Aldo Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Moje vlastní nohy a držím pokud se nepletu vypůjčené Koss Porta Pro. Je to focené ve škole, na divadelní zkoušce, sedím na klavíru a nohu mám na otočné židličce. Povedená fotka, barevná úprava je pak moje práce. To nevíš, že na hudební nástroje se nesedá. Vyjímku tvoří jen nástroje k tomu určené, např. cajon, případně je přípustná vyjímka sezení na nástroji za účelem inspirace hráče, podmínkou je však minimálně vlastnictví krásných dlouhých odhalených nohou, což tvůj avatar bohužel nesplňuje...
gerhard Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 O naposledy som sa zlakol podpisu vo video prevedeni, kurna chlapci davajte tam trosku normalnejsie nech cloveku nie je na grc, myslel som ze sme tu vsetci esteti tak trochu.
Adam99 Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 O naposledy som sa zlakol podpisu vo video prevedeni, kurna chlapci davajte tam trosku normalnejsie nech cloveku nie je na grc, myslel som ze sme tu vsetci esteti tak trochu. Jestli myslíš ten miccalkuv, tak to byl vážně hnus!
šíma Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 (upraveno) Tohle je panelový dům na sídlišti Most Chánov po pečlivé rekonstrukci, kterou provedla firma Lájoš Demeter a synové. Fotokumentace provedena vlastnoručně. Upraveno 18. listopadu 2010 uživatelem šíma
gerhard Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Jestli myslíš ten miccalkuv, tak to byl vážně hnus! No uz sa mi to nechcelo este raz hladat , ale bol to des ... A myslim presne to.
onney Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Tohle je panelový dům na sídlišti Most Chánov po pečlivé rekonstrukci, kterou provedla firma Lájoš Demeter a synové. Fotokumentace provedena vlastnoručně. A město jim zdarma sežene nový panelák na "rekonstrukci"
onney Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Dlouho jsem měl v avataru sebe se šálkem lahodné kávy. Po dlouhé době jsem to změnil na postavičku saxofonisty, kterou mám doma. Já sám na ságo hraju, takže je jasné, proč jsem zvolil zrovna toto.
pete Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 naší bláznivou Gábinu... Stejně je sranda, jak si vybírají majitelé psa, který je jim podobný...
tombed Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Stejně je sranda, jak si vybírají majitelé psa, který je jim podobný... no počkej kočkomile, to máš u mě schovaný
pete Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 no počkej kočkomile, to máš u mě schovaný No ale měl by jsi být rád. Já když viděl ty vykulený oči, tak jsem viděl tebe...
911 Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 naší bláznivou Gábinu... na co to kouka? to je slimak, jidlo nebo...? jinak ja mam ted v avataru oblibene misto. Courchevel - paradni lyzovacka. zajimavost pro piloty. je tam pry nejstrmejsi runway a 7 nejnebezpecnejsi letiste na svete
tombed Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 No ale měl by jsi být rád. Já když viděl ty vykulený oči, tak jsem viděl tebe... ty seš vůůůůl na co to kouka? to je slimak, jidlo nebo...? nějaké sušené cosi , asi maso nebo šlacha
Chumpus Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Chronorisy byly lepší.Vicky má ale svoje kouzlo http://www.youtube.com/watch?v=uLd3-cfLlvU
vraby Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Sebe. Drsňácký, když nevidím někomu do očí to nemám rád.
mondeo2 Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 (upraveno) Alien Mého oblíbence z filmů které nemají chybu. Ale potkat ho to bych tedy nechtěl a jméno auta s kterým momentálmě jezdím.Roman Upraveno 7. ledna 2011 uživatelem mondeo2
Helex Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Moje ruka s kytarou, celkem osobní fotka. Je to foceno na pracovním soustředění s jednou skvělou dámou, která už je bohužel na onom světě...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se