bohush Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Tak už jsou doma, no prostě krása. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
bandicoot Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Suma jsou parádní, gratuluju. Ať ti vydrží...
Dantechno Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Suma se ted nejak rozjeli , myslim ze jedny jsou na ceste k dalsimu majiteli.
bohush Posted August 26, 2009 Author Report Posted August 26, 2009 blahopreju! ja chtel cerny, mam modry... a nelituju! Díky všem, já chtěl modrý, mám černý, byly za lepší peníz, zatím taky nelituju:-)
kubson Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 ta první fotka se mi moc líbí! hoďky samo taky ať slouží..
cody Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Super trefa Jednou je taky musim alespon vyzkouset. At dlouho slouzi a koukni po nejakem peknem remenu pro prilozitostne pomazleni.
jiriskopal68 Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Suma se ted nejak rozjeli , myslim ze jedny jsou na ceste k dalsimu majiteli. Jo jo právě ke mně takže mě tady moc neprovokujte , ale jinak gratuluji, moc pěkná fotka.Kde jsi je koupil?
bohush Posted August 27, 2009 Author Report Posted August 27, 2009 Jo jo právě ke mně takže mě tady moc neprovokujte , ale jinak gratuluji, moc pěkná fotka.Kde jsi je koupil? Wus forum, jako BNIB, přičemž je taiwanský prodejce poslal jako used, za což mu patří dík, stejně tak dámám na celnici za vstřícnost.
bohush Posted September 23, 2009 Author Report Posted September 23, 2009 Tak jsem si dnes trochu hrál a nabastlil na suma o 2 mm širší tah ze Samurajů, samo mezi ušima mají pořád 20 mm, ale těch 20 má teď tah po celé délce. Sám nevím jestli se mi to má líbit, nebo ne, je to nezvyk, hodinky jsou teď ještě těžší a celek mohutnější, ten úzký origo tah zase zdůraňuje velikost hodinek, na chvilku to ponosím a uvidíme. Jak se to pozdává vám? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
tombed Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 jo, mě se to líbí... nejen proto, že samuraie "žeru" a líbí se mi jejich tah 20/20. Suma jsou moc pěkné, ale zúžující se tah, které nemusím obecně, je v kombinaci k masivnosti pouzdra v mých očích trochu degradoval.
lolohh Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 jo, mě se to líbí... nejen proto, že samuraie "žeru" a líbí se mi jejich tah 20/20. Suma jsou moc pěkné, ale zúžující se tah, které nemusím obecně, je v kombinaci k masivnosti pouzdra v mých očích trochu degradoval. Pokud si to dobře pamatuju, tak Suma mají tah 20/20, Samuraje mají 22/20mm. Nebo se pletu?
bohush Posted September 23, 2009 Author Report Posted September 23, 2009 Pokud si to dobře pamatuju, tak Suma mají tah 20/20, Samuraje mají 22/20mm. Nebo se pletu? Samuraje souhlasí, Sumo 20/18
tombed Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 (edited) Pokud si to dobře pamatuju, tak Suma mají tah 20/20, Samuraje mají 22/20mm. Nebo se pletu? lolohh: nepleteš, teď jsem si to přeměřil, ani mi to nepřišlo... půjdu si nechat předepsat silnější brýle ale za tím nepoměrem: velikost pouzdra x tah u Suma si stojím... EDIT: doplnění Edited September 23, 2009 by tombed
lolohh Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 lolohh: nepleteš, teď jsem si to přeměřil, ani mi to nepřišlo... půjdu si nechat předepsat silnější brýle ale za tím nepoměrem: velikost pouzdra x tah u Suma si stojím... EDIT: doplnění Nepoměr šířky (nebo z mého pohledu úzkosti) tahu a pouzdra byl jediný důvod, proč jsem dal Suma pryč. Kdyby tam byl tah 22mm široký, tak bych je neprodával. Samuraje souhlasí, Sumo 20/18 Jseš si těma Sumama jist?
Guest YPO Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 tak či tak, tah na sumo je hezčí - pro mne je to krok nepochopitelným směrem
bohush Posted September 23, 2009 Author Report Posted September 23, 2009 Nepoměr šířky (nebo z mého pohledu úzkosti) tahu a pouzdra byl jediný důvod, proč jsem dal Suma pryč. Kdyby tam byl tah 22mm široký, tak bych je neprodával. Jseš si těma Sumama jist? Jojo, mám ty tahy oba před sebou, ostatně změř si to pravítkem na monitoru z té poslední fotky, Suma jsou užší. tak či tak, tah na sumo je hezčí - pro mne je to krok nepochopitelným směrem Asi jo, mám to na ruce 2 hodiny a taky mě to nějak nebere, naštěstí vrácení do původního stavu je otázka 2 minut.
bandicoot Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Sirka tahu na Samurajich je 22/20 a zuzuje se skokovite. Suma maji tah imho 20/19. Ac se to mnohym nezda podle meho oka se velmi nepatrne prubezne zuzuje. Rozhodne ale neni uzky, k velikosti pouzdra je akorat. Na noseni je uzsi tah take lepsi (coz vi treba i u Rolexu, mrknete na dipsicka). Pokud tah na Sumech neco degraduje, tak je to prilis napadne vybrouseni dilku tahu z jednoho kusu oceli. Kdyby byl clanek sesazeny ze trech kusu, byl by to nejlepsi tah na hodinkach teto cenove kategorie.
tombed Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 tak či tak, tah na sumo je hezčí - pro mne je to krok nepochopitelným směrem joó? mě se teda vím líbí tah samuraiů... ale teď jsem zjistil, že potřebuju silnější brýle, tak pro tenhle tah není můj hlas plnohodnotný...
Guest YPO Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 joó? mě se teda vím líbí tah samuraiů... ale teď jsem zjistil, že potřebuju silnější brýle, tak pro tenhle tah není můj hlas plnohodnotný... tak nebudeme si nic nalhávat - sumo je o kousek někde jinde něž samurai a celkem nechápu proč je někdo ochotný za ten komplet plech dát nesmyslné částky jenom pro to, že už se nevyrábí a jsou "vzácné"
Recommended Posts