Dali Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Jo hochu já jsem přesně před 33 lety na Elankách závodil, takže to můžeme nazvat návrat ke kořenům nebo kruh se uzavírá . Ale nebudu předbíhat, bůhví co bude příští sezónu, taky můžu zase pro změnu zůstat sedět doma na prdeli. Elány byly moje první pořádný lyže a botama Alpina, rodiče mi je koupili poté, co jsem zlámal spoustu artisek ještě se šroubovacíma hranama. Není to ale důvod, že bych se k nim vracel, hodně dlouho jsem nedal dopustit na Atomic, ale pak jsem se náhodou seznámil s člověkem od Elanu co kromě jiného běhá kolem Ondry Banka a zajišťuje mu materiál a přesvědčil mě na ně. Jistě jste si všimli, že jezdím na stejných lyžích jak obřák, tak slalom, škoda, že mi to taky rak nejde. Mimochodem od Ondry to nebyl vůbec špatnej tah, u Atomicu by byl možná 20. a u Elánu je číslo 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Takhle by měly vypadat elanky na příští sezonu. tyhle jsou fis ořačky. Koupil jsem je synovi, na těch starších mu upadla špička vázání, po opravě je bude mít jako 2. Nějak se mi ty zelenější letošní líbí víc, ale je to spíš o zvyk. Ještě jednu synovou fotku z posledního závodu. Závod, který měl být tento týden na Dolní Moravě odložili o měsíc kvůli teplému počasí. Tak jsem docela rád, ne že bych se dal do té doby dohromady, takový optimista nejsem, ale alespoň tam budu moct jet, pokecat s kamarádama a udělat nějaký fotky nebo video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2011 Dali,snow:tak jsem se právě vrátil, prošel jsem všechno, fotky přidám zítra nebo pátek, jak budu stíhat.Mám hlavu plnou dojmů tak radši něco napíšu později:)a nohy vůbec necítím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2011 Díky, už se nemůžu dočkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 kdybyste chtěli politovat někoho, kdo si koupil nové lyže za 700 euro, lyžoval na nich 3 a půl hodiny a pak mu je přes oběd ukradli, tak můžete :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 lolohh - tak to je fakt pech! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Kde to bylo? Tady někde nebo v Tignes?To je pech, jako kráva. S něčím podobným jsem se v Dolomitech nikdy nesetkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Ve Val d'Isere. Francie mi nějak k srdci nepřirostla, lidi jsou divný, lyže v obchodech nemají, jídlo v hospodách drahý a vůbec. Aspoň že ty kopce se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Tak to je síla. Ukradli ti lyže? Asi tam holt nejseš jedinej čech (sorry debilní fór). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Tak to je síla. Ukradli ti lyže? Asi tam holt nejseš jedinej čech (sorry debilní fór). To určitě byl francouz, ti jsou fakt divní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Tak dík za tip. Zrovna jsem si v Cannes vybral hotel pro červnovou dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 A ji žáby:)tak to je smůla ale rekord drží nás zákazník který koupil lyže opřel je o auto a telefonoval a procházel se a nezaregistroval ze mu je kradou:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfil Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 A ji žáby:)tak to je smůla ale rekord drží nás zákazník který koupil lyže opřel je o auto a telefonoval a procházel se a nezaregistroval ze mu je kradou:( Kolegovi si začala jen tak jakoby mimochodem obouvat jeho opřené lyže polka v Livignu v Itálii. Po domluvě se dokonce omluvila, že se spletla...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 No ja jsem hodne tolerantní ale nájezdy Poláků do Itálie a Rakouska mi hodne štvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 No to je soda. V Domolitech se krade tak do dvou eur na uctu. Ty pujcene Racetigery bych v pripade ztraty platit nechtel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Tak to je síla. Ukradli ti lyže? Asi tam holt nejseš jedinej čech (sorry debilní fór). to jsme byli na Elbě na kolech a šli si prohlídnout Napoleonovu vilu, kolega chtěl zamknout kola, říkám mu, prosím tě, nejsi v Čechách a za námi si ozval zájezd : My jsme ze Zlína, ale kola nekrademe, máme svoje. Člověk si musí dávat na hubu pozor všude No ja jsem hodne tolerantní ale nájezdy Poláků do Itálie a Rakouska mi hodne štvou. zřejmě podle hesla na lyže bez lyží, tam si nějaké pořídíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 este ze mam 8 rocne salomony,odlozim ...a su tam ,ale bike mam stale na ociach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 kdybyste chtěli politovat někoho, kdo si koupil nové lyže za 700 euro, lyžoval na nich 3 a půl hodiny a pak mu je přes oběd ukradli, tak můžete :-( To je mi fakt líto, ale alespoň útěcha, že já bych to svý koleno klidně za jeden pár lyží vyměnil a ještě bych ti dal vybrat. Umím si představit jak jsi musel být naštvaný. Manželce takhle ukradli na Klínovci krásný červený Heady, já je měl hned vedle, Atomiky se jim asi nelíbili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 tak něco pro snowa a daliho:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 jinou FIS crossku jsem neviděl:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se