Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky, ale to já ne, já si jen posháněl všechno potřebné. Držím se hesla, že na odbornou práci mají být odborníci :)

Paráda, Karlosi, ať slouží!

Díkas. Těšil jsem se na ně móc dlouho, takže teď nějakou chvíli nebudu mít potřebu pokukovat po jiných hodinkách :)

Odesláno
Díky, ale to já ne, já si jen posháněl všechno potřebné. Držím se hesla, že na odbornou práci mají být odborníci :)

Díkas. Těšil jsem se na ně móc dlouho, takže teď nějakou chvíli nebudu mít potřebu pokukovat po jiných hodinkách :)

Škoda, že ten odkaz nefunguje, nebylo by něco stabilnějšího než allegro?

Odesláno

Já vím, teď si dáš pauzu, pokukovat začneš až zítra....icon1.gif

Odesláno (upraveno)

Jo, to je jeden z plánů na další drobné úpravy. Tyhle ručičky jsou originál a zatím jiné nemám. Ale chvílema váhám, jestli je nechat, nebo dát takové jako tady na obrázku.

EDIT: jinak ale archaický vzhled mám rád a nemám nejmenší zájem, aby hodinky vypadaly jakkoliv moderněji. Naopak přemýšlím, jak je udělat ještě "starší" a tak nejspíš nechám vyměnit skoro rovné sklo za obyčejný vypouklý plast.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno (upraveno)

Dopadlo to skvěle, gratuluji k nádherné přestavbě. :thumbsup_anim:

Ten strojek je tak pěkný, dýnko je prosklené, nebo ne?

A vypouklé plexi bych asi taky zkusil, mohlo by to působit dobře.

Edit: doplnění dotazu.

Upraveno uživatelem Kupa54
Odesláno

Díky. A samozřejmě že je strojek tak pěkný :D To jsem si řekl jen pro sebe, protože se mi líbí, ale strojek je opravdu takhle zachovalý a dýnko prosklené.

Strojek pochází ze zlatých tříplášťových hodinek, zlato bohužel skončilo ve výkupu. Kalibr 53, 17 kamenů, rok 1903.

Při čištění mi bylo řečeno, že je skoro nepoužívaný a pak na vibrografu se v různých polohách jeho chod nijak neměnil, takže maximální spokojenost. Přesnost zatím nevím, mám je v chodu teprve druhý den. Ještě včera to vypadalo, že se vejdou do 5 sekund za den, ale už se začínají malinko zpožďovat, potřebují trochu "dozrát". Já je totiž nutně musel mít hned, nechtěl jsem je nechávat u hodináře na trochu zaběhnutí a delší seřizování.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...