Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Právě sem mámě při vjíždění do garáže sedřel metalízu na cliu a řešim dilema jestli to enchat někde přelakovat nebo opravit a nebo jestli jí to říct, nevíte někdo kolik to může stát (alespoň přibližně)?

post-4275-1252527295.jpg

post-4275-1252527324.jpg

post-4275-1252527332.jpg

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nevidím, jak moc je to hluboké, jestli by to stačilo rozleš***... Jinak něco podobného (dva díly jako ty) mi dělal známý do zástřiku a řekl si o 3 tisíce.

Odesláno (upraveno)

no to na dveřích bych řek že moc neni, ale to podel blatniku tam visi takovej tenoučkej film ...

No a co to přiznat a třeba splácet? Než shánět nějakou rychlovku?

PS: Vidím, žes přibral i disk kola... to musela být úzká garáž.

Ona je část od mámy :) ta se taky jednou netrefila bohužel teď nevim co všechno už tam bylo a co tam nebylo ty dveře sem určitě odrbal ja ...

kola sou odrbany od skalky ...

Upraveno uživatelem abbot
Odesláno (upraveno)
Rozleš*** to nepude, za trojku je to po haluzi pro kamaráda dobrý, ale máš chytlý i ráfek, takže přitlačíš něco navíc..

Nj a bude poznat ze to nekdo prestrikaval ? On je ten nárazník vzetej ještě z druhý strany kola ale to je od mámi takže už to auto částečně odřený bylo jen nechci poslouchat kecy ..,..

Upraveno uživatelem abbot
Odesláno

Tak už je to venku ale nemáte někdo tip na nějakou leštící pastu ? V neděli bude po dovolený zúčtování tak ať to alespoň trochu líp vypadá ...

Odesláno

Zkus s tím zajet někam, kde dělají ruční mytí exteriérů, laky bez vypalování ... Na tento typ odřenin mívají různý pasty a jsou schopni to rozlešti t. Když je to čerstvý, umí zázraky.

Před pár lety jsem manželce kupoval nový auto a ona to hned po cestě dpmů o něco vzala. Měla nervy (nevím proč, jsem jen klidnej a usedlej chlápek), tak to hned vzala do podobnýho servisu. Za půl hodiny a za pár stovek nebylo co řešit.

Odesláno

Rozlešit nepude, přístřik je dost riziko, stříbrná metla je průser pokaždé. Bych to buď zaleštil jak to půjde a nechal být, nebo bych to vzal do lakovny, ale podle fotek nejde posoudit. Tipl bych že, tam bude i vytlačený lem blatníku, takže rovnání, nebo plnič a broušení. Pokud chceš mít jistotu, že ot nepůjde poznat, tak se musí lakovat celý díl až do přechodu, takže například celé dveře. Pokud to nebude takhle, tak to prostě bude stějně vidět.

Pasta - stačí Tempo na staré laky, vezmi houbičku a stranou bez drátěnky to lešti bez vody!!! Nebo vem houbičku, která nemá vůbec drátěnku, jinak to třeba dopadně už fakt špatně :D Ideálně puč z půjčovny nářadí leštičku na auta a nech si tam i dporučit pastu, vem auto do myčky umej ho celý pořádně a přelešti celý. Hlavně to neprošoupej nikde chlape :D

Odesláno
V podobnych pripadech je podle me stejne nejlepsi na ferovku vylozit karty na stul. Chce to sice nervy, ale za chyby se proste plati...

uz sem vylozil ted jde o to zmirnit do nedele skody az to mama uvidi ty dvere sem byl ted jeste okouknout a ty sou jen povrchove ani prstaama to neni cejtit on to ten blesk dost zhorsuje... Bohuzel s tim do zadny mycky aut zajet nemuzu protoze uz mi mama zakazala asi 10x ji do toho auta jeste sednout a pak by se pri mym stesti cestou neco stalo a zabila by me ... Zejtra zajdu do nějakýho moto shopu a koupim tu pastu a nejakej lestici kotouc a zkusim co s tim vyvedu ... To hluboky u toho kola mama podezreni ze udelala uz ona driv ...

Odesláno

Přeju hodně štěstí. Já osobně bych se do ničeho sám nepouštěl, protože při mé (ne)šikovnosti bych napáchal více škody než užitku. Raději bych to svěřil odborníkům...

Odesláno
Přeju hodně štěstí. Já osobně bych se do ničeho sám nepouštěl, protože při mé (ne)šikovnosti bych napáchal více škody než užitku. Raději bych to svěřil odborníkům...

uvidim co mi reknou v ty moto prodejne

Odesláno

Abotte, přeju hodně štěstí. Můj kámoš jednou objevil tajnou skrýš, kde si jeho tatík skrýval peníze. Sečkal, až rodiče odjedou na dovolenou a ty peníze jsme prochlastali. Všechny. Kamarád se bál, co se stane ale nestalo se nic.

Odesláno

Pokud to budes nechavat nekde nastrikat, tak doporucuju to nicim nerozlestovat...nadelas tim vic skody nez uzitku, pac pak pri lakovani s tim muze bejt problem. BTW rozlestit tohle stejne nepujde... redeji tedy nic nekamuflovat ;-)

Odesláno

No právě o tomhe víkendu jsem opravoval lak na zadním blatníku mojí Fabky. Odřela mi to jedna bábovka u Ikey na parkovišti. Nechápu, jak to dokázala. Bylo to absolutně největší parkovací místo, co tam bylo. Naštěstí jsem jí u toho chytil, tak jsme se dohodli na odškodným.

Šlo jen o hlubokej vryp do laku o velikosti pětikoruny, ale co s tím bylo za práci. Příště bych se na to vyprd.

Nakoupil jsem materiál v bauhauzu - plnič, stříbrnou metlu a průhlednej lak.

To že asi úplně nesedí odstín člověk pozná až pozdě. Ale když jsem zkoušel nalakovat kousek plechu jako testovací, tak se to zdálo hodně podobný.

Dělal jsem to na třikrát než jsem dosáhl jakž takž výsledku.

Jinak ty dveře bych rozleštil a blatník nechal odborníkům.

Odesláno

mam vodicak asi mesiac a spatne pri cuvani do garaze odieram a prelamujem pravidelne na obe strany, ale maju preto pochopenie... :P

Ved o nic nejde, nebud zbytocne vystresovany z kusku plechu, na svete su aj horsie veci... Este ked to nie je prave najnovsom aute tak vazne srat na to...

Viem, ze som ti asi moc nepomohol, ale pride mi trochu smiesne prikladat tomu taku pozornost.

Odesláno (upraveno)

já řešil něco podobnýho nedávno, bylo mi řečeno že metalízou je nutný stříkat celej díl - tedy celý dveře, celej blatník - jinak to bude flekatý, za blatník odhadovali 5.000,- (práce + metalická barva přesně v tónu), good luck!

[jinak souhlas s mik@, navíc ženská to auto stejnak za chvilku odrbe, škoda námahy :) ]

Upraveno uživatelem Filipes
Odesláno

Autodoktor je bomba, tam to nepochybně zmírní.

Garážservisu bych stříkání metly nesvěřoval.

Značková origo lakovna bude cenovej průser, kolega takhle chytil dveře a blatník (trochu víc do hloubky) a díky metle mu stříkali skoro celej bok auta za 50tis. A tam postupujou podle předpisů, takže nic nerozlešťujou, rovnou lakujou.

Tedy opakuji co řekl Lachtan: autodoktor... dáš si tam turka, cígo...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...