Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Minulý týden v hotelovém (Hilton) klenotnictví v Tabě menší sbírka fejků. Na ceny jsem se ani neptal.

post-7078-010148900 1311170251.jpgpost-7078-075226800 1311170254.jpgpost-7078-088519900 1311170258.jpgpost-7078-092969700 1311170262.jpg

Docela mě překvapilo, že i v hotelu této společnosti je tohle možné.

Myslíš Hilton Taba- hnusnej ,,panelák" na Izraelský hranici? Tam bych se ani nedivil, jezdí tam izraelci do casina, patrně klientela :( Já bydlel před časem v Movempicku Taba a taky hrůza, občas si říkám, že si ten název přivlastnili bez vědomí onoho řetězce, protože i úroveň služeb byla tragická... Doporučuji spíše Hilton Nuweiba, nebo jeden z hotelů v Taba Heights. Tabu miluju, jezdim tam často, ale zatím jsem tam na hotelu narazil jen na fíky tašek slavných značek, což je prakticky totéž. Podle mě hotel pronajme prostor soukromníkovi a ten tam provozuje prodejnu sám a na svojí zodpovědnost. Když vidím, jak si hotely neumí zorganizovat personál, tohle by na ně asi byo už moc. Navíc to podléhá egyptským zákonům, opravdu netuším, jak to tam mají s padělky... Upraveno uživatelem volfda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska som si urobil vychadzku po starej Prahe,v Kozi ulici mladik na hnate Brejtle v chronu,v Kaprovke dalsi mladik tiez brejtle v chronu,ale tie evidentne za 15dolacov z Bulgarie,to som poznal aj ja slepy ako patrona...Tak som zasiel omrknut GP do obchodu na Staromaku,zapotil som sa a o kusok dalej v Hublote som radsej ostal len pri vyklade...stacilo.

Odkaz ke komentáři

a teraz z ineho sudka ... Seiko Samurai cierne (asi titan podla kovu, ale nie som si isty), chalan so malym ciernym fuzatym psom a vchadzal do arealu, kde byvam a drzal branku chalanovi s velkym bielym chlpatym psom (mne :)) ... niekto odtialto???

Odkaz ke komentáři

FORTIS Cargo Spacematic LE desátý kousek z celkových 2012 měl dnes na ruce náš dodavatel elektroinstalací.

To číslo vím proto, že jsem po pracovní schůzce neodolal a požádal ho, zda si můžu jeho hodinky prohlédnout.

Ač není členem tohodle spolku, na Chronomag občas chodí.

post-7085-054304700 1312827793.jpg

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

FORTIS Cargo Spacematic LE desátý kousek z celkových 2012 měl dnes na ruce náš dodavatel elektroinstalací.

To číslo vím proto, že jsem po pracovní schůzce neodolal a požádal ho, zda si můžu jeho hodinky prohlédnout.

Ač není členem tohodle spolku, na Chronomag občas chodí.

Předpokládám, že předtíms za ním dobu chodil a usmíval ses na něj, kdykoli se nejistě ohlíd.
Odkaz ke komentáři

Předpokládám, že předtíms za ním dobu chodil a usmíval ses na něj, kdykoli se nejistě ohlíd.

No dost jsem ho svou prosbou pobavil. Asi jsme fakt (my tady) nějaký jiný. :D

P.S. FORTIS zrovna nemusím, ale je fakt, že těm hodinkám nebylo co vytknout. Teda až na ten hroznej nápis CARGO.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...