Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vcera jsem zahlidl na ruce jednoho naseho asijskyho servisaka, co byl v Brne na skoleni, IWC sedmidenni Portugalky v cerne. Mi spadla brada :).

to tady v Pekingu nosí každe druhej... na Silkmarketu je mají za cca 700 CNY :D

Odesláno

Tak pokračování příběhu ze včerejška. Dneska jsem na obědě opět viděl doktora s PS2. Když jsem za ním potom šel a on mi přidržoval dveře, nedalo mi to a když jsem procházel, řekl jsem mu že má hezký primsportdvojky... Usmál se a evidentně ho to potěšilo. Že má prý své současné hodinky v opravně a tak musel vytáhnout svoje starý hodinky.... Byly ale teda v dost zachovalým stavu, skoro nosovky, ale zas tak moc jsem mu na ně čumět nechtěl... každopádně to chronomagor asi nebude, protože říkal, že občas zapomene natáhnout a to by se nám jakseví nestalo :D

Odesláno

Je to ÚVN? Ty samé PO jsem tam na jednom Dr. videl.

Vím jen, že byl docela vysokej a urostlej. Čuměl jsem hlavně na ty hodinky... ještě tam potkávám jinýho s keramickýma bondovkama a ty bych teda jednou chtěl  :crying_anim:

Odesláno (upraveno)

Včera na firemní akci měl pán z cateringu Omegy SMP 007. Pochválil jsem mu je, chronomag neznal, ale půjčil mi je  :clap:

Upraveno uživatelem VitekB
Odesláno

Vím jen, že byl docela vysokej a urostlej. Čuměl jsem hlavně na ty hodinky... ještě tam potkávám jinýho s keramickýma bondovkama a ty bych teda jednou chtěl :crying_anim:

Ještě abys čuměl na něco jiného :-)
Odesláno

Ondoni: Nevím z jakého oddělení ale je to možné, byl starší a spíš menší. A ty PS2 byly myslím se žlutýma indexama Humberta... nevím přesně, ale fakt jsem koukal, že vypadaly skvěle... jseš tu doktor? Nebo jeho pacient? :)

Odesláno

( Dovolím si odpovědět i když otázka směřovala na Ondoniho ) PS2 i Omegy jsem viděl na ORL ....... jako pacient, jsem hluchej jak poleno :-) Doufám, že mě léčí někdo z chmagu :-)

Odesláno

Když potkáte chronomagora, co na ruce nosí původně kapesní hodinky :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...