Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nie mogłem sie opanować i postanowiłem kilka fotek wstawić jeszcze. Naprawdę za "małe pieniądze" Mido dużo daje :)

Gdzie w innych zegarkach w tym przedziale cenowym dostanie sie tyle :

Series: Mido Ocean Star Sport

Model: Mido M8522.4.58.9

Case Dimension: Gent's; 40.5mm (1 3/5")

Case: 316L surgical grade stainless steel case with screw down case back

Movement: Decorated and fine elaborate 25 jewels Swiss Made ETA 2836-2 automatic movement with INCABLOC shock-absorber, NIVAFLEX mainspring; More than 38 hours of power reserve; Adjusted on 3 to 4 different positions for a high accuracy

Water Resistance: 200 meters (660 feet); Screw down crown

Other Features:

Date and day indication; Easy reading at night or in the dark due to strong Super-LumiNovaŽ dots and luminous hands; Unidirectional turning bezel

Face: Black face

Crystal: Anti-reflective scratch resistant sapphire crystal

Band: Black rubber strap with deployment buckle

Packaging: Watch comes in its original Mido watch gift box with instruction manual and warranty paper

Warranty: 2 year limited warranty on all Mido watches

post-6644-1251103657.jpg

post-6644-1251103672.jpg

post-6644-1251103684.jpg

post-6644-1251103714.jpg

post-6644-1251103725.jpg

post-6644-1251103755.jpg

post-6644-1251103785.jpg

No i bardzo dobra jakość wykonania !

Odesláno (upraveno)

Musím jen opakovat, co už jsem řekl - perfektní hodinky. S ohledem na jejich cenu jim v podstatě není co vytknout. Možná milimetr nebo dva navíc v čistým průměru...

Wielki zegarek, Janek! :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

Gratulace, mně rozměrem přijdou naprosto ideální :) a sem vděčný, že se daj sehnat pěkný hodinky v takovýhle cenový relaci i na mojí dívčí ruku :)

Odesláno

Mida jsem si vyhlidnul,jakože super hodinky,jeste než jsem se zaregistroval na zdejšim foru,A to jsem opravdu veděl o hodinkach prd.Takže by mi to celkem vyšlo.dovedu si predstavit,že si koupim Festiny(mam je)a prijdu si pro pochvalu na chronomag.Asi bych je nasraně hodil do šupliku :thumbsup_anim:

Odesláno
Mida jsem si vyhlidnul,jakože super hodinky,jeste než jsem se zaregistroval na zdejšim foru,A to jsem opravdu veděl o hodinkach prd.Takže by mi to celkem vyšlo.dovedu si predstavit,že si koupim Festiny(mam je)a prijdu si pro pochvalu na chronomag.Asi bych je nasraně hodil do šupliku :thumbsup_anim:

Je tu moře lidí, co by ti festiny pochválilo a zdaleka ne všichni tady je považují za odpad...

Odesláno

Moc pěkný hoďky. Vypadají bytelně! Jdu si o nich něco přečíst a porovnám si je s Dive Master 500 od SWISS Military.

Gratulace. :speak_cool:

Odesláno

Jsou opravdu krasne :thumbsup_anim:

Nemas prosim fotku v noci. Ve tme. Pls...

Odesláno
Je tu moře lidí, co by ti festiny pochválilo a zdaleka ne všichni tady je považují za odpad...

No właśnie abbot ma rację !! Ja też zaczynałem Casio później dopiero festina FESTINa i dopiero się zaczęły szwajcary :)

Myślę że też dobrniesz do wyznaczonego celu ! :thumbsup_anim:

kalifx >>> mnie tez brakuje tych 2 mm ;)

Honza71 >>> Dive Master 500 od SWISS Military dla mnie osobiście jest bardzo podobny do Breitlinga .. . Jaki tem jest werk w dive master ?? ETA2824 ?

cody >>>> masz nocną fotkę

post-6644-1251147219.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...