Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 19. 1. 2017 v 13:30, YPO napsal:

kluci vy máte kliku .... já neska viděl jenom posranej záchod ....třeba to bude zejtra lepčí .....nemám prostě štěstí .... no

Ty woe Ypo, tobe uz sverili ten bus , co ma vlastni hajzl? Teee kariera ...

Odesláno

Ve středu jsem měl štěstí - náš technický ředitel bílé Rolex Daytona a CFO Breitlingy v limitce 1000 ks, základ vypadal jako Navitimery..

Odesláno

Rolex gmt na ruke chirurga ktory neskor do mna vyrezal tri diery, do jednej napchal kameru a do zvysnych nejake tooly...len docasne samozrejme...mal som z neho dobry pocit, tie rolexy som bral ako znacku kvality.

Odesláno

Dnes v kaviarni Novy Svet v Prahe - majitel na ruke bud klasicke AP Royal Oak na tahu, alebo Hublot Titanium...prisli mi na nom trosku velke, tak to moze byt kludne ten Hublot, kedze ma 45mm.

Zeby niekto miestny? :)

F.

Odesláno

Omrgy PO na gumě při obědě u vedlejšího stolu v KFC na D11. Budu si je muset zase koupit.. :-)

Odesláno

Clovek je prekvapenej, v cem nekteri lidi vylezou na ulici. Ted v metru, pohledna blondynka, ale v teplakach a gumakach vypadala, jak kdyby jela z JZD...

341cd158257c2fa248fc286b272b12a7.jpg

Odesláno

každý jeden čumí do telefónu ...  :frusty:

V 25. 1. 2017 v 4:28, AndyAaron napsal:

Clovek je prekvapenej, v cem nekteri lidi vylezou na ulici. Ted v metru, pohledna blondynka, ale v teplakach a gumakach vypadala, jak kdyby jela z JZD...

Odesláno

Asi sledujou, co dělaj akcie Applu ;)

Abych nebyl OT, tak minulý týden na jednání potencionální dodavatel Rolex GMT Master s černou lunetou...fajné univerzály

Odesláno

Je to tak, kazdej cumi do telefonu. Nejhorsi jsou ale lidi, co jdou po ulici a cumi do telefonu. Pak se divi, kdyz na ne clovek houkne aby do nej nevrazili...

Odesláno

Dneska na vyšetření pan ortoped černý suby. Koukal jsem spíš po hodinkách než abych poslouchal jeho rady, poprvé jsem viděl rolex naživo (ne za sklem).

Odesláno

Dnes ráno v tramvaji na Evropské směrem na kulaťák sympatický chlapík, na ruce černá monstra. Já jsem zrovna měl oranžová monstra.

Prohozeno pár vět, chronomag sleduje, na více nebyl čas.

Odesláno
  V 23. 1. 2017 v 20:41, siwi napsal:

Přátelé, kdo byl dneska kolem 4. odpoledne u Frýdla na Florenci nechat si zrenovovat stará Seika?

kurňa, jak nechal si zrenovovat stará Seika? Na webovkách už nějaký čas visí, že opravy kvůli vytíženosti nebere a já jak ten starej vůl poctivě čekám až to odstraní. 

Odesláno

Dřív to fungovalo tak, že jsem zavolal přímo panu Frýdlovi, popsal mu o co mi jde a on mi řekl, kdy to mám přinést a jak dlouho asi budu čekat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...