Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

kdyz uz se tu nakousla zima - nekdo nejaky tip na kalhoty na lyze? Zbezne se mi libi Kjus, jen nevim jestli rocker nebo razor, nemate je nekdo? Pripadne nejake jine tipy? Koukal jsem Spyder je o dost levnejsi, v cem jsou horsi? Pocitam, ze je budu mit na x let, jako ty soucasne, tak cena nebude hlavni kriterium. Nicmene takove ty silenosti za 35k uz si zase odpustim :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Já v březnu, beru si plavky :-) Asi bych nebyl v klidu ani v tom lednu, protože letošek je extrémní po celém světě. Volal mi kámoš s Kanady a letos poprvé ve vesnici kde žije nemají sníh, místo -20C krásných 10 do plusu, mazec :-(

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Chtěl jsem se zeptat, jak je to na sjezdovkách s alkoholem.

Tj. smí se pít? Předpookládám, že ano.

Co ale, když se něco stane? Třeba se člověk zraní nebo zraní někoho jiného?

Zajímá mě ČR, Itálie a Rakousko.

Nepředpokládám jezdit ožralej, ale zase aby se pak po mě někdo nevozil, když si dám jeden svařák a něco se, nedej bože, stane...

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem se zeptat, jak je to na sjezdovkách s alkoholem.

Tj. smí se pít? Předpookládám, že ano.

Co ale, když se něco stane? Třeba se člověk zraní nebo zraní někoho jiného?

Zajímá mě ČR, Itálie a Rakousko.

Nepředpokládám jezdit ožralej, ale zase aby se pak po mě někdo nevozil, když si dám jeden svařák a něco se, nedej bože, stane...

Určitě je to přitěžující okolnost v každém případě, zejména při pojistném plnění...

Odkaz ke komentáři

Itálie a Rakousko to hlídaj a berou to jako jizda za volantem pod vlivem u nehody samopzřejmě problém velikej, 2 roky nazad v Italii jezdili policajti na sjezdovce a dávali dejchat, když byl někdo nejistej

Odkaz ke komentáři

Itálie a Rakousko to hlídaj a berou to jako jizda za volantem pod vlivem u nehody samopzřejmě problém velikej, 2 roky nazad v Italii jezdili policajti na sjezdovce a dávali dejchat, když byl někdo nejistej

Do Itálie jezdím každoročně přes deset let a nikdy jsem se nesetkal s tím že by policajti dávali dýchat. Měli jsme tam i pár karambolů, nikdy nikdo nic, ani doktor. Podle mě tam lije každej, a kolikrát jsou Špagetky tak na šlupky, že jim ba naopak carabinery pomáhají domů se sjezdovky :-) Takže to co píšeš je pro mě novinka....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...