Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
16 hours ago, hopa26 said:

nekdy si priznam ze se pletu a necinim to rad.

tak to bylo dnes a tady. nechapal jsem vubec, jak ukrutnej vyvoj ty lyze za 17 let urazily.

Ofotil sem si je a mam fakt chut si udelat radost. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pod to se můžu jenom podepsat :cheers: Zeptej se borce zdali ti nenechá ty testovací, ve Špindlu je po konci sezóny nechávali za tašku hrušek :guitar: Ale nevím jak dnes....

Odesláno (upraveno)

Rossignol skelet. Uvnitr je nejaka jejich botka, co je ale urcena k formovani v peci. A s tim se ladily jeste  zvlastni podlozky pod chodidlo, ty se take delaly na miru a ohrivaly v troube. 

Mam to asi 6 let a byla to nejlepsi investice co jsem kdy do vybaveni udelal. Mam sirokou klenbu a trpel sem. 

Tady mi borec nejdriv zmeril chodidlo, ukazal na kostlivcovi co se mi deje, kdyz se noha v bote macka-vybral podle sirky nohy botu , pak se merilo, šlapalo, formovalo, peklo.  Trvalo to celkem asi 5 hodin a paradoxne na to jak kolem mne tancoval jsem platil docela malo penez. Vysledek predcil veskere ocekavani, proste ta noha tam je jak v bavlnce, nikde nemam otlaceniny ani bolest. Vydrzim cely den bez povolovani a to nekolik dni po sobe, coz driv bylo zcela vyloucene. 

Uz si nevzpomenu na jmeno obchodu, kdy se mi to vyrabelo, ale myslim ze kontakt jsem ziskal pred lety tady na chnmg. Vm, ze to bylo v Prahé kousek pod Vaclavakem , šlo se jeste kousek Rytirskou a pak rohovej kramek. :)

Upraveno uživatelem hopa26
Odesláno

Sněhu nového halda, jen tak dál .....sportu zdar 🤙

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
Odesláno

Já už několik let takto.

Na to moje domácí ježdění 😁

• Like 1
Odesláno
6 minutes ago, Micey said:

@African Doufam ze ti dali aspon 30% slevu, na permici:)

Už to sviští... hodinu to stálo, tak místo do pěti to nechají jet do šesti 🤙 V rámci tréninku mě to ale mega bavilo 😅

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Panove napadlo nas s kamaradem ze bychom pristi patek zakoncili sezonu, nekde v ne uplne dalekym Rakousku, ctvrtek tam, patek celodenni lyzovani, pak dom. Nejaky doporuceni na stredisko, bylo by? Blizko je Dachstein West, ale nikdy sme tam nebyli. Plus teda kdyby mel nekdo zkusenosti jak to takhle na velkej patek pred poslednim vikendem vypada s lidma, doufam ze to nebude uplnej masakr..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...