Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Jo hochu já jsem přesně před 33 lety na Elankách závodil, takže to můžeme nazvat návrat ke kořenům nebo kruh se uzavírá :D. Ale nebudu předbíhat, bůhví co bude příští sezónu, taky můžu zase pro změnu zůstat sedět doma na prdeli.

Elány byly moje první pořádný lyže a botama Alpina, rodiče mi je koupili poté, co jsem zlámal spoustu artisek ještě se šroubovacíma hranama.

Není to ale důvod, že bych se k nim vracel, hodně dlouho jsem nedal dopustit na Atomic, ale pak jsem se náhodou seznámil s člověkem od Elanu co kromě jiného běhá kolem Ondry Banka a zajišťuje mu materiál a přesvědčil mě na ně. Jistě jste si všimli, že jezdím na stejných lyžích jak obřák, tak slalom, škoda, že mi to taky rak nejde. :smile_anim:

Mimochodem od Ondry to nebyl vůbec špatnej tah, u Atomicu by byl možná 20. a u Elánu je číslo 1.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takhle by měly vypadat elanky na příští sezonu. tyhle jsou fis ořačky. Koupil jsem je synovi, na těch starších mu upadla špička vázání, po opravě je bude mít jako 2. Nějak se mi ty zelenější letošní líbí víc, ale je to spíš o zvyk.

Ještě jednu synovou fotku z posledního závodu.

Závod, který měl být tento týden na Dolní Moravě odložili o měsíc kvůli teplému počasí. Tak jsem docela rád, ne že bych se dal do té doby dohromady, takový optimista nejsem, ale alespoň tam budu moct jet, pokecat s kamarádama a udělat nějaký fotky nebo video.

Odkaz ke komentáři

A ji žáby:)tak to je smůla ale rekord drží nás zákazník který koupil lyže opřel je o auto a telefonoval a procházel se a nezaregistroval ze mu je kradou:(

Kolegovi si začala jen tak jakoby mimochodem obouvat jeho opřené lyže polka v Livignu v Itálii. Po domluvě se dokonce omluvila, že se spletla......

Odkaz ke komentáři

Tak to je síla. Ukradli ti lyže? Asi tam holt nejseš jedinej čech (sorry debilní fór).

to jsme byli na Elbě na kolech a šli si prohlídnout Napoleonovu vilu, kolega chtěl zamknout kola, říkám mu, prosím tě, nejsi v Čechách a za námi si ozval zájezd : My jsme ze Zlína, ale kola nekrademe, máme svoje. Člověk si musí dávat na hubu pozor všude :)

No ja jsem hodne tolerantní ale nájezdy Poláků do Itálie a Rakouska mi hodne štvou.

zřejmě podle hesla na lyže bez lyží, tam si nějaké pořídíme...
Odkaz ke komentáři

kdybyste chtěli politovat někoho, kdo si koupil nové lyže za 700 euro, lyžoval na nich 3 a půl hodiny a pak mu je přes oběd ukradli, tak můžete :-(

To je mi fakt líto, ale alespoň útěcha, že já bych to svý koleno klidně za jeden pár lyží vyměnil a ještě bych ti dal vybrat. :smile_anim:

Umím si představit jak jsi musel být naštvaný. Manželce takhle ukradli na Klínovci krásný červený Heady, já je měl hned vedle, Atomiky se jim asi nelíbili.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...