JanC Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Určitě jsou, odchylka u mechanik v řádu sekund je více než příznivá, tolerance je až v řádu 10s. Já osobně to moc nesleduji, jak to střídám, tak se zastaví a potom nastavuji znova...
Don2008 Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Rozhodol som sa, vyskúšať si niečo z Japonskej produkcie a výber padol na hodinky od Seika, konkrétne automaty Seiko 5 Aviator. Bol som priíjemne prekvapený kvalitou spracovania pri hodinkách tejto cenovej kategórie. Jediné čo mi trochu prekáža ja hlučnosť hodiniek pri samonáťahu.
JanC Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 Moc pěkné hodinky, tam poslední fotka je opravdu dobrá. Celkově pěkné hodinky na ven...
chandler Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 dnes jsem si na poště vyzvedl balíček ze Singapuru, tak mám radost. pořád jsem pokukoval po nějakých klasikách, automatech. vzhledem ke zdejší dobré pověsti, nepřeberného množství variant a cenové dostupnosti SEIKO5 padla volba právě na ně. dlouho jsem vybíral, nechtěl se unáhlit a nakonec jsem zvolil typ SNZF11K1. přijdou mi jako dobrý kompromis - něco mezi monstrama a oblekovkama , zkrátka na běžné nošení, ke každé příležitosti. objednával jsem 12.8. na http://chronograph.com/store/mli_viewItem.asp?idproduct=2695. a vzhledem k tomu, že se asi týden zdržely na celnici, tak je to celkem rychlost. první dojem se veskrze pozitivní, perfektní zpracování, články tahu z masivní oceli..splňují přesně to, co jsem očekával. velká spokojenost také s prodejcem, hlavně díky velkému výběru a vstřícné a rychlé komunikaci emailem. možná by se jinde daly sehnat i levněji, nicméně je to pořád výborná cena ve srovnání českými prodejci - navíc tento typ jsem u nás ani nenašel. posílám pár fotek hned po vybalení - na jedné je srovnání velikosti s Casio edifice EFA-118. jinak skvělé fotky jsou tady: http://www.flickr.com/photos/38490771@N03/tags/snzf11k1/ nadhera, a ta luminiscencni fotka je proste luxus... blahopreju...
Andrej74 Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 dnes jsem si na poště vyzvedl balíček ze Singapuru, tak mám radost. pořád jsem pokukoval po nějakých klasikách, automatech. vzhledem ke zdejší dobré pověsti, nepřeberného množství variant a cenové dostupnosti SEIKO5 padla volba právě na ně. dlouho jsem vybíral, nechtěl se unáhlit a nakonec jsem zvolil typ SNZF11K1. přijdou mi jako dobrý kompromis - něco mezi monstrama a oblekovkama , zkrátka na běžné nošení, ke každé příležitosti. objednával jsem 12.8. na http://chronograph.com/store/mli_viewItem.asp?idproduct=2695. a vzhledem k tomu, že se asi týden zdržely na celnici, tak je to celkem rychlost. první dojem se veskrze pozitivní, perfektní zpracování, články tahu z masivní oceli..splňují přesně to, co jsem očekával. velká spokojenost také s prodejcem, hlavně díky velkému výběru a vstřícné a rychlé komunikaci emailem. možná by se jinde daly sehnat i levněji, nicméně je to pořád výborná cena ve srovnání českými prodejci - navíc tento typ jsem u nás ani nenašel. posílám pár fotek hned po vybalení - na jedné je srovnání velikosti s Casio edifice EFA-118. jinak skvělé fotky jsou tady: http://www.flickr.com/photos/38490771@N03/tags/snzf11k1/ Ja sa na ne tiez tesim, tento tyzden pridu v ciernom prevedeni skusim porovnat so Seamastrom
bohus76 Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Čím víc sleduju Seika,tím víc si je dokážu představit na své ruce,asi s tím budu muset něco udělat.
Vlado Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 neviem co sa vam na nich paci..obycajne seika...
bohus76 Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 neviem co sa vam na nich paci..obycajne seika... I primky jsou naprosto obyčejné hodinky.A co bys chtěl,hned hodinky za půl melounu?
instant Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 neviem co sa vam na nich paci..obycajne seika... a, pan bude zrejme nihilista..
bohus76 Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Paci sa ta jednoduchost... Souhlas,mám rád jednoduché a funkční
Andrej74 Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Po cca tyzdnovej pauze som vytiahol seika maju kaliber 7S36B - ale idu popredu nejakych 9 min za hodinu !!! zase k hodinarovi ? alebo som ich zle nastartoval ? neviem...
SUBO Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 (upraveno) Servus,takze upravujem:chod hodiniek SEIKO SNZD13K1 sa vyrazne zlepsil nosim ich kazdy den-na noc odkladam a odchylka je za 18dni -1min05sec. cca -3.6sec ak sa nemylim Upraveno 24. ledna 2010 uživatelem SUBO
lub Odesláno 29. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2010 tak jsem vyměnil tah za kožený řemen - řekl bych, že to celkem ujde..aspoň trochu změna.
Petr77 Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2010 Rozhodne jsou na tom remenu hezci. Koupil jsem od stejneho zdroje uz tri kousky Seiko, ale jedna se o Quartzky. Jakou maji ty automaty odchylku? At slouzi a ten zivot s nimi tolik neleti ...Petr77
SaKaL Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Odesláno 5. června 2010 Bílá niť + bílý ciferníkČerná kůže + černá lunetaBlack and white = dobrá volba! P.S. Co je to za řemen?
lub Odesláno 6. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2010 SaKaL - noname řemen z ebay na NATO strapu:
SaKaL Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 SaKaL - noname řemen z ebay na NATO strapu: to lub - NATO strap nic moc ;-) Ten z eBay je lepšííí...
nickolas Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Odesláno 22. října 2010 néééé, já tady prostě nebudu chodit...to už se fakt nedá...nejen, že se se mnou přestává bavit moje manželka (ono to není vždycky na škodu), ale už mi nadává i kolega, protože se s ním přestala bavit ta jeho :-) říkal jsem si, že mám vybráno - Seiko 5 Atlas, ale tyhle Sporty vypadají taky prďácky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se