AndyAaron Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 V metru, na medvedi tlape Breitling Transocean chrono na meshi. Po vsech tech rolbach to byla prijemna zmena. Navic clovicek mel tlapu jak macek a ty hodinky na nem vypadaly strasne male, ale suprove nositelne. Proste parada.
Wanderer Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 (upraveno) Jakákoli poznámka byla nevhodná, byl to zákazník. Ale pořád jsem se nemohl odtrhnout od těch čtyřech bílých vteřinovek, které se posouvaly v náhodném pořadí, tak jak byly seřízeny jednotlivé strojky. Kdyby aspoň poskočily všechny naráz, nebo postupně kolem dokola, ale bylo to 12-6-9-3 a časový interval mezi nimi byl taky různý, tak jsem na to furt čuměl, kdy která poskočí. Čím to, že mi Autavie na zápěstí přišly jako běžné hodinky. Upraveno 21. října 2016 uživatelem Wanderer
Ruiz.aw Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Jakákoli poznámka byla nevhodná, byl to zákazník. Ale pořád jsem se nemohl odtrhnout od těch čtyřech bílých vteřinovek, které se posouvaly v náhodném pořadí, tak jak byly seřízeny jednotlivé strojky. Kdyby aspoň poskočily všechny naráz, nebo postupně kolem dokola, ale bylo to 12-6-9-3 a časový interval mezi nimi byl taky různý, tak jsem na to furt čuměl, kdy která poskočí. Čím to, že mi Autavie na zápěstí přišly jako běžné hodinky. Tak s tímhle bych byl do týdne schizofrenik :-) Já dnes ve výtahu v metru, na muzeu, na áčku, asi cizinec seiko mm.
Anela Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 to je tlacitek, to je rucicek, to je ciferniku, aj pod bundu se skoro vlezly, to je kraaasa
vintage Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Já si myslím, že to bylo oboustranný, on si taky říkal co, že to máš na zápěstí za nudné, běžné hodinky :-DČím to, že mi Autavie na zápěstí přišly jako běžné hodinky.
Berys Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 a to jako že ukazuje i kolik je hodin ? jsem to nějak nepochopil k čemu tam ty všechny ručky jsou.
Wanderer Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Ono to není vidět, ale u každé té bílé vteřinovky je i minutovka a hodinovka v černé barvě. :-)
zbuddy Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 (upraveno) Toto jsem nefotil, jedna kamarádka. Místní buržousti by mohli vědět, kde to je ;-) Dám nápovědu, je to nedaleko Kladna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. října 2016 uživatelem zbuddy
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 A mezi jakou pakaz se radis ty sam?
Toom Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Budiž, když chce mocímermo upoutat lapky. Ale ty vingly kolem jsou teda architektova noční můra. Podnikatelské baroko
Effe Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Jen střílím od pasu,na golfovém hřišti ?
bradda Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Toto jsem nefotil, jedna kamarádka. Místní buržousti by mohli vědět, kde to je ;-) Dám nápovědu, je to nedaleko Kladna.Botanika
zbuddy Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 (upraveno) Botanika+ Effe: 100 bodů! Upraveno 23. října 2016 uživatelem zbuddy
MadButcher Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 nejdřív u skladníka noob sub v6s, pak na obědě na hůrce postarší rusky mluvící pán UN marine diver. ty nooby byly lepší To je nejake zaklinadlo, nebo jsem jediny kdo to nepochopil?
kvartus Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Jsem viděl na ruce jedné milé paní v sobotu mezi dvěma večeřemi kdesi v Jeseníkách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Dnes v rámci pohovoru Fortis B-42 Pilot Prof Chrono...moc pěkný pilotky...
siwi Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Jsem viděl na ruce jedné milé paní v sobotu mezi dvěma večeřemi kdesi v Jeseníkách Heh, hodinky i ručku jsem také viděl
foldes Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Nebyl nekdo z chronomagoru na show Jana Krause? Mel jsem dojem, ze jsem pri odchodu zahledl longines hydroconquest
Sundance Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 O víkendu na pivu tyhle "Tagy"... Subdialy poskakovaly podle mačkání tlačítek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se