Přejít na obsah

Účast na srazu - ať už bude kdekoliv  

98 hlasů

1. 1. Ú?astníte se prvního celorepublikového Chronomag srazu?

• Ano, na oto?ku
      23
    • Ano, p?espím
      44
    • Ne
      31

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
To si ty Lukas? Dokupil hodinky a zmenil nick? Ja to tu uz moc nesledujem.

Tak ono prinajhorsom pojdem autom ak pojdem, nafta je firemna :) ale asi len na otocku

Ano jsem to ja. Presne tak. Mam uz jich trochu vice nez kdyz jsem sem prisel, takze trochu anonymity :hannibal:

• Odpovědi 610
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Neni potreba zaplatit nejakou zalohu nebo neco ? Kdy to budes objednavat.

Uz jsem to objednal. Pro jistotu. Protoze tam pry maji docela hodne firemnich akci, takze mi nedokazala garantovat volna mista. Budu platit jen to sele. Kdyz mi na nej neprispejete, tak ho sezeru sam. :cheers:

Spani si bude kazdy resit sam. Myslim placeni. Je tam dost pokoju, aby jsme se vesli. Vicemene cely Mlynhotel1.

Odesláno

Chtel jsem se zeptat, jestli by jste meli zajem, abych oslovil Elton s nejakou formou participace na srazu. Jen se ptam, jestli je mam oslovit. Jestli by o to byl vubec zajem.

Odesláno
Pro kubsona: bylo by prosim mozne vzit na sraz na ukazku Steinhart Ocean ve verzi 42 a 44mm?

Kubson 44mm nema, delaji je jenom jenom Debaufre. Koncem tydne budou srovnavaci fotky.

Odesláno
Ja bych to pouzdro prave celkem rad videl nazivo ;)

Nevim zda je ma Kuba, pokud ne pokusim se zajistit aspon 42mm.

Takze selatko bude hotove nekdy okolo 18.hodiny. Jen pro info. :cheers:

Mlask, mlask :whistling:

Odesláno

Takže ač je mi to líto, dnes zveřejnila mije dálková škola termíny kdy začínáme výuku a vychází to zrovna na pá a so 4. - 5.9. Takže ač je mi to líto, musím se odhlásit z této akce. :sad01_anim:

S vaším dovolením tedy aktualizuji seznam -

4.9.2009 Mlynhotel

---------------------------

Lukas Svoboda

Marosh

Dantechno

Fazer

bandicoot (bez přespání)

kibi (bez přespání)

Baker

Peta-Biker

Jakubisko (bez přespání)

Kalifx (s noclehem)

Tada

nightingale

Filipes (bez přespání)

Pandice

ricous

(New-X) Bob (bez přespání)

Gilius (bez přespání)

Kamil (1-lůžko)

Tombed

Kulix(bez prespani a jen na 70%)

pavča (prosím s noclehem)

spiderer - asi s prespanim smile.gif

lib (s přespáním, to je bez diskuze a taky by prosil jednolůžák)

Tyfo (bez přespání)

brett (jedině s přespáním, prosím 1-lůžák. Se mnou by to jinak nikdo nepřežil :-))

Kubson

Traveller + 3 prosil bych rezervovat 3 lůžkový pokoj do neděle - pojmu to jako rodinný výlet (až vystřízlivím)

Frantik (prespim)

B.F.G. (přespání)

Hugo14 (nejspíš přijedu, přespatelnost a to, jestli budu mít k disposici auto musím pořešit s ženou. Dám vědět. Kdyby to nevyšlo, doufám, že mne nějaký pražák vezme, prosím)

Duke650 (bez noclehu, mám to ze ZR za rohem :-)

PepaSFI (bez noclehu)

M916

simon

Harry

zdr (s prespanim)

Kupa54 s noclehem

Odesláno (upraveno)

Dneska mi při diskuzi s Frantikem došlo, že budu touhle dobou na chalupě cca 20 km odtud. Tak se na vás přijedu mrknout, aspoň na chvilku :).

Kdy to vypukne? Kdy mám přijet? Nečetl jsem celý vlákno, omlouvám se :(.

4.9.2009 Mlynhotel

---------------------------

Lukas Svoboda

Marosh

Dantechno

Fazer

bandicoot (bez přespání)

kibi (bez přespání)

Baker

Peta-Biker

Jakubisko (bez přespání)

Kalifx (s noclehem)

Tada

nightingale

Filipes (bez přespání)

Pandice

ricous

(New-X) Bob (bez přespání)

Gilius (bez přespání)

Kamil (1-lůžko)

Tombed

Kulix(bez prespani a jen na 70%)

pavča (prosím s noclehem)

spiderer - asi s prespanim smile.gif

lib (s přespáním, to je bez diskuze a taky by prosil jednolůžák)

Tyfo (bez přespání)

brett (jedině s přespáním, prosím 1-lůžák. Se mnou by to jinak nikdo nepřežil :-))

Kubson

Traveller + 3 prosil bych rezervovat 3 lůžkový pokoj do neděle - pojmu to jako rodinný výlet (až vystřízlivím)

Frantik (prespim)

B.F.G. (přespání)

Hugo14 (nejspíš přijedu, přespatelnost a to, jestli budu mít k disposici auto musím pořešit s ženou. Dám vědět. Kdyby to nevyšlo, doufám, že mne nějaký pražák vezme, prosím)

Duke650 (bez noclehu, mám to ze ZR za rohem :-)

PepaSFI (bez noclehu)

M916

simon

Harry

zdr (s prespanim)

Kupa54 s noclehem

KFL (na hoďku či dvě)

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

KoFoLa - bude to nekdy od brzkych odpolednich hodin az do.. ??? Stav se, rad te uvidim ;) A muzes sebou vzit i ty Emergency, pokud bude prodej stale aktualni, mozna by me zajimaly a takhle by to slo spojit, ze bych te nemusel otravovat nekdy pres tyden ;)

Odesláno (upraveno)
KoFoLa - bude to nekdy od brzkych odpolednich hodin az do.. ??? Stav se, rad te uvidim ;) A muzes sebou vzit i ty Emergency, pokud bude prodej stale aktualni, mozna by me zajimaly a takhle by to slo spojit, ze bych te nemusel otravovat nekdy pres tyden ;)

Koukám, že se novej nick ujal dost rychle :D. Emergency přiveze už někdo jinej, bohužel :).

Jinak brzy odpoledne znamená třeba v pět? Budu tam :).

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno (upraveno)

hele dejte si par kousku a pak at kofola zkusi vytahnout tu antenku. v ty hospode sme na to nejak pak zapomneli

edit: vyrobu kofoly si pripisuju ja. je to takovy snazsi a urco ses spokojenej :D

Upraveno uživatelem 911
Odesláno

Přátelé, bohužel mi padlo auto, nicméně bych rád přijel. Preferuji otočku. Takže, byl by nějaký pražák ochoten mne vzít tam a zpět? Časově se přizpůsobím, na nákladech za dopravu se pochopitelně chci spolupodílet. Díky moc.

Odesláno (upraveno)
hele dejte si par kousku a pak at kofola zkusi vytahnout tu antenku. v ty hospode sme na to nejak pak zapomneli

edit: vyrobu kofoly si pripisuju ja. je to takovy snazsi a urco ses spokojenej :D

Sorry za OT, ale ten tvůj avatar mě na prvních 10 vteřin úplně zblbnul :D.

Jinak mi kofola fakt nevadí :).

Upraveno uživatelem KFL

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...