Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Určitě jsou, odchylka u mechanik v řádu sekund je více než příznivá, tolerance je až v řádu 10s. Já osobně to moc nesleduji, jak to střídám, tak se zastaví a potom nastavuji znova...

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Rozhodol som sa, vyskúšať si niečo z Japonskej produkcie a výber padol na hodinky od Seika, konkrétne automaty Seiko 5 Aviator. Bol som priíjemne prekvapený kvalitou spracovania pri hodinkách tejto cenovej kategórie. Jediné čo mi trochu prekáža ja hlučnosť hodiniek pri samonáťahu.

post-9526-1262105373.jpg

post-9526-1262105379.jpg

post-9526-1262105385.jpg

post-9526-1262105390.jpg

Odesláno
dnes jsem si na poště vyzvedl balíček ze Singapuru, tak mám radost.

pořád jsem pokukoval po nějakých klasikách, automatech. vzhledem ke zdejší dobré pověsti, nepřeberného množství variant a cenové dostupnosti SEIKO5 padla volba právě na ně. dlouho jsem vybíral, nechtěl se unáhlit a nakonec jsem zvolil typ SNZF11K1. přijdou mi jako dobrý kompromis - něco mezi monstrama a oblekovkama :) , zkrátka na běžné nošení, ke každé příležitosti.

objednával jsem 12.8. na http://chronograph.com/store/mli_viewItem.asp?idproduct=2695. a vzhledem k tomu, že se asi týden zdržely na celnici, tak je to celkem rychlost.

první dojem se veskrze pozitivní, perfektní zpracování, články tahu z masivní oceli..splňují přesně to, co jsem očekával. velká spokojenost také s prodejcem, hlavně díky velkému výběru a vstřícné a rychlé komunikaci emailem. možná by se jinde daly sehnat i levněji, nicméně je to pořád výborná cena ve srovnání českými prodejci - navíc tento typ jsem u nás ani nenašel.

posílám pár fotek hned po vybalení - na jedné je srovnání velikosti s Casio edifice EFA-118.

jinak skvělé fotky jsou tady: http://www.flickr.com/photos/38490771@N03/tags/snzf11k1/

nadhera, a ta luminiscencni fotka je proste luxus... blahopreju...

Odesláno
dnes jsem si na poště vyzvedl balíček ze Singapuru, tak mám radost.

pořád jsem pokukoval po nějakých klasikách, automatech. vzhledem ke zdejší dobré pověsti, nepřeberného množství variant a cenové dostupnosti SEIKO5 padla volba právě na ně. dlouho jsem vybíral, nechtěl se unáhlit a nakonec jsem zvolil typ SNZF11K1. přijdou mi jako dobrý kompromis - něco mezi monstrama a oblekovkama :) , zkrátka na běžné nošení, ke každé příležitosti.

objednával jsem 12.8. na http://chronograph.com/store/mli_viewItem.asp?idproduct=2695. a vzhledem k tomu, že se asi týden zdržely na celnici, tak je to celkem rychlost.

první dojem se veskrze pozitivní, perfektní zpracování, články tahu z masivní oceli..splňují přesně to, co jsem očekával. velká spokojenost také s prodejcem, hlavně díky velkému výběru a vstřícné a rychlé komunikaci emailem. možná by se jinde daly sehnat i levněji, nicméně je to pořád výborná cena ve srovnání českými prodejci - navíc tento typ jsem u nás ani nenašel.

posílám pár fotek hned po vybalení - na jedné je srovnání velikosti s Casio edifice EFA-118.

jinak skvělé fotky jsou tady: http://www.flickr.com/photos/38490771@N03/tags/snzf11k1/

Ja sa na ne tiez tesim, tento tyzden pridu v ciernom prevedeni :thumbsup_anim:

skusim porovnat so Seamastrom :crying_anim02:

Odesláno
neviem co sa vam na nich paci..obycajne seika...

I primky jsou naprosto obyčejné hodinky.A co bys chtěl,hned hodinky za půl melounu?

Odesláno

Po cca tyzdnovej pauze som vytiahol seika maju kaliber 7S36B - ale idu popredu nejakych 9 min za hodinu !!! zase k hodinarovi ? alebo som ich zle nastartoval ? neviem...

Odesláno (upraveno)

Servus,takze upravujem:chod hodiniek SEIKO SNZD13K1 sa vyrazne zlepsil nosim ich kazdy den-na noc odkladam a odchylka je za 18dni -1min05sec. cca -3.6sec ak sa nemylim :)

post-10152-1264340669.jpg

post-10152-1264340679.jpg

post-10152-1264340685.jpg

Upraveno uživatelem SUBO
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Rozhodne jsou na tom remenu hezci. Koupil jsem od stejneho zdroje uz tri kousky Seiko, ale jedna se o Quartzky. Jakou maji ty automaty odchylku? At slouzi a ten zivot s nimi tolik neleti :) ...Petr77

• po měsíci...
Odesláno

Bílá niť + bílý ciferník

Černá kůže + černá luneta

Black and white = dobrá volba!

P.S. Co je to za řemen?

Odesláno

SaKaL - noname řemen z ebay -_-

na NATO strapu:

to lub - NATO strap nic moc ;-)

Ten z eBay je lepšííí...

• po měsících...
Odesláno

néééé, já tady prostě nebudu chodit...to už se fakt nedá...nejen, že se se mnou přestává bavit moje manželka (ono to není vždycky na škodu), ale už mi nadává i kolega, protože se s ním přestala bavit ta jeho :-)

říkal jsem si, že mám vybráno - Seiko 5 Atlas, ale tyhle Sporty vypadají taky prďácky...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...