Dantechno Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 (upraveno) Když mám naloženo strojení a zimní bundu, tak už nevychází" myslel, jsem, že bude existovat nějáký systém k prodloužení, nebylo by to přeci tak složité vyrobit. No nic, seženu delší tah, který ovšem v létě bude asi zbytečný:-) A co ty nastavce na NATO strap? Upraveno 22. prosince 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Ty nastavce vypadaji velmi podarene :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frantar Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Při hledání narozeninového dárku jsem se dostal až na toto fórum a rázem se z nápadu nechat si nadělit nějaké levnější automaty stala jistota, že chci G-Shock. Na 99% jsem už rozhodnut pro Riseman GW-9200, půl procenta jsou oranžové rescue Risemany a půl procenta ještě má starší model "Casio G-Shock Riseman DW-9100 YJ-9T Men in Yellow", který jsem našel naebayi. Čím dál víc se mi ale zdá, že by to bylo skoro "znesvěcení" používat je jako hodinky pro každý den, že by je prostě nějaký sběratel ocenil více. BTW Sjors má ve sbírce černou verzi. Každopádně díky moc za celé toto fórum. Jsou tu užitečné rady a super počtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Sjors je má všechny A nejen on....a osobně bych Ti doporučil právě ty MIY.......určitě jsou velmi neotřelé,budí pozornost a vypadají líp,než lajna 9200. Rozhodně bych na to nekoukal jako na znesvěcení.....!!!!! Vítej a věřím,že rozšíříš řady příznivců G-shocků....to nejsou jen hodinky,to je životní styl EDIT - anebo ještě počkej a kup Risemany v modré G-9200BL-2DR Blue Riseman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Tak tyhle jsou echt eckelhaft Gile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frantar Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 MIY vypadají úžasně, jenom nevím jestli nejsou mimo finanční limit. Budu to muset zjistit. Ty modré jsou taky super. Nevíš jestli budou i v rádiem řízené verzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 4 Dantechno....černá je fádní 4 Frantar - netuším,uvidíme,až vylezou.Zatím se jen spekuluje(respektive,nic jiného,než spekulace,jsem nečetl). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 4 Dantechno....černá je fádní si vyber - černý s rádiem, nebo za stejnou cenu hezčí variantu MS bez rádia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Nejlepsi jsou podle me cerny + radio a solarecek,ale chybu clovek asi neudela u zadny verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 si vyber - černý s rádiem, nebo za stejnou cenu hezčí variantu MS bez rádia... Tak to já bych doporučil černý s rádiem každopádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Tak to já bych doporučil černý s rádiem každopádně. já taky. u těch druhých by mě vadila skutečnost, že mám tenhle funkcema nabušenej model ochuzenej o důležitou vychytávku, která by tam být mohla. ale jsou pěkný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 (upraveno) Zdravím Rád bych se zeptal majitelů těchto hodinek na pár věcí ohledně funkce výškoměru. Tenhle časoměr by u mě plnil funkci měřiče nastoupaných metrů na kole. Musel bych si vystačit s režimem záznamu až 10 hodin, bohužel jen s 2 minutovým intervalem (což by se ještě dalo přkousnout, protože jezdím na silničce). Chápu správně, že se musí zapnout funkce záznamu a spustit? Nebo to ukládá do paměti automaticky? A je potom možnost zobrazení hodin (v režimu výškoměru údajně neukazují čas), kdy měření výškoměru běží "na pozadí" a na konci jízdy by se dala data přečíst? Po skoro deseti letech jsem z kola odmotoval tachometr a tak bych i nadále potřeboval něco, co by mi ukazovalo na zápěstí čas bez nutnosti přepínání čudlíků. Koupi nových hodinek si musím zdůvodnit použitelnosti na kolo, protože to je můj hlavní žrout financí. Díky za odpovědi a přeju příjemný zbytek dne. Upraveno 7. ledna 2010 uživatelem nooski Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frantar Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Tak jsem dneska viděl GW-9200 naživo a moc se mi líbí. Jsou menší než jsem čekal, což je dobře, a překvapilo mne, že mají celkem malé číslice v prostřední řadě, což až tak dobře není, ale zatím na ně vidím v pohodě. ;-) Asi mám vybráno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Holeček Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 Zdravím Rád bych se zeptal majitelů těchto hodinek na pár věcí ohledně funkce výškoměru. Tenhle časoměr by u mě plnil funkci měřiče nastoupaných metrů na kole. Musel bych si vystačit s režimem záznamu až 10 hodin, bohužel jen s 2 minutovým intervalem (což by se ještě dalo přkousnout, protože jezdím na silničce). Chápu správně, že se musí zapnout funkce záznamu a spustit? Nebo to ukládá do paměti automaticky? A je potom možnost zobrazení hodin (v režimu výškoměru údajně neukazují čas), kdy měření výškoměru běží "na pozadí" a na konci jízdy by se dala data přečíst? Po skoro deseti letech jsem z kola odmotoval tachometr a tak bych i nadále potřeboval něco, co by mi ukazovalo na zápěstí čas bez nutnosti přepínání čudlíků. Koupi nových hodinek si musím zdůvodnit použitelnosti na kolo, protože to je můj hlavní žrout financí. Díky za odpovědi a přeju příjemný zbytek dne. Ahoj, funkce zaznamu se spousti a zastavuje rucne. Vyskomer umi bezet na pozadi, takze se muzes prepnout do modu casu (spusteny zaznam je pak signalizovan malym blikajicim REC). Na vypnuti zaznamu se samozrejme musis prepnout zpatky do modu vyskomeru (jeden stisk tlacitka). Data se pak daji v modu dat kdykoli precist... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 Díky Honzo moc! Konečně to mám potvrzené :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Holeček Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 Díky Honzo moc! Konečně to mám potvrzené :-) Rado se stalo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4JKL Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Mám ich síce len 6 dní, ale som absolútne spokojný. Za tú cenu bezkonkurenčná úžitková hodnota. Jediná vec, čo mi trošičku vadí, sú na môj vkus trochu slabé zvukové znamenia. Ten budík by ma asi nezobudil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysho Odesláno 4. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2010 Nevie mi niekto poradit, kde ich na SK/CZ kupim najlacnejsie? Na internete som zatial nasiel najnizsiu cenu 181?, v Kosiciach v Casio predajni stoja 199?. Najlepsie nejaky seriozny, spolahlivy (odskusany) e-shop. Zo zahranicia to objednavat nechcem (jedine, ak by platila medzinarodna zaruka a dalo by sa to vyreklamovat aj v SK/CZ Casio stredisku, ako to ma napr. DELL). Vdaka.. PS: Googlim, googlim, ale nemam skusenosti so ziadnym eshopom tohoto typu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corpse Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2010 ehodinky.sk, davaju tam zlavu na isic az 10% ale co pozeram tak nejak zdrazeli, tak asi cena 181 bude jedna z najnizsich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysho Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 Nakoniec som sam seba ukecal, ze si ich objednam zo zahranicia, kedze ten rozdiel nie je maly (50-80?). Na ebay-i je ich vela z Hong-Kongu a Singapuru, ale v to velmi doveru nemam, nechcem totizto dostat nejaky fake za $150 (z HK a Thajska som kupoval nejake veci a stale to boli klasicke cinske vyrobky, od ich mp4 prehravacov, cez "DC" tricka az po dualsim telefony... stale som vsak cakal to, co prislo, nie, ze by som napr. cakal Nokiu a dosiel mi nejaky "Nokus" a podobne. S nakupom hodiniek od nich skusenosti nemam, ale ked maju 98-100% feedbacky, tak velmi v to doveru nemam, i ked im mozno iba krivdim). Co by ste mi odporucili? Resp. ma niekto skusenost s nakupom G-Shockov z Azie (HK/Singapur) prostrednictvom ebay? Ď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se