ricous Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 (upraveno) Pár fotek "na štorc" z minulého týdne: 1. Východ slunce v San Remu2. Trh v Nice3. Malebné městečko Moustiers4. "Zapomenutý" kostelík v Monte Carlu EDIT: tak i když jsem fotky nahrávave správném pořadí a i když byly správně očíslovány, přesto se mi pořadí poněkud rozházelo. Takže to máte jako menší kvíz pro méně bystré... :-) Upraveno 24. září 2010 uživatelem ricous
furo Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Odesláno 26. září 2010 fortis marinemaster = paráda. nikdy by som si nemyslel že sa mi tak svetlé hodinky budú tak veľmi páčiť
sect Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Odesláno 26. září 2010 Taky jsem rád, že jsem je neprodal.....na léto jsou optimální a vypadjí hodně dobře. Když se Ti tak líbí, tak ještě jedna mořská:
David_B Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Odesláno 16. října 2010 Našel jsem fotky ze svých výletů po tuzemsku:Lysá Hora Praděd
Jay Doll Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Odesláno 18. října 2010 (upraveno) Sardinie To není fér, na té fotce nejsou žádné hodinky Edit 1: Ajo, možná tam něco oranžového je, úplně jsem to přehlédl Edit 2: Zase je nemůžu najít... ale byly tam, nebo ne? Edit 3: Á, už je zase vidím. Ale je těžké se na ně zaměřit. Upraveno 18. října 2010 uživatelem Jay Doll
Vladimír P. Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Odesláno 18. října 2010 Manželka mi slíbila, že můžu udělat i fotky bez plavek, hned jak děti někam utečou. Ale já jsem to nevydržel a při focení Monster v moři jsem utopil náš Nikon. Takže snad příště. 1
jartop Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Odesláno 18. října 2010 Manželka mi slíbila, že můžu udělat i fotky bez plavek, hned jak děti někam utečou. Ale já jsem to nevydržel a při focení Monster v moři jsem utopil náš Nikon. Takže snad příště. Měl jsi skočit do stánku pro foťák na jedno použití!!!!
Alojz Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Odesláno 18. října 2010 Ty Fortisky jsou krásný. Koukám, že v reálu mnohem hezčí než v prospektech a na fotkách prodejců.
gougy Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 Bratislava včera, hodinky nejsou vidět, ale hlavní je, že tam kolegové mají taky GATE, takže příští pražský sraz?
honza71 Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 (upraveno) Tři fotečky z dovolené. Jsem holt chronomagor. Upraveno 26. října 2010 uživatelem honza71
mbaud Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Na dovolenou sem se dostal až nyní na podzim, a tak posílám foto před budovou jedné z mnoha byrokratických institucí. 1
redd Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Není to z dovolené, ale z víkendu. A protože jsem sportoval, na fotce musí být čistě sportovní kousek.
wolfesh Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 No, nechtěl jsem být za úplného magora (už tak dělám Česku zajímavou vizitku v zahraničí a to se ani o hodinkách nebavím), tak jsem cvaknul jednu fotku v rychlosti a druhou jsem zkoušel na velbloudovi, ale vyfotit něco, když ta potvora jde, je nad mé mizerné fotografické schopnosti...nicméně pro radost to stačí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se