hedonista Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 No, a na to je právě super Ischgl... Mechac +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 kdyz uz se tu nakousla zima - nekdo nejaky tip na kalhoty na lyze? Zbezne se mi libi Kjus, jen nevim jestli rocker nebo razor, nemate je nekdo? Pripadne nejake jine tipy? Koukal jsem Spyder je o dost levnejsi, v cem jsou horsi? Pocitam, ze je budu mit na x let, jako ty soucasne, tak cena nebude hlavni kriterium. Nicmene takove ty silenosti za 35k uz si zase odpustim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Ja jezdim v šusu uz osum let tusim - v tom samym teda - jeden az dva tejdny v roce, a nedam na nej dopustit. predtim sem mel Spyder Zermatt a to bylo takovy tezkopadny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 vyhral Kitzbühel, premium chalety ve Schladmingu uz mely plno - uz teda minulej tyden - kazdopadne dekuju vsem, hlavne maroshovi, za tipy a cenne rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 NZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Koukám že letos mají i v Itálii trochu stresík se sněhem :-( Konec prosince a nic, to tam snad ani nepamatuji ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Vono tohle taky mluví za vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 je to tragedia, sa chystam na lyze koncom februara, tak snad sa zima umudry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 My koncem ledna. Jsem v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Já v březnu, beru si plavky :-) Asi bych nebyl v klidu ani v tom lednu, protože letošek je extrémní po celém světě. Volal mi kámoš s Kanady a letos poprvé ve vesnici kde žije nemají sníh, místo -20C krásných 10 do plusu, mazec :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 marosh, bude to zaslubena gardena ? ( ze sa pytam... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 letos jsem s mazelkou vsechno prehodnotil - po opakujicich se bezsneznych zimach prodame lyzarskou vybavu a dokoupime teple obleceni na kola... budeme bajkovat celorocne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 snad to nebude zde uplne mimo - nemate nekdo tip na ubytovani pobliz serfaus-fiss-ladis pro 8 lidi? Vloni jsme bydleli asi 45 km odtam a nebylo to uplne idealni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 marosh, bude to zaslubena gardena ? ( ze sa pytam... ) šůr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Chtěl jsem se zeptat, jak je to na sjezdovkách s alkoholem. Tj. smí se pít? Předpookládám, že ano.Co ale, když se něco stane? Třeba se člověk zraní nebo zraní někoho jiného?Zajímá mě ČR, Itálie a Rakousko. Nepředpokládám jezdit ožralej, ale zase aby se pak po mě někdo nevozil, když si dám jeden svařák a něco se, nedej bože, stane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Chtěl jsem se zeptat, jak je to na sjezdovkách s alkoholem. Tj. smí se pít? Předpookládám, že ano.Co ale, když se něco stane? Třeba se člověk zraní nebo zraní někoho jiného?Zajímá mě ČR, Itálie a Rakousko. Nepředpokládám jezdit ožralej, ale zase aby se pak po mě někdo nevozil, když si dám jeden svařák a něco se, nedej bože, stane... Určitě je to přitěžující okolnost v každém případě, zejména při pojistném plnění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Itálie a Rakousko to hlídaj a berou to jako jizda za volantem pod vlivem u nehody samopzřejmě problém velikej, 2 roky nazad v Italii jezdili policajti na sjezdovce a dávali dejchat, když byl někdo nejistej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Nám v Dolomitech fouknout nedali. A mohli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Záleží kde jsi, protože "Ve výškách nad 1000m nad mořem není rum a svařák považován za alkohol." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Itálie a Rakousko to hlídaj a berou to jako jizda za volantem pod vlivem u nehody samopzřejmě problém velikej, 2 roky nazad v Italii jezdili policajti na sjezdovce a dávali dejchat, když byl někdo nejistejDo Itálie jezdím každoročně přes deset let a nikdy jsem se nesetkal s tím že by policajti dávali dýchat. Měli jsme tam i pár karambolů, nikdy nikdo nic, ani doktor. Podle mě tam lije každej, a kolikrát jsou Špagetky tak na šlupky, že jim ba naopak carabinery pomáhají domů se sjezdovky :-) Takže to co píšeš je pro mě novinka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se