organic Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 pred chvilou u obeda - kolegyne mala Panerai Luminor Marina ... moc pekny pohlad Panerai na ženský jsou vždycky cool
JHonza Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 Dnes jsem v metru zahlédl Rolex like Invicty v bicoloru... a byly opravdu hnusný U bicoloru to snad ani jinak nemůže být
Tommy_PP Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 Dnes v advokatskej kancelarii klient a Omega Aqua Terra Quartz v bielom...decentne oblekovky
Chorche Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 U bicoloru to snad ani jinak nemůže být Rolády v bicoloru jsou náhodou naprosto parádní.
VintageLover Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 Bondovky ve FNKV, má je u nás jeden doktor, což mě vůbec nepřekvapuje
JHonza Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 Rolády v bicoloru jsou náhodou naprosto parádní. De gustibus non est disputandum.
dablik Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 vcera na zasedani prazskej bunky dymkarskeho klubu mal kamarat neskutocne velke Invicty. Priemer cez 50 mm. No a dalsi clen mi ukazal svoje vlastnorucne zrenovovane Primky, co ma tiez moc potesilo
Frantik Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 (upraveno) Nedavno tohle, ale bohuzel sem nevyfotil majitele, to musí bejt super řízek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. července 2012 uživatelem Frantik
VintageLover Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Nedavno tohle, ale bohuzel sem nevyfotil majitele, to musí bejt super řízek Že se připojím k debatě, u nás po Frýdku - Místku jezdí tohle GTR, folie má od firmy TINTEK, mají slušnou řádku zakázek (Gallarda, Murcielaga, Modeny, R8, M6, X6,......) Takové pěkné zrcadlo to je http://www.youtube.com/watch?v=tSQLpO4wnTE
Frantik Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Že se připojím k debatě, u nás po Frýdku - Místku jezdí tohle GTR, folie má od firmy TINTEK, mají slušnou řádku zakázek (Gallarda, Murcielaga, Modeny, R8, M6, X6,......) Takové pěkné zrcadlo to je http://www.youtube.com/watch?v=tSQLpO4wnTE Jojo, taky dobrej V Praze na Malostranskem namesti parkuje taky zlata Panamera, taky moc pekny
Harry Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Nedavno tohle, ale bohuzel sem nevyfotil majitele, to musí bejt super řízek Člověče já to viděl v pohybu, málem jsem si "ufejspalmoval" hlavu a řídila to nějaká ženská...
Frantik Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Člověče já to viděl v pohybu, málem jsem si "ufejspalmoval" hlavu a řídila to nějaká ženská... Tak to chápu
semi001 Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Před chvílí pán v McD Eden, viděl jsem jen kaučuk Breitling s trnovou sponou, model jsem neviděl. Ale na chvíli se zadíval na mé B. Že by někdo odsud ? :-)
Locque Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Foceno na rychlo telefonem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 (upraveno) Foceno na rychlo telefonem... Slušný, až na druhý pokus jsem chytl bigdate a ani na třetí pokus nevím, co je ten subdial/okýnko na půl pátý. Kdybych neviděl logo TH, tipoval bych to na Porsche Design. Upraveno 18. července 2012 uživatelem bandicoot
bandicoot Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 To je dual time ne? Nebo 12h sčítač chrona.
Dantechno Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Rucky chrona na nule jen hodinovka na ctyrce?
bandicoot Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Rucky chrona na nule jen hodinovka na ctyrce? Dobrý, máš bod.
Dantechno Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 (upraveno) Diky Upraveno 18. července 2012 uživatelem Dantechno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se