Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím všechny příznivce značky, nakonec jsem neodolal a pokusím se přispět svou troškou do mlýna - jak se praví. Co říkáte, sice už něco pamatují, ale stále vypadají zajímavě?! Myslím, že svými rozměry, výška 14mm a průměr 40mm taky neurazí. :)

post-5133-1251725329.jpg

post-5133-1251725351.jpg

Upraveno uživatelem AdamCZ
Odesláno
  lolohh napsal:
MYslím, že ti sednou na ruku naprosto dokonale! Jen ten tah se mi zdá nějakej zařízlej, ale to je samozřejmě dle chuti každého.

+1 sedí Ti náramně :)

Odesláno
  Pavel K. napsal:
Nádhera, gratuluju k parádním hodinkám.

Snad se takových taky někdy dočkám. Jo a tah nosím taky napevno :)

Děkuji, děkuji, za Vaše názory. Dle mého ten tah musí být spíše napevno, ty hodinky něco váží, takže mít ho volně není úplně ideální.

Odesláno

Jak jsem již psal, hodinky už nějaký pátek mám a kupoval jsem je kdysi na dovolené ve Švýcarsku, ale teď jste mi dali brouka do hlavy s tím titanem. Pamatuju si, že levné teda nebyly, ale zato krásné a to rozhodlo při výběru. Vždy jsem měl zafixované, že to titan není, ale teď když nad tím uvažuju tak si nejsem vůbec jistý. Stejně je budu muset nechat vyčistit, tak se pak budu u hodináře informovat, jestli jsem celou dobu nežil v omylu :whistling:

Nebo pokud existuje způsob jak to ověřit?

Odesláno
  jardab napsal:
Čau chlape,vybral sis výborně.Mám je taky jen o něco mladší a jsem s nima naprosto spokojen.Tak ať ti slouží a tady jsou ty moje

Pěkný kousek! Koukám, že jsi z Valašska, já jsem zrovna teďka z Valašských Klobouků vrátil :rolleyes:

Odesláno
  Baker napsal:
Nebo piskovane pouzdro.

Titanové nebudú, o týchto som dostal info, že je to PVD-úprava a na fotkách to vyzerá rovnako:

post-3792-1252351500.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...