AdamCZ Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 (upraveno) Zdravím všechny příznivce značky, nakonec jsem neodolal a pokusím se přispět svou troškou do mlýna - jak se praví. Co říkáte, sice už něco pamatují, ale stále vypadají zajímavě?! Myslím, že svými rozměry, výška 14mm a průměr 40mm taky neurazí. Upraveno 31. srpna 2009 uživatelem AdamCZ
AdamCZ Odesláno 31. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Jakubisko napsal: Tvrdacke hodinky! Titan? Děkuji za kladné ohodnocení. Jedná se o ocelové pouzdo, ale titanovým bych rozhodně nepohrdl.
lolohh Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 MYslím, že ti sednou na ruku naprosto dokonale! Jen ten tah se mi zdá nějakej zařízlej, ale to je samozřejmě dle chuti každého.
gougy Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 lolohh napsal: MYslím, že ti sednou na ruku naprosto dokonale! Jen ten tah se mi zdá nějakej zařízlej, ale to je samozřejmě dle chuti každého. +1 sedí Ti náramně
Pavel K. Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Nádhera, gratuluju k parádním hodinkám. Snad se takových taky někdy dočkám. Jo a tah nosím taky napevno
AdamCZ Odesláno 31. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Pavel K. napsal: Nádhera, gratuluju k parádním hodinkám. Snad se takových taky někdy dočkám. Jo a tah nosím taky napevno Děkuji, děkuji, za Vaše názory. Dle mého ten tah musí být spíše napevno, ty hodinky něco váží, takže mít ho volně není úplně ideální.
Peta-Biker Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Adam: Srdečná gratulace, Fortis je srdcovka , mají nezaměnitelné kouzlo a sedí Ti na ruce krásně
Erendil Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Taky se připojuji ke gratulacím. Moc pěkný hodinky.
XXXfazerXXX Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Ano,ano,ano...........naprosto sohlasim s nazorem zkusenejsich kolegu...gratulace
speedmaster Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Moc pekne. Na fotce skutecne vypadaji, jako z titanu, ale asi to dela jen svetlo. Dobra volba.
Baker Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 speedmaster napsal: Na fotce skutecne vypadaji, jako z titanu, ale asi to dela jen svetlo. Nebo piskovane pouzdro.
Hasňa Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Ale jo, fakt moc pekne hodinky. Ta fotka vysla velmi pekne. A sedi perfektne.
AdamCZ Odesláno 6. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2009 Jak jsem již psal, hodinky už nějaký pátek mám a kupoval jsem je kdysi na dovolené ve Švýcarsku, ale teď jste mi dali brouka do hlavy s tím titanem. Pamatuju si, že levné teda nebyly, ale zato krásné a to rozhodlo při výběru. Vždy jsem měl zafixované, že to titan není, ale teď když nad tím uvažuju tak si nejsem vůbec jistý. Stejně je budu muset nechat vyčistit, tak se pak budu u hodináře informovat, jestli jsem celou dobu nežil v omylu Nebo pokud existuje způsob jak to ověřit?
Viktor Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 AdamCZ napsal: Nebo pokud existuje způsob jak to ověřit? Je to na nich zpravidla napsaný. Mrkni na dýnko.
jardab Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 Čau chlape,vybral sis výborně.Mám je taky jen o něco mladší a jsem s nima naprosto spokojen.Tak ať ti slouží a tady jsou ty moje
AdamCZ Odesláno 7. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2009 jardab napsal: Čau chlape,vybral sis výborně.Mám je taky jen o něco mladší a jsem s nima naprosto spokojen.Tak ať ti slouží a tady jsou ty moje Pěkný kousek! Koukám, že jsi z Valašska, já jsem zrovna teďka z Valašských Klobouků vrátil
vlamor Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Baker napsal: Nebo piskovane pouzdro. Titanové nebudú, o týchto som dostal info, že je to PVD-úprava a na fotkách to vyzerá rovnako:
STRAPATONI Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Jsou to moc pěkné hodinky,taky je vlastním.Na ruce vypadají velmi dobře,kjelikož jsou vysoké.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se