Jump to content

Recommended Posts

Posted

jůůů - gratuluju - scvrklý děti jsou nejlepší ;) (do prosince se nevyspíš ) :)

Posted
:happybday: GRATULACE! U nás od dubna Jáchym a Kačenka (podle Ypových propočtů bych se už za dva měsíce mohl vyspat...). Jinak je to celkem záhul - mám už 17-ti letou dceru a nevzpomínám si, že by to bylo tak náročné...
Posted

Paráda! Gratulace a jinak,nechci tě strašit,máme vnoučata dvojčata.Začaly mluvit a žena z odpovídání a vysvětlování nonstop chraptí!!

Posted (edited)

Obrovská gratulace a hodně zdraví celé rodině, pevné nervy a ať se vám vyhnou prdíky! Můj kluk měl teď 16tého rok a půl, sice už se vyspím, ale teď za ním běhám sprinty, takže jsem stejně dycky k.o. :thumbsup_anim:

Edited by Adam99
Posted

Tak to je mazec :), gratuluji!

Posted

No paráda, moc gratuluji. To bude za pár let mít Chronomag členů!!! To aby už začaly hodinářské firmy plánovat navýšení produkce!!!

Posted

Dvojnásobná gratulace taťko! Teda dětičky jedna báseň, po pravdě ti vůbec nezávidím, mě stači jedno, dvě to bude dílko. :D

Posted

Gratuluji k výběru značky, L&M je vynikající, pravda s trochu menší tradicí (založeno tuším někdy v červenci r. 2009), ale určitě s obrovskou perspektivou. Ať máš kolikery hodinky i ty nejpřesnější, garantuji Ti, že teď se Ti čas výrazně zrychlí ..... (ale krásně)

Posted

Grattulace, uz jsem nekde cetl ze nejaka firma vydala hodinky Otec a Syn (tusim IWC) ale ze by nekdo vydal neco pro dvojcata tak to nevim.

Preji ti at ty tve deti jsou inspiraci pro takovou limitku.