Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přiznejte se, kdo byl dneska ráno u zubaře v Kravařích a měl na ruce luxusní hodinky Calvaneo 1583 s turbem? :lol2: :lol2: :lol2:

Měl je na pravé ruce?

Odesláno

O víkendu v Malešicích v Bille na nákupu chlapík v růžovém polu s Breitling Montbrillant. Že by někdo místní? Ale kozu jsem nepoužil, nebyla odvaha :)

Takovych chronomagoru ze by bylo v Malesicich? Bydlim skoro vedle, ale Breitling jsem tam teda nevidel...jen Orisky na gume asi pred mesicem:) chlapik kolem triceti, kratasy, ksiltovka, s hezkou pritelkyni. Nebyl jsi to pro zmenu ty?:)

Odesláno

Takovych chronomagoru ze by bylo v Malesicich? Bydlim skoro vedle, ale Breitling jsem tam teda nevidel...jen Orisky na gume asi pred mesicem:) chlapik kolem triceti, kratasy, ksiltovka, s hezkou pritelkyni. Nebyl jsi to pro zmenu ty? :)

Všechno sedí, až na to, že z přítelkyně je manželka a že nemám Orisky :)

Taky mě to překvapilo, moc tam toho k vidění není, kromě nepříjemných prodavaček.

Tak dáme někdy sraz u lahůdek :D

Odesláno

LLDčka dneska na Národce čekaly na tramvaj. Ale byl jsem tak utahanej z práce, že jsem si ani nevyndal z uší sluchátka, abych zjistil, jestli ten chlápek mluví česky. Ale podle igelitky, kterou měl v ruce, bych spíš řekl, že turista. :D

Každopádně takhle na ulici moc pěkný hodinky na potkání. :)

Odesláno

zrovna dneska jsem se koukal na aukru a nemuzu se rozhodnout, ktery model je nejlepsi. Ale jeste pockam na nejakou kolekci s biturbem :D

No tak to rozhodně, ještě by měly obsahovat teploměr a barometr, ideální velikost 60mm, to by tepre bylo :clap:

Měl je na pravé ruce?

:lol2: Bohužel neměl kraťasy :lol2:

Odesláno

v neděli byl na Ruzyni hercules RAF, tak sme se zajeli mrknout a trošku pokecali s posádkou, pilot ve výcviku, mladej borec kolem 30 měl modrý breitling emergency.

breitling-emergency-watch-640.jpg

Odesláno

Stodolní, Sushi bar, potkal jsem kámoše, jehož kolegovi se narodil potomek...a firma je zřejmě dobrej oddíl - napočítal jsem asi 4x IWC, nejvíce se vyjímaly Portuguese 8 days s krémovým cifrem. 

Odesláno

Du s mladó na procházku na místní lesní koupaliště (tzv. kulaťák) - opálený a na ruce Brajtle chrona na meshi. Koukal sem moc ale kozu sem se nezmohl.

Odesláno

včera v metru klučina okolo 25, hublot (asi classic fusion) se zelenými prvky... a ne, nebyly z egypta s quartzem uvnitř :)...

Takže modelem si jistej nejsi, ale tim, že byly košer jo?

Odesláno

Takže modelem si jistej nejsi, ale tim, že byly košer jo?

Neměly "klasický" škubavý chod totálních fejků za pár kaček, ale vrtěl se v nich průhledem strojek. Nicméně model jsem hned pak zkoušel dohledat na aktuálním Hublotím webu a nenašel jsem, proto jsme psal "asi"... Jestli máš nějaký tip (třeba že to je tradiční fake model), sem s ním, rád si rozšířím obzory - měly zlaté masivní pouzdro, tmavě šedý (skoro černý?) rubber strap, zelené prvky na displeji s průhledem, chronograf...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...