Přejít na obsah

CASIO G-SHOCK RISEMAN G-9200-1

African

Doporučené příspěvky

Když mám naloženo strojení a zimní bundu, tak už nevychází" myslel, jsem, že bude existovat nějáký systém k prodloužení, nebylo by to přeci tak složité vyrobit. No nic, seženu delší tah, který ovšem v létě bude asi zbytečný:-)

A co ty nastavce na NATO strap?

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Při hledání narozeninového dárku jsem se dostal až na toto fórum a rázem se z nápadu nechat si nadělit nějaké levnější automaty stala jistota, že chci G-Shock. Na 99% jsem už rozhodnut pro Riseman GW-9200, půl procenta jsou oranžové rescue Risemany a půl procenta ještě má starší model "Casio G-Shock Riseman DW-9100 YJ-9T Men in Yellow", který jsem našel naebayi. Čím dál víc se mi ale zdá, že by to bylo skoro "znesvěcení" používat je jako hodinky pro každý den, že by je prostě nějaký sběratel ocenil více. BTW Sjors má ve sbírce černou verzi.

Každopádně díky moc za celé toto fórum. Jsou tu užitečné rady a super počtení.

Odkaz ke komentáři

Sjors je má všechny :lol: A nejen on....a osobně bych Ti doporučil právě ty MIY.......určitě jsou velmi neotřelé,budí pozornost a vypadají líp,než lajna 9200. Rozhodně bych na to nekoukal jako na znesvěcení.....!!!!!

Vítej a věřím,že rozšíříš řady příznivců G-shocků....to nejsou jen hodinky,to je životní styl :)

EDIT - anebo ještě počkej a kup Risemany v modré ;)

G-9200BL-2DR Blue Riseman

post-1110-1262841948.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdravím

Rád bych se zeptal majitelů těchto hodinek na pár věcí ohledně funkce výškoměru. Tenhle časoměr by u mě plnil funkci měřiče nastoupaných metrů na kole. Musel bych si vystačit s režimem záznamu až 10 hodin, bohužel jen s 2 minutovým intervalem (což by se ještě dalo přkousnout, protože jezdím na silničce). Chápu správně, že se musí zapnout funkce záznamu a spustit? Nebo to ukládá do paměti automaticky? A je potom možnost zobrazení hodin (v režimu výškoměru údajně neukazují čas), kdy měření výškoměru běží "na pozadí" a na konci jízdy by se dala data přečíst? Po skoro deseti letech jsem z kola odmotoval tachometr a tak bych i nadále potřeboval něco, co by mi ukazovalo na zápěstí čas bez nutnosti přepínání čudlíků.

Koupi nových hodinek si musím zdůvodnit použitelnosti na kolo, protože to je můj hlavní žrout financí.

Díky za odpovědi a přeju příjemný zbytek dne.

Upraveno uživatelem nooski
Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska viděl GW-9200 naživo a moc se mi líbí. Jsou menší než jsem čekal, což je dobře, a překvapilo mne, že mají celkem malé číslice v prostřední řadě, což až tak dobře není, ale zatím na ně vidím v pohodě. ;-)

Asi mám vybráno...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Zdravím

Rád bych se zeptal majitelů těchto hodinek na pár věcí ohledně funkce výškoměru. Tenhle časoměr by u mě plnil funkci měřiče nastoupaných metrů na kole. Musel bych si vystačit s režimem záznamu až 10 hodin, bohužel jen s 2 minutovým intervalem (což by se ještě dalo přkousnout, protože jezdím na silničce). Chápu správně, že se musí zapnout funkce záznamu a spustit? Nebo to ukládá do paměti automaticky? A je potom možnost zobrazení hodin (v režimu výškoměru údajně neukazují čas), kdy měření výškoměru běží "na pozadí" a na konci jízdy by se dala data přečíst? Po skoro deseti letech jsem z kola odmotoval tachometr a tak bych i nadále potřeboval něco, co by mi ukazovalo na zápěstí čas bez nutnosti přepínání čudlíků.

Koupi nových hodinek si musím zdůvodnit použitelnosti na kolo, protože to je můj hlavní žrout financí.

Díky za odpovědi a přeju příjemný zbytek dne.

Ahoj, funkce zaznamu se spousti a zastavuje rucne. Vyskomer umi bezet na pozadi, takze se muzes prepnout do modu casu (spusteny zaznam je pak signalizovan malym blikajicim REC). Na vypnuti zaznamu se samozrejme musis prepnout zpatky do modu vyskomeru (jeden stisk tlacitka). Data se pak daji v modu dat kdykoli precist...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Nevie mi niekto poradit, kde ich na SK/CZ kupim najlacnejsie? Na internete som zatial nasiel najnizsiu cenu 181?, v Kosiciach v Casio predajni stoja 199?. Najlepsie nejaky seriozny, spolahlivy (odskusany) e-shop. Zo zahranicia to objednavat nechcem (jedine, ak by platila medzinarodna zaruka a dalo by sa to vyreklamovat aj v SK/CZ Casio stredisku, ako to ma napr. DELL). Vdaka..

PS: Googlim, googlim, ale nemam skusenosti so ziadnym eshopom tohoto typu :)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Nakoniec som sam seba ukecal, ze si ich objednam zo zahranicia, kedze ten rozdiel nie je maly (50-80?). Na ebay-i je ich vela z Hong-Kongu a Singapuru, ale v to velmi doveru nemam, nechcem totizto dostat nejaky fake za $150 (z HK a Thajska som kupoval nejake veci a stale to boli klasicke cinske vyrobky, od ich mp4 prehravacov, cez "DC" tricka az po dualsim telefony... stale som vsak cakal to, co prislo, nie, ze by som napr. cakal Nokiu a dosiel mi nejaky "Nokus" a podobne. S nakupom hodiniek od nich skusenosti nemam, ale ked maju 98-100% feedbacky, tak velmi v to doveru nemam, i ked im mozno iba krivdim). Co by ste mi odporucili? Resp. ma niekto skusenost s nakupom G-Shockov z Azie (HK/Singapur) prostrednictvom ebay? Ď.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...