Dali Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 Ne nenaštval, úplně mimo mi to nepřipadá, ale nevím jak to vylepšit. Kdyby to někdo uměl a něco navrhnul, byl bych rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 (upraveno) V 14. 3. 2013 v 15:15, sect napsal: Nejsem lyžař, ale souhlasím s HDS1200, černooranžovou nic nezkazíš. Maroshu, jaká je patřičná kombinace barev na lyže? Fakt se ptám vážně, protože o tom nic nevím.Tomku, v hospodě Ti to někdy vysvětlím. Není to zrovna jednoduché udělat dobrý design na lyži. Ale je to subjetivní a design se vyvíjí s dobou.Příkladem objasním možná více. Dobrý design: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Poor design: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upozorňuju, že je to můj subjektivní pohled na vzhled, další parametry lyží nehodnotím. Upraveno 14. března 2013 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 dnes celkom dobre pocasie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 V 14. 3. 2013 v 14:24, Dali napsal: Potřeboval bych poradit. Tuhle zimu jsem testoval lyže od Lusti a vybral jsem si tvrdost, délku i poloměr. Nabídli mi, že mi k nim udělají i vlastní design. Kamarád mi něco navrhl, ale nevím co si mám vybrat. Prosím poraďte co si mám vybrat, vybírání tech. parametrů bylo pro mě snažší, tohle mi nějak nejde. 6.pdf V 14. 3. 2013 v 14:50, marosh napsal: Dali, se Ti nedivím, že nemůžeš vybrat...Žádná hitparáda, tyhle návrhy. Nápisy moc malé, ale celkově mi ty návrhy příjdou na lyže nějak nepatřičně.(Barevnost, kombinace barev)Doufám, že jsem Tě nenasral, to nebyl rozhodně záměr, jen jsem napsal svůj názor. V 14. 3. 2013 v 16:20, marosh napsal: Tomku, v hospodě Ti to někdy vysvětlím. Není to zrovna jednoduché udělat dobrý design na lyži. Ale je to subjetivní a design se vyvíjí s dobou.Příkladem objasním možná více. Dobrý design: Elan WF 12 (800x61).jpg Blizzard RCs (800x73).jpg Poor design: Rossignol.jpg Nordica_DOBERMANN SLR_0A2027G1001 (800x163).jpg Upozorňuju, že je to můj subjektivní pohled na vzhled, další parametry lyží nehodnotím. No já zase nesnáším takové ty do očí bijící barevné kombinace. Mně by se líbila ta varianta třetí od shora - čistě černá lyže a oranžové popisy - přijde mi to v pohodě. Jo a ještě kdyby tam místo oranžové byla výrazná červená ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 Souhlasim se maroshem. Ty Elany delali u Porsche Design a tam vi, co delaji. Ty Blizzny jsou taky fajn. A pak treba Felkle.<br /><br /> Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 Ja teda osobne design dobermannu zeru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Tyhle modre felkle sem si na zaklade vasich rad letos poridil a na zaklade vasich rad s nima vcera dnes a zitra brazdim Reiteralm.. 33 35 1 dobree Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 V 16. 3. 2013 v 20:02, notabene napsal: Tyhle modre felkle sem si na zaklade vasich rad letos poridil a na zaklade vasich rad s nima vcera dnes a zitra brazdim Reiteralm.. 33 35 1 dobreeTak to ti závidím Reiteralm je nádhernej. Nejčasteji jsme jezdili z vrcholu černou a potom se změní s celkem dlouhou, širokou, pohodovou červenou. Jezdíš tam taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 V 17. 3. 2013 v 16:06, Dali napsal: Tak to ti závidím Reiteralm je nádhernej. Nejčasteji jsme jezdili z vrcholu černou a potom se změní s celkem dlouhou, širokou, pohodovou červenou. Jezdíš tam taky? Já měl raději než tu černou, tak červenou pod Sepnnjetem-zelená sedačka vlevo od vrcholu.Ta mi přišla super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 Jezdim, teda jezdil jsem Celkově se mi nejvíc líbil asi Reiteralm, ta červená do mezistanice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Do Itálie, jak jsem si všiml, jezdí dost členů. Parně někdo z nich navštívil Kronplatz, také bych se tam chtěl podívat, Vím, že mě tam čeká spousta lidí, ovšem chci se setkat s prý největším uměním pistérů v Allpách. Vyjíždějí na tři směny. Zejména v Itálii, ale i v Rakousku si se sjezdovkami doslova hrají, to ve Francii je mají na salámu. Až mě to tam přestane bavit, pojedu jinam. Vím kam, je tam božský klid a hromady sněhu, ovšem sjezdovky už tak upravené nebudou. Něco za něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Snowe, mě Kronplatz nijak moc neuchvátil, dojel jsem tam jednou z Gardeny a projel jsem si to tam.Prostě jeden kopec, no.Pist sice dost, ale všichni se potkají na vrchu.Na jeden den gut, na delší pobyt bych vybral v Itálii něco jiného.Pistéři dobře upravují všude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 (upraveno) Dívám se, že lyžařů je tady spousta, tak bysme mohli někam vyrazit. Co takhle jednodenní Semmering? Třeba zítra? Upraveno 19. března 2013 uživatelem HDS1200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 (upraveno) Aha, takže přehlídka ztraceného času . Budu se tedy muset zase táhnout do Francie. To je v hajzlu, manželka se zblázní, nebude se jí chtít jet tak daleko. Našel jsem si totiž bezvadné místečko, ale až v Pyrenejích, což je cirka 1700km-1800km . Pyreneje mě lákají, byl jsem tam kdysi s kamarády a jsou podle mého ještě lepší než Alpy. Upraveno 19. března 2013 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 (upraveno) V 19. 3. 2013 v 8:18, Snow napsal: Aha, takže přehlídka ztraceného času . Budu se tedy muset zase táhnout do Francie. To je v hajzlu, manželka se zblázní, nebude se jí chtít jet tak daleko. Našel jsem si totiž bezvadné místečko, ale až v Pyrenejích, což je cirka 1700km-1800km . Pyreneje mě lákají, byl jsem tam kdysi s kamarády a jsou podle mého ještě lepší než Alpy. Já myslím, že ani nemusíš jezdit do Francie, sněhu je všude ještě dost, raději, než daleko do Francie bych jel třeba do Zermattu, ale těch míst je hodně. Láká mě i http://www.skiwelt.at, blízké středisko s velkým úhrnem sjezdovek, ale trošku mám strach, že tam bude plno lidí, blízko do Německa.Sakra, hned bych někam jel ještě provětrat Elany a kam nejraději je jasné... Upraveno 19. března 2013 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Já vím, já vím, Val Gardena . Člověče, já nevím. Už jsem byl v Zermatu tolikrát, že mě to tam už nebaví, za to jsem ovšem nebyl v St.Gervais a ten je obdobný. Spíš se bojím, že je pro mě spíš svým složením tras příliš náročný. Už jsem dávno z formy, navíc nemám své lyže, má jen ty pravé závodní Dynastary, to je vo hubu. Však víš, vyprávěl jsem Ti o nich tom dost. Nejspíš si je nechám, i když pořádně nevím, co s nimi budu dělat, darovanému koni na zuby nekoukej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 http://vimeo.com/61280042 Nevěděl jsem, kam to prdnout, trocha toho lyžování tam je, takže semkaj jsem to dal.O tom, jak se baví mladí gorole v Dolomitech... Velmi oceňuji, ač jsem jen sjezdovkový a chatový povaleč, tak tohle obdivuju, záhrab, ledolezení a pak pohled ze Saslongu na Dolomity. Co je víc?Možná Aperol spritz...Jestli už někoho s tou Val Gardenou seru, tak sorry, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 z toho záhrabu jsem chytal klaustrofobii jen jsem to viděl na monitoru, ale jinak nádhera, východ slunce a pak ledolezení...nedávno jsem dočetl Vábení hor od Jona Krakauera a ledolezení se tam věnuje asi ve 2 povídkách a běhal mi z toho mráz po zádech. Hlavně nechápu, jak se pak leze dolů, když to náhodou nahoru víc nejde nebo zpátky stejnou cestou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Marosh,ta Gardena neomrzi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Marosh super! Ledolezeni a zahrab. Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se