Chorche Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 Přiznejte se, kdo byl dneska ráno u zubaře v Kravařích a měl na ruce luxusní hodinky Calvaneo 1583 s turbem? :lol2: Měl je na pravé ruce?
Tower Of Power Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 O víkendu v Malešicích v Bille na nákupu chlapík v růžovém polu s Breitling Montbrillant. Že by někdo místní? Ale kozu jsem nepoužil, nebyla odvaha Takovych chronomagoru ze by bylo v Malesicich? Bydlim skoro vedle, ale Breitling jsem tam teda nevidel...jen Orisky na gume asi pred mesicem:) chlapik kolem triceti, kratasy, ksiltovka, s hezkou pritelkyni. Nebyl jsi to pro zmenu ty?
Chorche Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 Takovych chronomagoru ze by bylo v Malesicich? Bydlim skoro vedle, ale Breitling jsem tam teda nevidel...jen Orisky na gume asi pred mesicem:) chlapik kolem triceti, kratasy, ksiltovka, s hezkou pritelkyni. Nebyl jsi to pro zmenu ty? Všechno sedí, až na to, že z přítelkyně je manželka a že nemám Orisky Taky mě to překvapilo, moc tam toho k vidění není, kromě nepříjemných prodavaček.Tak dáme někdy sraz u lahůdek
emef Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 LLDčka dneska na Národce čekaly na tramvaj. Ale byl jsem tak utahanej z práce, že jsem si ani nevyndal z uší sluchátka, abych zjistil, jestli ten chlápek mluví česky. Ale podle igelitky, kterou měl v ruce, bych spíš řekl, že turista. Každopádně takhle na ulici moc pěkný hodinky na potkání.
Patejl07 Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 zrovna dneska jsem se koukal na aukru a nemuzu se rozhodnout, ktery model je nejlepsi. Ale jeste pockam na nejakou kolekci s biturbem No tak to rozhodně, ještě by měly obsahovat teploměr a barometr, ideální velikost 60mm, to by tepre bylo Měl je na pravé ruce? Bohužel neměl kraťasy
bedja Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Sem byl na procházce :-)..pěkný batůůžek Franto..
kloubik Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Dneska na obede v Sheratonu u vedlejsiho stolu PP Nautilus s touhle barvou ciferniku:
jungle Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Odesláno 25. července 2013 v neděli byl na Ruzyni hercules RAF, tak sme se zajeli mrknout a trošku pokecali s posádkou, pilot ve výcviku, mladej borec kolem 30 měl modrý breitling emergency.
Tommy_PP Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 Dnes podvecer na Rally-Tatry v Poprade Breitling Colt Quartz chrono.
Jiřina Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 Dnes v jedné optoce v Hranicích měl pán IWC Aquatimer v chronu. Někdo zdejší? )
Rodkopf Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 Stodolní, Sushi bar, potkal jsem kámoše, jehož kolegovi se narodil potomek...a firma je zřejmě dobrej oddíl - napočítal jsem asi 4x IWC, nejvíce se vyjímaly Portuguese 8 days s krémovým cifrem.
huhu4d Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 prave teraz na webe tento humus. v limitke no nekup tohttp://store.dieseltimeframes.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=33053&langId=-1&catalogId=21503&partNumber=DZ7262P
OLine Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 Du s mladó na procházku na místní lesní koupaliště (tzv. kulaťák) - opálený a na ruce Brajtle chrona na meshi. Koukal sem moc ale kozu sem se nezmohl.
sicq Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 včera v metru klučina okolo 25, hublot (asi classic fusion) se zelenými prvky... a ne, nebyly z egypta s quartzem uvnitř ...
Locque Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 včera v metru klučina okolo 25, hublot (asi classic fusion) se zelenými prvky... a ne, nebyly z egypta s quartzem uvnitř ... Takže modelem si jistej nejsi, ale tim, že byly košer jo?
Fishi Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 Včera jsem v práci objevil prvního člověka s hodinkama - omega planet ocean s oranžovou lunetou, kozu jsem nezkoušel
sicq Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 Takže modelem si jistej nejsi, ale tim, že byly košer jo? Neměly "klasický" škubavý chod totálních fejků za pár kaček, ale vrtěl se v nich průhledem strojek. Nicméně model jsem hned pak zkoušel dohledat na aktuálním Hublotím webu a nenašel jsem, proto jsme psal "asi"... Jestli máš nějaký tip (třeba že to je tradiční fake model), sem s ním, rád si rozšířím obzory - měly zlaté masivní pouzdro, tmavě šedý (skoro černý?) rubber strap, zelené prvky na displeji s průhledem, chronograf...
USER47 Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 Nebyla to nějaká takováhle nádhera? Na fejkařskejch stránkách to stojí okolo 300 dolarů a je v tom jakási čínská kopie valžuku 7750.
Ohm-Aztec Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 Včera na koncertě na chatě Jeskyňka u Javoříčka velmi pěkně vypadající ocelový ryby.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se