Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdybyste začínali s chronomagorií od nuly, ale s dosavadními zkušenostmi a měli budget jenom na hodinky, řekněme 300 000,-Kč, koupili byste si jedny brka nebo víc hodinek?

Já osobně bych asi rozptyloval - hlavní důvod je, že by se mě nechtělo všude exponovat s takhle drahejma zegarkama... Takže jedny za 100-150k a další dvoje troje plus aby mě zbylo na Seiko Monster.

EDIT: Kurva mě starýmu anketářovi se nedaří vložit anketa. Tak mmt.

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  skik napsal:
Zatím anketu nezamykat, je to příjemné odreagování (zejména ta úvaha, kolik hodinek a kterých) :gun_bandana:

Díky, já bych si ji stejně odemk a YPOušovi dal banána. Jo, jako odreagování jsem to myslel. :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak za 300tis bych už i věděl za které jedny hodinky to dát, ale v současné situaci bych s tímto rozpočtem spíš koupil opravdu pořádné vintage hodinky a za zbytek peněz třeba Rolex Milgauss nebo GMT Master...

Takže spíš dvoje...

Odesláno

ja by som kupoval a kupoval :) nepritahuju ma velmi drahe modely. ja si viem vybrat aj lacnejsi model (rozmedzie 15 tisic - 70 tisic mi pride ako rozumne) a spravil by mi rovnaku radost ako bars aj hodinky za milion :) ale to je len moj skromny nazor

Odesláno

Mat 300K na hodinky (akoze ich nemam) tak by som kupil jedny daytony tie ulozil do trezora pre dalsie generacie a za zostavajucich 50K by som kupil Longines hydroconquest, ktore som pred prazdninami objavil vo svojom kufri po tom, co som sa ich chystal kupit na tz-uk a s prekvapenim neskor zistil, ze uz jedny mam :D ...... a ktorym som teraz nedavno udelil internu cenu "caliho najlepsie hodinky" nakolko uz treti mesiac ich nedavam dolu z ruky (ani v noci) a uspesne to natieraju vsetkym mojim ostatnym hodinkam (ano vcetne sinn857, ktore sa mimochodom chystam vymenit za Hydroconquest chrono :D :D :D )

... no a za zvysnych par drobnych nejake Gcka samozrejme

Odesláno

Tak troje...víc nee 150, 100 a 50 litrů.... :) i když vůbec nemám ponětí jaké. Ale dost by mě to potěšilo, kdyby mi někdo dal 300 litrů a řekl: "Jenom hodinky a nic jiného" :)

Odesláno

vím jen jedno... nebyly by to jedny, anžto už jsem taky hodinkový prostitut, bylo by to těžké, těch variant, kuva Milisi mít je, nebudu spát...takhle mám ovšem klidné spaní.

Odesláno

Tak ja nevim.

Asi Millgaus, nejaky PAM (111?) nebo Corum a za zbytek nejaky kvartzky + samuraje + digitalky.

Druha moznost je nakoupit za 250K Movado - jejich dve novinky + nejaky ty museum + nejaky dalsi museum + kvarzky, samuraje a digi.

Btw, neni to treba soutez? Kdo odpovi nejlepe, od milise dostane zminovany budget?

Pokud ano, odpoved zni "Asi bych si koupil dvoje hodinky po 150K a jedny dal Milisovi, ty, ktere by se mu libily vic."

Návštěvník YPO
Odesláno

když už se tedy ptáš jak nejlépe vyhodit tři kila z okna :)

1.sinn sansibar

2.sinn regulator (světlý)

zbytek do kila bych si schoval na výměnu baterek

no a za zbylý dvě kila bych tě vzal na rumový ostrov dle vlastního výběru x moh by jet i loloHH, aby nám loupal wořechy

Odesláno

já bych určitě nekoupil jedny za 300k, ale minimálně 2. Jedny sportovnější, druhé společenské. A kdyby mi něco zbylo, tak nějaké na lítačku ^_^

Odesláno
  YPO napsal:
když už se tedy ptáš jak nejlépe vyhodit tři kila z okna :)

1.sinn sansibar

2.sinn regulator (světlý)

zbytek do kila bych si schoval na výměnu baterek

no a za zbylý dvě kila bych tě vzal na rumový ostrov dle vlastního výběru x moh by jet i loloHH, aby nám loupal wořechy

Jo, můžu se doporučit, já jsem výbornej podržtaška!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...