Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V metru, na medvedi tlape Breitling Transocean chrono na meshi. Po vsech tech rolbach to byla prijemna zmena. Navic clovicek mel tlapu jak macek a ty hodinky na nem vypadaly strasne male, ale suprove nositelne. Proste parada.

• Odpovědi 11,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Jakákoli poznámka byla nevhodná, byl to zákazník. Ale pořád jsem se nemohl odtrhnout od těch čtyřech bílých vteřinovek, které se posouvaly v náhodném pořadí, tak jak byly seřízeny jednotlivé strojky. Kdyby aspoň poskočily všechny naráz, nebo postupně kolem dokola, ale bylo to 12-6-9-3 a časový interval mezi nimi byl taky různý, tak jsem na to furt čuměl, kdy která poskočí.  Čím to, že mi Autavie na zápěstí přišly jako běžné hodinky.  :)

Upraveno uživatelem Wanderer
Odesláno

Jakákoli poznámka byla nevhodná, byl to zákazník. Ale pořád jsem se nemohl odtrhnout od těch čtyřech bílých vteřinovek, které se posouvaly v náhodném pořadí, tak jak byly seřízeny jednotlivé strojky. Kdyby aspoň poskočily všechny naráz, nebo postupně kolem dokola, ale bylo to 12-6-9-3 a časový interval mezi nimi byl taky různý, tak jsem na to furt čuměl, kdy která poskočí. Čím to, že mi Autavie na zápěstí přišly jako běžné hodinky. :)

Tak s tímhle bych byl do týdne schizofrenik :-) Já dnes ve výtahu v metru, na muzeu, na áčku, asi cizinec seiko mm.
Odesláno

Já si myslím, že to bylo oboustranný, on si taky říkal co, že to máš na zápěstí za nudné, běžné hodinky :-D

Čím to, že mi Autavie na zápěstí přišly jako běžné hodinky.  :)

Odesláno (upraveno)

Toto jsem nefotil, jedna kamarádka. Místní buržousti by mohli vědět, kde to je ;-) Dám nápovědu, je to nedaleko Kladna.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem zbuddy
Odesláno

Budiž, když chce mocímermo upoutat lapky. Ale ty vingly kolem jsou teda architektova noční můra. Podnikatelské baroko :eek: :death: :lol2:

Odesláno (upraveno)

Botanika

+ Effe: 100 bodů!

Upraveno uživatelem zbuddy
Odesláno

Jsem viděl na ruce jedné milé paní v sobotu mezi dvěma večeřemi kdesi v Jeseníkách :)

Heh, hodinky i ručku jsem také viděl :D

Odesláno

Nebyl nekdo z chronomagoru na show Jana Krause? Mel jsem dojem, ze jsem pri odchodu zahledl longines hydroconquest :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...