Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Pěkný hodinky... škoda jen, že nemaj El Primero... Na druhou stranu - hacking potěší. Ale to je asi jediná slabinka. Jinak vypadají opravdu "chutně". :)

P.S.: A vůbec se mně nezdaj homokládní. Na premiéru nejnovějšího buzikálu bych si je určitě nevzal.

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno
  Ondraj napsal:
Velká gratulace! Ty sis ale určitě zapomněl jít lehnout, ne? :D

- říká se "jít si hajnout" :)

Hodinky - až na ten poďobaný ciferník se mě hodně líbí. Milisi, nebyla by detailnější fotka tahu?

Odesláno
  New X-Bob napsal:
Hodinky - až na ten poďobaný ciferník se mě hodně líbí. Milisi, nebyla by detailnější fotka tahu?

Právě i kvůli tomu poďobanýmu ciferníku jsem je chtěl. :) Fotky tahu zde. Jinak ten tah je takovej broušenej/ saténovanej, takže je na něm vidět každej škrábaneček.

post-1578-1249368626.jpg

post-1578-1249368638.jpg

post-1578-1249368650.jpg

post-1578-1249368666.jpg

Odesláno
  KFL napsal:
Gratuluju, gratuluju .. objednám nějaký pití, abych měl záminku si je lokálně prohlídnout :D.

Chtělo by to, chtělo. :cheers: Teď jsem samá nedobrovolná dovolená, tak někdy na konec srpna bych to viděl...

Odesláno

Dost slušný. Co ta lupa, lupuje? Je zespodu? Každopádně gratuluju. Ne že si na popářku k Jelínkům zase vezmeš Monstra.

Ten bílej řemen je moc pěknej, už jsem ho u simona obdivoval.

Odesláno

Jednu dobu jsem reálně uvažoval o těchto.

Jak vypadá dýnko?

post-94-1249370004.jpg

Odesláno

Nic moc, radši bych měl plné dýnko s nějakým pěkným rytím. Ale zas je tam vidět kus Zenithia.. :D

EDIT: Jo, po těch chronech jsem před rokem a něco, možná dvěma, pokukoval taky, to tehdy ještě stály jako tyhle Power Reserve dnes.. Šlo to v Zenithu dost nahoru.

post-1578-1249371597.jpg

Odesláno (upraveno)

To mi přišlo jako mínus, velké hodinky, průhled na malý strojek. Měli opravdu udělat nějaké pěkné plné dýnko.

Je takové "obyčejné", nějak jsem ještě nechápal tu "rýhu" po obvodu.

Na ruce ale vypadaly hodinky pěkně, parádní pouzdro, realita byla velmi příjemná.

Upraveno uživatelem Ondraj
Odesláno

No já jsem si udělal z nouze ctnost a říkám si, že kouzlo je v té miniaturizaci. Velkej strojek patří do pendlovek. :D :D :D

Ta rejha tam je třeba aby když se ti smekne votvírák, tak aby ti tam neudělal rejhu..

Odesláno
  New Milis napsal:
Ta rejha tam je třeba aby když se ti smekne votvírák, tak aby ti tam neudělal rejhu..

:gora:

Návštěvník YPO
Odesláno

hele Milusi - to jsou tvoje druhý hodinky s koulema --- výborná volba ;) ..... na kůži se vyprdni to by bylo prznění nevinných dětí

Odesláno

Moc pekne hodinky, moc pekny tah... gratulace velika. Kalibr ikdyz je malej je peknej.

Heled co to zkracovani tahu? Kde byl pls problem?

Odesláno
  cody napsal:
Moc pekne hodinky, moc pekny tah... gratulace velika. Kalibr ikdyz je malej je peknej.

Heled co to zkracovani tahu? Kde byl pls problem?

Zas takovej problém to nebyl - akorát dost fest utažený šroubky, je to ten typ trubička s drážkou pro šroubováček a na druhý straně šroubeček. Tak když to jedním šroubovákem držíš a druhým se to pokoušíš urvat tak si jeden z těch šroubováků zapíchneš tu do voka, tu do nohy..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...