organic Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 pred chvilou u obeda - kolegyne mala Panerai Luminor Marina ... moc pekny pohlad Panerai na ženský jsou vždycky cool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Dnes jsem v metru zahlédl Rolex like Invicty v bicoloru... a byly opravdu hnusný U bicoloru to snad ani jinak nemůže být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Dnes v advokatskej kancelarii klient a Omega Aqua Terra Quartz v bielom...decentne oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 U bicoloru to snad ani jinak nemůže být Rolády v bicoloru jsou náhodou naprosto parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Bondovky ve FNKV, má je u nás jeden doktor, což mě vůbec nepřekvapuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Rolády v bicoloru jsou náhodou naprosto parádní. De gustibus non est disputandum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dablik Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 vcera na zasedani prazskej bunky dymkarskeho klubu mal kamarat neskutocne velke Invicty. Priemer cez 50 mm. No a dalsi clen mi ukazal svoje vlastnorucne zrenovovane Primky, co ma tiez moc potesilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 (upraveno) Nedavno tohle, ale bohuzel sem nevyfotil majitele, to musí bejt super řízek Upraveno 17. července 2012 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Nedavno tohle, ale bohuzel sem nevyfotil majitele, to musí bejt super řízek Že se připojím k debatě, u nás po Frýdku - Místku jezdí tohle GTR, folie má od firmy TINTEK, mají slušnou řádku zakázek (Gallarda, Murcielaga, Modeny, R8, M6, X6,......) Takové pěkné zrcadlo to je http://www.youtube.com/watch?v=tSQLpO4wnTE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Že se připojím k debatě, u nás po Frýdku - Místku jezdí tohle GTR, folie má od firmy TINTEK, mají slušnou řádku zakázek (Gallarda, Murcielaga, Modeny, R8, M6, X6,......) Takové pěkné zrcadlo to je http://www.youtube.com/watch?v=tSQLpO4wnTE Jojo, taky dobrej V Praze na Malostranskem namesti parkuje taky zlata Panamera, taky moc pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Nedavno tohle, ale bohuzel sem nevyfotil majitele, to musí bejt super řízek Člověče já to viděl v pohybu, málem jsem si "ufejspalmoval" hlavu a řídila to nějaká ženská... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Člověče já to viděl v pohybu, málem jsem si "ufejspalmoval" hlavu a řídila to nějaká ženská... Tak to chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Před chvílí pán v McD Eden, viděl jsem jen kaučuk Breitling s trnovou sponou, model jsem neviděl. Ale na chvíli se zadíval na mé B. Že by někdo odsud ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Foceno na rychlo telefonem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 (upraveno) Foceno na rychlo telefonem... Slušný, až na druhý pokus jsem chytl bigdate a ani na třetí pokus nevím, co je ten subdial/okýnko na půl pátý. Kdybych neviděl logo TH, tipoval bych to na Porsche Design. Upraveno 18. července 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 To je dual time ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 To je dual time ne? Nebo 12h sčítač chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Rucky chrona na nule jen hodinovka na ctyrce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Rucky chrona na nule jen hodinovka na ctyrce? Dobrý, máš bod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 (upraveno) Diky Upraveno 18. července 2012 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se