval z osudí. Pozor na jednu věc. Noble Audio jsou citlivější špunty a můžou mít tendenci šumět se špatně zvoleným přehrávačem, např FiiO X5iii :-)Shanling malinko šumí taky, ale výrazně míň. Doporučoval bych kouknout i na Aune M1s, je charakterem podobé Shalingu, ale o třídu lepší a téměř nešumí.Nie nepocul a nejdem riesit... asi podla opisu najslabsi clanok tie Noble Audio. S Focal Spirit Classic nieje šum ani vo Flacu zo smartfónu s prehrávačom Poweramp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Ciwe bocko sis naběh na vidle :-) až budeš mít naposloucháno 10% sluchátek a DAPů co slyšel nebo vlastnil mrazík, tak to začne být zajímavé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se