Sacíbagr Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 ...další parádní týden s ?parchanti? za mnou...letos to je supr.
odjinud Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Furt cekam az bude jasno a azuro. No a je - dneska - a ja cumim v praci:-) Aspon, ze i v Praze nasnezilo na bezky. Vcera jsme byli, dneska pujdeme zase.
Bells Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 Jsem zase něco objevil...to prostě musím taky dát https://www.instagram.com/p/BqVE7u4h33s/
sibirnaya Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 Jojo, driv sem mival Stubai statt Dubai, ted to mam vopacne
Bells Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Mě jde primárně o tu šílenost, kterou předvedl...už mě dlouho neodvážela ze sjezdovky záchranka, tak myslím, že při tomto to klapne
Dali Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Nedoporučuju, něco podobnýho zkoušel kamarád na lyžích. Při dopadu mu vypla lyže a padl na ní na hranu zádama. Vrtulník, šítí přes půl zad a má kliku, že nesbíral vnitřnosti na sjezdovce.
Bells Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Uff to nic moc teda..snowboard nevypne, takže podobný scénář nehrozí, ale má to i své stinné stránky, ne že ne, sám bych mohl vyprávět Úrazům se při něčem takovém vyhnout nedá, s tím se holt musí počítat a sám jich mám na kontě dost, ale kdybych měl vždy přemýšlet jen tak, aby se něco nestalo, tak bych nemohl asi nic. Naskákáno mám a to co udělal není nic světoborného, defakto jde o 360 před a 720 na skoku, nic víc, žádný cork apod., což by bylo hroší. Každá věc z toho zvlášť je v pohodě, horší bude ta kombinace společně s načasováním, kdy to krásně zapadne do jednoho a ještě si mezi tím dá odraz přes nose/tail, vypadá to prostě skvěle. Blbý je, že todle se nedá natrénovat v nižších rychlostech, protože by pak chyběla hybnost, stejně tak asi odpadá i pytel, protože před ním je vždy klasický skok, on to dělá mimo, což je pochopitelné, při klasickém skoku by nešla ta první část.No bude sranda, ale asi vím jak na to postupně, abych se hned nepřizabil.
Bells Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Myslíš to, jak si strašně namlátím? Ono z 1st person je to video o ničem...potřeboval bych do Ursusu, tam mám díky sledování jejich kamerami video z čehokoliv.
Maxmillian Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Já se chystám, že si dám zítra na držku na tomhle. Dneska jsem si je vyzvedl :-)
Pavelpu27 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Co to je? To jsou ty "brusle na sníh"?
Maxmillian Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 (upraveno) Tady je o tom víc. Zkouším kdejaký blbosti, tak jsem musel mít i tohle. Super je, že to hodíš s dětskýma lyzema vedle sebe do kufru a nikde to neprekazi. Na závodění to nebude, ale legrace s tím možná bude. http://www.stable-ski.com/ Upraveno 7. února 2019 uživatelem Maxmillian
Dali Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 (upraveno) Na tom jsem ještě nejezdil, ale už jsem to viděl , prej to jsou spec lyže na sjíždění na ledových svazích, ledovce atd. Na sjezdovku je to kravina. Tak jsem si všiml odkazu. Na ledovce to nemá takhle zvednutou tu kovovou patku. Tohle je ještě větší blbost než jsem si myslel. Upraveno 7. února 2019 uživatelem Dali
Dali Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Z jejich webu:Jejich výjimečnost spočívá ve speciálních metalových koncovkách na patkách lyží. Díky nimž se jezdec při nájezdu na nerovný povrch nezakloní, ale dostane se zpět do rovnovážné pozice.Z tohoto důvodu jsou vhodné pro začátečníky i pro zkušené lyžaře, kteří jezdí mimo udržované sjezdovky. Zároveň je ocení i lidé s pohybovými omezeními (např. poškozené spodní končetiny po autonehodě) a uvědomili jsme si, že jsou také vhodné i jako rehabilitační prostředek pro lidi s roztroušenou sklerózou. Musím uznat, že mají smysl pro humor.
Maxmillian Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Haha jo. Jsem na to zvědavej. Jsou to každopádně třetí lyže co mám a podle toho kam jedu, tak si nějaký beru. Je možný, že to zahodim hned. Ale teď budu jezdit s dítětem, takže žádný závody stejně nechystám. Dám pak fotku zlomený nohy ;-)
warann Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Furt cekam az bude jasno a azuro. No a je - dneska - a ja cumim v praci:-)Aspon, ze i v Praze nasnezilo na bezky. Vcera jsme byli, dneska pujdeme zase.Myslíš neco jako je toto? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxmillian Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Tak cesta ke sjezdovce zatím bez zranění. Ty vole ale je to divný hrozně!
Petr11 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Uff to nic moc teda..snowboard nevypne, takže podobný scénář nehrozí, ale má to i své stinné stránky, ne že ne, sám bych mohl vyprávět Úrazům se při něčem takovém vyhnout nedá, s tím se holt musí počítat a sám jich mám na kontě dost, ale kdybych měl vždy přemýšlet jen tak, aby se něco nestalo, tak bych nemohl asi nic. Naskákáno mám a to co udělal není nic světoborného, defakto jde o 360 před a 720 na skoku, nic víc, žádný cork apod., což by bylo hroší. Každá věc z toho zvlášť je v pohodě, horší bude ta kombinace společně s načasováním, kdy to krásně zapadne do jednoho a ještě si mezi tím dá odraz přes nose/tail, vypadá to prostě skvěle. Blbý je, že todle se nedá natrénovat v nižších rychlostech, protože by pak chyběla hybnost, stejně tak asi odpadá i pytel, protože před ním je vždy klasický skok, on to dělá mimo, což je pochopitelné, při klasickém skoku by nešla ta první část.No bude sranda, ale asi vím jak na to postupně, abych se hned nepřizabil.natrenovat se to da. nejdřív ta 360 a skok, pak 360 + 360 a konečně to dáš celý. A corky si můžeš trénovat u Valenty ve Štítech. Známej co nikdy moc neskákal pak asi po 3 dnech treninku u Valenty dal double backflip na lyžích v alpách. Má to v mobilu a už druhej rok to pořád všem ukazuje :-D.
Maxmillian Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Tak nejvíc se jim líbí na rozbitý černý sjezdovce. Dneska bez zranění. Zítra si ale zas vezmu jiný lyže.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se