Hasič Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 kluci vy máte kliku .... já neska viděl jenom posranej záchod ....třeba to bude zejtra lepčí .....nemám prostě štěstí .... noTy woe Ypo, tobe uz sverili ten bus , co ma vlastni hajzl? Teee kariera ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fed_ex Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Ve středu jsem měl štěstí - náš technický ředitel bílé Rolex Daytona a CFO Breitlingy v limitce 1000 ks, základ vypadal jako Navitimery.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Rolex gmt na ruke chirurga ktory neskor do mna vyrezal tri diery, do jednej napchal kameru a do zvysnych nejake tooly...len docasne samozrejme...mal som z neho dobry pocit, tie rolexy som bral ako znacku kvality. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Dnes v kaviarni Novy Svet v Prahe - majitel na ruke bud klasicke AP Royal Oak na tahu, alebo Hublot Titanium...prisli mi na nom trosku velke, tak to moze byt kludne ten Hublot, kedze ma 45mm. Zeby niekto miestny? F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doth Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Omrgy PO na gumě při obědě u vedlejšího stolu v KFC na D11. Budu si je muset zase koupit.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Přátelé, kdo byl dneska kolem 4. odpoledne u Frýdla na Florenci nechat si zrenovovat stará Seika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Dnes k nám dorazili pánové ze SAPu a jeden z nich měl na ruce GMT Master s modro-černou lunetou. Překvapilo mě, jak působily masivně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Clovek je prekvapenej, v cem nekteri lidi vylezou na ulici. Ted v metru, pohledna blondynka, ale v teplakach a gumakach vypadala, jak kdyby jela z JZD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 každý jeden čumí do telefónu ... Clovek je prekvapenej, v cem nekteri lidi vylezou na ulici. Ted v metru, pohledna blondynka, ale v teplakach a gumakach vypadala, jak kdyby jela z JZD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Asi sledujou, co dělaj akcie Applu Abych nebyl OT, tak minulý týden na jednání potencionální dodavatel Rolex GMT Master s černou lunetou...fajné univerzály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Je to tak, kazdej cumi do telefonu. Nejhorsi jsou ale lidi, co jdou po ulici a cumi do telefonu. Pak se divi, kdyz na ne clovek houkne aby do nej nevrazili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 nahodou je to kocka:) vypada jak Samatha z toho serialu:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Pekna byla, ale ten ohoz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 A týká se to nějak hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Dneska na vyšetření pan ortoped černý suby. Koukal jsem spíš po hodinkách než abych poslouchal jeho rady, poprvé jsem viděl rolex naživo (ne za sklem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Dnes ráno v tramvaji na Evropské směrem na kulaťák sympatický chlapík, na ruce černá monstra. Já jsem zrovna měl oranžová monstra.Prohozeno pár vět, chronomag sleduje, na více nebyl čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Přátelé, kdo byl dneska kolem 4. odpoledne u Frýdla na Florenci nechat si zrenovovat stará Seika? kurňa, jak nechal si zrenovovat stará Seika? Na webovkách už nějaký čas visí, že opravy kvůli vytíženosti nebere a já jak ten starej vůl poctivě čekám až to odstraní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Já to zkouším. Pokud to není nic složitého, tak mi to vezme i když má frmol. Ale renovace to nikdy nebyla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 díky za odpověď, tak tam taky pomažu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Dřív to fungovalo tak, že jsem zavolal přímo panu Frýdlovi, popsal mu o co mi jde a on mi řekl, kdy to mám přinést a jak dlouho asi budu čekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se