Přejít na obsah

Co vlastně máte v avataru

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moje vlastní nohy a držím pokud se nepletu vypůjčené Koss Porta Pro. Je to focené ve škole, na divadelní zkoušce, sedím na klavíru a nohu mám na otočné židličce. Povedená fotka, barevná úprava je pak moje práce.

To nevíš, že na hudební nástroje se nesedá. Vyjímku tvoří jen nástroje k tomu určené, např. cajon, případně je přípustná vyjímka sezení na nástroji za účelem inspirace hráče, podmínkou je však minimálně vlastnictví krásných dlouhých odhalených nohou, což tvůj avatar bohužel nesplňuje...

post-4645-094568000 1289983165.jpg

Odesláno

O naposledy som sa zlakol podpisu vo video prevedeni, kurna chlapci davajte tam trosku normalnejsie nech cloveku nie je na grc, myslel som ze sme tu vsetci esteti tak trochu.

Odesláno

O naposledy som sa zlakol podpisu vo video prevedeni, kurna chlapci davajte tam trosku normalnejsie nech cloveku nie je na grc, myslel som ze sme tu vsetci esteti tak trochu.

Jestli myslíš ten miccalkuv, tak to byl vážně hnus! :sick01:

Odesláno (upraveno)

Tohle je panelový dům na sídlišti Most Chánov po pečlivé rekonstrukci, kterou provedla firma Lájoš Demeter a synové. Fotokumentace provedena vlastnoručně.

post-987-028998800 1290066783.jpg

Upraveno uživatelem šíma
  • po měsíci...
Odesláno

Tohle je panelový dům na sídlišti Most Chánov po pečlivé rekonstrukci, kterou provedla firma Lájoš Demeter a synové. Fotokumentace provedena vlastnoručně.

A město jim zdarma sežene nový panelák na "rekonstrukci"
Odesláno

Dlouho jsem měl v avataru sebe se šálkem lahodné kávy. Po dlouhé době jsem to změnil na postavičku saxofonisty, kterou mám doma. Já sám na ságo hraju, takže je jasné, proč jsem zvolil zrovna toto.

Odesláno

naší bláznivou Gábinu...

na co to kouka? to je slimak, jidlo nebo...? :)

jinak ja mam ted v avataru oblibene misto. Courchevel - paradni lyzovacka. zajimavost pro piloty. je tam pry nejstrmejsi runway a 7 nejnebezpecnejsi letiste na svete :)

post-3915-029082400 1294415107.jpg

Odesláno

No ale měl by jsi být rád. Já když viděl ty vykulený oči, tak jsem viděl tebe...

ty seš vůůůůl :)

na co to kouka? to je slimak, jidlo nebo...? :)

nějaké sušené cosi :), asi maso nebo šlacha
Odesláno (upraveno)

Alien Mého oblíbence z filmů které nemají chybu. Ale potkat ho to bych tedy nechtěl :crying_anim02: a jméno auta s kterým momentálmě jezdím.

Roman

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Moje ruka s kytarou, celkem osobní fotka. Je to foceno na pracovním soustředění s jednou skvělou dámou, která už je bohužel na onom světě...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...