Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, Corvus corone corone napsal:

Ne, když pominu, že je to dobrá základna pro výlety na běžkách - třeba do pivovaru na Friesovkách. Já jen, jestli ta tvá chalupa nejni tam nahoře, že bys znal jednoho kamaráda... 

Apropos, jezdí tu ve skupině taky někdo na běžkách? Já ještě občas jo, ale buď nejni sníh nebo nejni čas (nebo oboje dohromady). A co si budem, to první běžkování v sezóně je vždycky trochu boj, než si člověk zvykne na ty vachrlatý lyžičky 😎

Aha, tak to ne... jezdíme na chalupu Purkhybl. Takže na kopci hned při vjezdu do Dolu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, African napsal:

My teď pravidelně na West Dachstein, není to daleko a hlavně pro děcka jsou tam úplně super sjezdovky. Chrápeme v městečku Abtenau což je asi deset minut jízdy od sjezdovek, hafo restaurací, pizérka, Billa a Eurospar, kluziště... ale jedná se o malé městečko, defakto vesnici, takže opravdu fajnový tam. Po lyžování dáváme občas i termální lázně Amadé půl hodinky od Abtenau, pecka, mají tam i tobogány. Kluka tam minulý rok chytlo prkno tak jestli bude držet sníh, tak letos znovu vyrazíme. Dopředu už neplánuji, protože počasí je nevypočitatelné.

https://www.dachstein.at/en/winter

DSC_6168.JPG

Mrknu.. díky 

Odkaz ke komentáři

@Gustaf @Libor_OV

Tak ja to dam sem - https://www.sarntal.com, Reinswald. V druhy polovine brezna uplne prazdny, fajn upraveny, za dvacet minut ste dole v Bolzanu kde je dvacet stupnu a jarni idylka. Jezdime s velkou partou do pronajatyho baraku s bazenem, s detma 7 a 9 let me to vloni vcetne ubytka a skipasu vyslo tusim ma 27k na tejden. Akorat mi to vicemene znemoznilo uzit si cesky hory, no:)

• Like 2
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Micey napsal:

@Gustaf @Libor_OV

Tak ja to dam sem - https://www.sarntal.com, Reinswald. V druhy polovine brezna uplne prazdny, fajn upraveny, za dvacet minut ste dole v Bolzanu kde je dvacet stupnu a jarni idylka. Jezdime s velkou partou do pronajatyho baraku s bazenem, s detma 7 a 9 let me to vloni vcetne ubytka a skipasu vyslo tusim ma 27k na tejden. Akorat mi to vicemene znemoznilo uzit si cesky hory, no:)

Cenově výhodnější než v Peci 😆

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Mel byste někdo tip na lyžařské kalhoty? Idealne teple a s nějakou memebranou, tak 10/10m a vic. Problém je, ze mam v pase tak 40 a delka by se hodila tak 30-32 (v palcich, bohužel) a jak maji dole ty ruzne vyztuhy a zipy, tak nevim, jestli by se to dalo nejak nechat zkratit jako bezne džíny... idealne nekde, kde sa daji vyzkoušet, ne jen eshop.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, odjinud napsal:

Mel byste někdo tip na lyžařské kalhoty? Idealne teple a s nějakou memebranou, tak 10/10m a vic. Problém je, ze mam v pase tak 40 a delka by se hodila tak 30-32 (v palcich, bohužel) a jak maji dole ty ruzne vyztuhy a zipy, tak nevim, jestli by se to dalo nejak nechat zkratit jako bezne džíny... idealne nekde, kde sa daji vyzkoušet, ne jen eshop.

Třeba tyhle

Teplé až až a mají i zkrácenou verzi

https://www.kilpi.cz/cs/methone-m/8849/102013

Odkaz ke komentáři

Na opakovany natlak pritelkyne jsem vzal hotel s wellnessem v cene predloni. Jel jsem tam s takovou laryngytýdou (škrabanim v krku), ze i pivo pokojove teploty bylo v krku jako ziletka a musel jsem ho ohrivat na topeni. No a druhy den jsem si pri lyzovani zlomil ruku v rameni. Takze jsme tam byli jednou - posledni den - a nadaval si, ze jsem tam nechodil i s tema omezenima.

Letos mame hotel s wellnessem taky, tak jsem zvedav. Jedeme pozitri, tak dam vedet.

• Haha 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...