Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pratele, kamaradi, po velkem uspechu lonske sbirky pro Nadaci Leontinka bych rad navazal na tuto tradici a rozjel 2. rocnik vanocni sbirky zde na Chronomagu. Zase si to muzu vzit cele na starost. Nekteri z vas asi vedi, ze jsem cely letosni rok bojoval s rakovinou a prave vcera mi definitivne potvrdili, ze jsem ten boj vyhral :thumbsup_anim:

Proto bude tato akce tak trochu ovlivnena mou podporou boje proti rakovine, ale myslim, ze to nevadi. Jde o to se dát tady dohromady a poslat nejaky prachy na dobrou vec - kdyz se dokazeme tak pekne organizovat pri realizaci limitek, tak to dokazeme i jinak :thumbsup_anim:

Jako startovni vklad vlozim 10 000,- a pak je to na kazdem - jakakoli castka vitana. A jako dalsi podporu bych videl napriklad vydrazeni naseho Kalendare - treba vytvorit specialni microsite zde na foru a udelat online drazbu. Nebo cokoli, co vas napadne.

Prosim tedy o vase komentare, zda se tato akce setka s podporou a pak bych se domluvil napriklad s Ligou proti rakovine http://www.lpr.cz/index.php/cs/o-nas nebo Nadacnim fondem Krtek http://www.krtek-nf.cz/ (nebo pokud budou i jine navrhy) a rozjedeme to. Domluvim s nimi opet spolupraci a asi specialni variabilni symbol, abychom meli prehled. Tak co vy na to?

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Jsem všema jedenácti pro....akorát bych rád,abysme opět někoho obdarovali hodinkama.......

No s temi hodinkami pro slepe deti uz to nebude tak jednoduche, minule jsme vycerpali pocet tech, kteri si hodinky skutecne uziji a oceni je. nebylo to lehke je najit. Navic Wenger by do toho asi tentokrat sel i ZDARMA, takze by to vlastne od nas nebyla zadna pomoc. Dalsi serii hodinek chci s Nadaci a naprimo s Wengerem domluvit pristi rok - a i my asi muzem k tomu neco vymyslet.

Odesláno

Uvědomuji si to,ale penězma přispívám na různé sbírky průběžně celý rok. Osobně bych rád,aby akce Chronomagu byla spojena s hodinkama pro někoho........

Návštěvník Kamil
Odesláno

Různých sbírek pro děti je hodně. Už to tady někde padlo, já bych našel nějakou smyslplnou pomoc pro seniory.

Odesláno

Frantiku mam trosku problem s nejruznejsima nadacem a fondama. Proste par spatnych zkusenosti jen tak z hlavy nedostanes. Lonska akce - vybrat prachy - koupit hodinky - clen fora je nasim jmenem preda potrebnym - to je v pohode. Super! Ale nadaci a fondu je spousta, kazdy bude mit svuj tip, nevim nevim. Osobne radeji koupim a poslu do naseho duchodaku po kamaradce na vanoce bednu cukrovi. A budu mit lepsi pocit.

A jen zminim to co vloni. O deti se stara kdejaka celebrita a ty deti si svoji situaci kolikrat ani neuvedomi. Staci ze jim "teta" koupi cukrovi a omalovanky a uz se smeji. Ale co nasi seniori? Tomu rikam smutnej pribeh... Pokud by se sbirka ubirala smerem k duchodcum, mozna bych se preci jen pridal.

Odesláno (upraveno)

ja bych radsi ,aby se za penize koupila nejaka vec/zazitek cokoli. nechci moc davat penize nadacim. zazil jsem nekolikrat, ze penize putuji jinam. prestoze je mi aktivita krtka sympaticka, tak oni se sponzory problemy nemaji. je to tak popularni, ze jim da penize kdokoli. takze bych radsi treba (je to jen kupa nazoru, takze si kritiku nechte do jinyho vlakna)

- za vybrane penize koupil hracky do vybranych nemocnic

- pokud by to melo byt spjato s hodinkama, tak vod kubsona koupit my first clock at ty maly spunty nektery privedeme k hodinkam :)

- rozdat detsky hodinky (flik, swatch, ...cokoli)

- koupit nejaky veci pro dom duchodcu (na stary lidi se sere, vsichni chteji podporovat jen deti)

- a kdyz uz deti, tak treba nejakou akci s tim nemocnicnim klaunem

a mozna vymyslite neco uplne jineho, genialniho

EDIT: jelikoz je tu hooodne priznivcu armady, zbrani, letectva tak co treba neco udelat pro ten dum veteranu nebo jak se to jmenuje?

Upraveno uživatelem 911
Odesláno
Frantiku mam trosku problem s nejruznejsima nadacem a fondama. Proste par spatnych zkusenosti jen tak z hlavy nedostanes. Lonska akce - vybrat prachy - koupit hodinky - clen fora je nasim jmenem preda potrebnym - to je v pohode. Super! Ale nadaci a fondu je spousta, kazdy bude mit svuj tip, nevim nevim. Osobne radeji koupim a poslu do naseho duchodaku po kamaradce na vanoce bednu cukrovi. A budu mit lepsi pocit.

A jen zminim to co vloni. O deti se stara kdejaka celebrita a ty deti si svoji situaci kolikrat ani neuvedomi. Staci ze jim "teta" koupi cukrovi a omalovanky a uz se smeji. Ale co nasi seniori? Tomu rikam smutnej pribeh... Pokud by se sbirka ubirala smerem k duchodcum, mozna bych se preci jen pridal.

Rozumim, ale zrovna LPR nebo Krtek nejsou "nejruznejsi nadace a fondy". A opakuji, ze me k tomu vedou moje soukrome problemy! Kazdy muze mit jiny nazor.

Na duchodce neprispivam, to se omlouvam.

ja bych radsi ,aby se za penize koupila nejaka vec/zazitek cokoli. nechci moc davat penize nadacim. zazil jsem nekolikrat, ze penize putuji jinam. prestoze je mi aktivita krtka sympaticka, tak oni se sponzory problemy nemaji. je to tak popularni, ze jim da penize kdokoli. takze bych radsi treba (je to jen kupa nazoru, takze si kritiku nechte do jinyho vlakna)

- pokud by to melo byt spjato s hodinkama, tak vod kubsona koupit my first clock at ty maly spunty nektery privedeme k hodinkam :)

- koupit nejaky veci pro dom duchodcu (na stary lidi se sere, vsichni chteji podporovat jen deti)

a mozna vymyslite neco uplne jineho, genialniho

Ok, prima napad - muzeme jit i timto smerem!! :thumbsup_anim:

Odesláno
prave vcera mi definitivne potvrdili, ze jsem ten boj vyhral :thumbsup_anim:

Gratuluji!!

co se pomoci týká, za výborný nápad považuji dražbu kalendáře (a nechal bych to poslat všem zastupitelům - udělat z toho něco jako Pirelli ve stylu národ (chronomagor) sobě (potřebným)), jinak finance se snažím dávat průběžně (je vůbec nějaký den, kdy není nějaká sbírka? V Praze možná jen 29. únor) a stejně z toho mám vždycky pocit, že jestli se dostane potřebným alespoň 10%, bude to úspěch. :(

Odesláno

A co takhle to treba skloubit dohromady. Napr. nejaka detska onkologie. Tady v Brne je treba Masarykuv Onkologicky ustav, coz je spickove pracoviste. Mozna by stalo za to zjistit, jestli maji detske oddeleni a zda by meli zajem treba o hracky pro destke pacienty (MyFirstClock-to by byl pekny symbol chronosbirky, bezne hracky nebo treba neco, co by oni sami doporucili).

Odesláno
Gratuluji!!

co se pomoci týká, za výborný nápad považuji dražbu kalendáře (a nechal bych to poslat všem zastupitelům - udělat z toho něco jako Pirelli ve stylu národ (chronomagor) sobě (potřebným)),

podle toho kterým zastupitelům...pracuji ve firmě která sponzoruje a pomáhá shánět finance prostřednictvím sponzorů pro Fond ohrožených dětí... letos v červnu byla v prostorách parlametu výstava děckých kreseb s domovů, které si mohla naše "reprezentace" zakoupit... prodal se slovy jeden za cca 150 Kč... takže tam bych byl hódně opatrný, oni dávají rádi z cizího, ze svého nikdy...

jinak sbírku vítám a zúčastním se jako loni ať už bude pro děcka nebo seniory!

Odesláno
.........Ale co nasi seniori? Tomu rikam smutnej pribeh...

Nemám problém přispět naobojí,ale tohle musím Codymu podepsat. Na seniory každej sere........ Ono se s nimi tak hezky nefotografuje

Každej, kdo má problém většinou pomoc potřebuje. Tohle je ale případ lidí,kteří makali celej život (pohříchu za almužnu) a kdo trochu vidí do sociálního systému seniorů..... to je na silnej žaludek..

Odesláno
Nemám problém přispět naobojí,ale tohle musím Codymu podepsat. Na seniory každej sere........ Ono se s nimi tak hezky nefotografuje

Každej, kdo má problém většinou pomoc potřebuje. Tohle je ale případ lidí,kteří makali celej život (pohříchu za almužnu) a kdo trochu vidí do sociálního systému seniorů..... to je na silnej žaludek..

Ja tedy nevim asi ziji v jinym svete, seniori z meho okoli cpou penize detickam, krmi pejsky sunkou a buzerujou v obchodacich, v dopravnich prostredcich, a u doktoru. V lekarne kdyz cekam na vakcinu pro malou tak nekolik senioru nakoupi ruzne vytaminy a jine doplnky stravy v souhrnu za deset litru. Toliko muj nazor na "socialni system senioru".

Jsem pro to prispet nekomu ale jak tu bylo nekolikrate zmineno ne fondu ale konkretne nekomu na neco protoze si myslim ze je moc lidi okolo fondu kteri si z toho udelaly slusne zivobiti.

Odesláno

tak zopakuju moje idee a snad se pridaji ostatni s vlastnima napadama at za nejakou rozumnou dobu shodneme na co/komu/co

- pokud by to melo byt spjato s hodinkama, tak vod kubsona koupit my first clock at ty maly spunty nektery privedeme k hodinkam smile.gif

- koupit nejaky veci pro dum duchodcu (na stary lidi se sere, vsichni chteji podporovat jen deti)

- jelikoz je tu hooodne priznivcu armady, zbrani, letectva tak co treba neco udelat pro ten dum veteranu nebo jak se to jmenuje

Odesláno

ac souhlasim s predchozim prispevkem od clena 911, navrhuju nechat na Frantikovi (kteremu timto uprimne gratuluji k vitezstvi nad tou mrchou), jaka kriteria zvoli. Frantiku, vyhlas sbirku takovou, jakou chces a kdo se prida, tak se prida.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...