Dantechno Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 Při pročítání fóra jsem narazil na spousty stesků, ve kterých členové vzpomínali na oblíbené hodinky které neprozřetelně prodali. Možná by fotky nebo důvody proč by jste je dnes neprodali pomohly ostatním členům fóra. Já naštěstí takovou zkušenost zatím nemám, takže je to na vás.....
Návštěvník Snow Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 (upraveno) Dobrý nápad. Povedlo se mi to dvakrát, jednou Hamilton Regatta, v tomhle případě už musím mlčet nebo mi dá grga do zubů a v druhém případě Glyciny KMU48. Fotku Regatty nemám, Glyciny jsem vyštrachal. Pokáždé jsem prodej uskutečnil z důvodu přebytků a samozřejmě jsem musel pořád měnit a měnit. Už mě to naštěstí přešlo, definitivní hodinky jsem po řadě omylů už konečně našel. Ještě připojím doušku, zpravidla u mě hodinky vydržely sotva měsíc. Glyciny, díky oranžovému řemínku, byly docela dobré na léto. Upraveno 12. srpna 2009 uživatelem Snow
paolous Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 Fotku Regatty nemám... tydle voplakavas, vid... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Snow Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 tydle voplakavas, vid... Ano i přesto, že jsem měl hodinky, které byly byly nesrovnatelně výše co se týká kvality nebo renomé.
XXXfazerXXX Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Mam to stejne jako Peta ...Omega Seamaster...................jednoduchost,spolehlivost, plna funkcnost a nositelnost jak k obleku ,tak k triku............kdyz je clovek hodi do skrinky pri sportu,neklepe se hodinu strachem,jestli se mu neztrati hodky za kilo pade
Filipes Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 ty bílý samuraje jsem si měl nechat...ale že bych brečel jak želva - tak to zas né
sibirnaya Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 lepsi foto bohuzel nemam: klasika, upgradoval sem... ty omegy bych jeste ozelel, ale ty Becka, ty byly naprosto dokonaly, jedina jejich chyba, ze to nebyly Rolexy, a ja proste odjakziva touzil po Rolech...
vito Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Fotku sice nemám, ale musím si zaplakat. Měl jsem po tátovi chronograf Charles Nicolet z Tramelanu, klasické stopky se dvěma hranatými obdélníkovými tlačítky, bílý ciferník a zlaté ručky a čísla. No prostě hodinky. Prodal jsem je a koupil Longines Conquest, taky chronograf, ale jednotlačítkový, limitka k olympiádě v Mnichově 1972. A ty jsem zase věnoval synovi........ chjo.
Varadero Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Ja jsem prodal svoje Monstra, protoze jsem si kupoval potapecske hodinky a rikal jsem si k cemu mi budou dvoje. Nakonec jsem si je koupil znovu. Tentokrat nove a pak jeste dalsi dvoje potapky. Takze hlavne se neukvapovat pri prodeji. Mozno jen pri nakupu.
mrakodrap Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Mě se často zasteskne po klasických bondovkách. Už jsem je měl třikrát a vždycky je prodal. Stejně si je zase jednou koupím.
organic Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Mě se často zasteskne po klasických bondovkách. Už jsem je měl třikrát a vždycky je prodal. Stejně si je zase jednou koupím. vsak ja ty speedmastery taky
bandicoot Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 organic: Vždycky když mě chytně chuť na velký nákup, tak to nej. co můžu kapitalizovat jsou speedmastry moonphase doublesafír. Ale vždycky si to radši rozmyslím, protože vím, že bych toho litoval.
Kalifx Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Já se musím připojit - Omega SMP. Možná už je to skoro k zamyšlení, že zrovna tyhle hodinky schází lidem nejvíc. V mém případě nejde ani tak o stesk (hodinky jsem prodal po zralé úvaze), ale spíš o občasnou vzpomínku. Ovšem protože jsem je prodal do víc než dobrých rukou, tak mám zároveň i pocit spokojenosti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Snow Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Tady jsem si dovolil citovat příspěvek včetně foto. Udělal jsi moc velkou chybu.
gerhard Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 ...a teraz mi chyba nieco s bielym cifernikom... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zdr Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Tady jsem si dovolil citovat příspěvek včetně foto. Udělal jsi moc velkou chybu. Tak tak ja tiez ale uz som sa dohodol s Jeziskom ze ich donesie ale teraz uz tie echt Moon Watche bez priehladu
spiderer Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Jednou si koupim zpatky jedny z techto dvou, nebo mozna spis oboje, mel jsem je rad a munvoce jsou pro me jednou z nejvetsich klasik EDIT: Munvoce byli pouze o jeden rok mladsi nez ja a pritom vypadaly porad jako nove.. ach tech vzpominek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se