mira1.1 Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Odesláno 28. září 2009 vojt napsal: Řízky jsou na konci Jó, Rolex, to je žrádlo
911 Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Odesláno 28. září 2009 vojt napsal: Konečně jsem vzal Explorery na hory. Sněžka, dnes. Bylo tam fantasticky. Řízky jsou na konci tak ta posledni fotka mela byt jako titulka do kalendare kua sem ted na ty rizky dostal obrovskou chut. jinak necht slouzi, tento typ se mi nelibi.
Jakubisko Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Odesláno 28. září 2009 mira1.1 napsal: Jó, Rolex, to je žrádlo Ted jsem chtel napsat to same. Explorerum outdoor evidentne sedi! A jen tak mimochodem, jak velke mas zapesti? Z te posledni fotky to vypada, ze takova porce rizecku je opravnena
vojt Odesláno 28. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2009 A jen tak mimochodem, jak velke mas zapesti? Z te posledni fotky to vypada, ze takova porce rizecku je opravnena Člověče, taky jsem s nima zamával. Právě že mě teď nějak bolí břicho, doufám, že příběh nebude mít řídké pokračování Zápěstí je asi 17,5 - spíš hubenda.
SIOMON1206 Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 At si kazdej rika co chce GRATULUJI jsou famozni
watch Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Gratuluji. Explorer 1 jsou uzasne ikonicke hodinky, proste nadhera. Patri sice do hor, ale na rozdil od jinych modelu se daji nosit vsude. Jsou tak trochu understatement, ale ten cifernik je opravdu klasika. SeaDweller jsou uzasne TOOL-watch, mnohem vic nez normalni sub. Skoda, ze se uz nevyrabi. Doufam, ze Rolex Explorer nedopadnou stejne a nenaradi je uplne jiny model jako DS. Kdybych vybiral Rolexky, tak bych asi volil uplne stejne.....
skalis Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Jsou moc pekne. Nekoho by mohl odradit mensi polomer, ale ja v nem problem nevidim. Me osobne tyhle hodinky nikdy prilis nebraly a to az do letosniho leta, kdy je nosil majitel obchodu s potravinami v kempu, ve kterem jsme bydleli v Italii. Cast casu sam sedel za kasou, tak jsem chodil rad nakupovat Ty hodinky jsou decentni a zaroven univerzalni. Nenapadne, ale na zivo pri blizsim pohledu jsou paradni! A to se mi na nich libi.
JPB Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Jsou prekrasne a rozhodne radeji takovouhle velikost nez ty dnesni orloje, co se ani nevejdou do rukavu. Fakt pekne i velikost je akuratni. Jen, nechybi ti tam datum? Kdyz jsem presel z hodinek s datumem na bez , tak jsem ze zvyku sem tam mrknul po datu:-)
vojt Odesláno 5. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2009 JPB napsal: Jsou prekrasne a rozhodne radeji takovouhle velikost nez ty dnesni orloje, co se ani nevejdou do rukavu. Fakt pekne i velikost je akuratni. Jen, nechybi ti tam datum? Kdyz jsem presel z hodinek s datumem na bez , tak jsem ze zvyku sem tam mrknul po datu:-) Jsem rád , že tam není datum. Jasně, že se na něj občas ze zvyku podívám, ale je to daň za číselník, kterému se nedá nic vytknout. Díky za všechny ohlasy
MarTekK Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 vojt napsal: Jsem rád , že tam není datum. Jasně, že se na něj občas ze zvyku podívám, ale je to daň za číselník, kterému se nedá nic vytknout. Díky za všechny ohlasy na datumovku kaslat, datumovka je pro decka ;-) jinak vojte ...krasa, jako vzdy
sibirnaya Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 (upraveno) Citovat na datumovku kaslat, datumovka je pro decka ;-) jinak vojte ...krasa, jako vzdy a to si zase nemyslim, me na mejch milgaussech kyklop evidentne chybi, ostatne proto cim dal tim vic dumam nad datejustama... proste rolexy pro me znamenaj kyklopa, krom jineho, no... Upraveno 21. října 2009 uživatelem sibirnaya
Jaryn Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 sibirnaya napsal: a to si zase nemyslim, me na mejch milgaussech kyklop evidentne chybi, ostatne proto cim dal tim vic dumam nad datejustama... proste rolexy pro me znamenaj kyklopa, krom jineho, no... Jo, jo Rolexky bez Kyklopa holt nejsou Rolexky
vojt Odesláno 2. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Minulý týden jsem strávil v italském Trentu a jeho okolí. Město se mi líbilo, je tam krásná katedrála z románské doby a samozřejmě skvělý Rolex shop A rozhodně to chce udělat si pár výletů po okolí - město samo se nachází v nadmořské výšce ani ne 200 m, ale když z něj vyjedete, za hodinu jste téměř ve 2000 m.Pár obrázků aneb Explorer ve svém přirozeném prostředí: 1
honza71 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Krásný fotky.Až doma mi včera došlo, že jsi se zmínil o Itálii. Měl jsem reagovat, je to má láska veliká, mohli jsme pokecat.
vojt Odesláno 2. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Díky, moje taky, viz. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/28891-bella-italia/page__p__421374#entry421374
Návštěvník Tada Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Naprosto parádní hodinky, včera jsem si je konečně osahal a moc se mi líbily, ještě musím zkusit ten nový model. Možná se našel kandidát na sezanení Nomosů z pozice hodinek na denní nošení.
vojt Odesláno 13. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Explorery mě furt táhnou na hory. Včera Krkonoše - Kotelní Jámy, Dvoračky, Labská, Sněžný Jámy, Vrbatovka. Řízky jsou nutností
kuncák7 Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Krásný hodinky, gratuluju. Jen neříkej tomu kopečku hory . Nejhezčí je to poslední foto s tím super zátiším.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se